صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ضرورت تعطیلی سراسری برای مقابله با کرونا

۱۹ فروردين ۱۴۰۰ - ۰۵:۳۰:۰۱
کد خبر: ۷۱۴۹۶۶
رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به اینکه تمام مراکز استان‌ها و بسیاری شهرستان‌ها در وضعیت قرمز قرار دارند، بهتر است یک تا دو هفته به جز مراکزی که نیاز‌های ضروری مردم را تامین می‌کنند و همچنین مراکز بهداشتی و درمانی، تعطیل شوند تا بتوان این بیماری را کنترل کرد و اگر چنین اقداماتی صورت نگیرد، آمار مرگ‌ومیر بسیار بالا می‌رود.

حسینعلی شهریاری در گفت‌وگو با میزان در خصوص وضعیت قرمز کرونا در کشور و خیز موج چهارم این بیماری گفت: تنها راه عبور از این موج رعایت جدی و دقیق پروتکل‌های بهداشتی توسط مردم اعم از پرهیز از تردد‌های غیرضروری، استفاده از ماسک، رعایت فاصله گذاری اجتماعی و شست‌شوی مرتب دست‌ها و همچنین تعطیلی بسیاری از مراکز و اصناف که توسط وزارت بهداشت اعلام شده است و از جمله آن‌ها می‌توان به مراکز آموزشی، باشگاه‌های ورزشی، مغازه‌های غیر ضروری و.. اشاره کرد، است.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه تمام مراکز استان‌ها و بسیاری شهرستان‌ها در وضعیت قرمز قرار دارند، بهتر است یک تا دو هفته به جز مراکزی که نیاز‌های ضروری مردم را تامین می‌کنند و همچنین مراکز بهداشتی و درمانی، تعطیل شوند تا بتوان این بیماری را کنترل کرد و اگر چنین اقداماتی صورت نگیرد، آمار مرگ‌ومیر بسیار بالا می‌رود.

رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در خصوص دلیل اصلی ورود به پیک چهارم و مقصران این اتفاق اظهار کرد: دلیل اصلی خیز مجدد کرونا عدم توجه برخی مسئولین به توصیه‌های پزشکان و ارائه نظرات غیرکارشناسانه و غیر منطقی توسط آن‌ها است، که این اشخاص باید هم در پیشگاه خدا و هم در قبال مردم پاسخگو باشند چرا که مسئول این مرگ‌ومیرها این مسئولان هستند.

آخرین وضعیت واکسیناسیون کرونا در کشور

وی در خصوص آخرین وضعیت واکسیناسیون کرونا در کشور اظهار کرد: کل واکسن‌هایی که تا کنون وارد ایران شده است، یک میلیون و ۳۰۰ هزار دوز واکسن بوده که به وسیله آن‌ها حداکثر می‌توانیم حدود ۶۰۰ تا ۷۰۰ هزار نفر در دو نوبت واکسینه کنیم.

رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی ضمن اشاره به اینکه در چنین شرایطی حتی اگر پول هم پرداخت کنیم به ما واکسن نمی‌دهند، افزود: از سهمی که قرار بود کووکس به ما بدهد و مقدار آن ۱۶ میلیون و ۸۰۰ هزار بود، بعد از مدت‌ها حدود ۷۰۰ هزار دوز به تازگی به دست ما رسیده است که شامل واکسن آستروزنکا که در کره جنوبی تولید می‌شود، است.

وی با بیان اینکه مقداری هم واکسن چینی و اسپوتنیک وی روسی وارد کشور شده است، توضیح داد: امید ما به واکسن داخلی است و به امید خدا شاید بعد از نیمه دوم اردیبهشت تا اوایل خرداد تولید فاز سوم واکسن کرونای برکت آغاز شود و به تعداد قابل توجهی از افراد واکسن تزریق گردد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *