صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

نگاهی به برخی از دستاورد‌های سفر‌های استانی آیت الله رییسی به استان‌های مرکزی، آذربایجان غربی و سمنان

۱۸ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۵:۰۱
کد خبر: ۷۱۴۸۰۴
بر اساس گزارش‌های منتشر شده بخشی از دستاورد‌های سفر‌های استانی رییس قوه قضاییه نوآوری‌های دستگاه قضایی سمنان در جهت رفع موانع تولید، انجام بیش از هزار فقره رسیدگی الکترونیک در استان آذربایجان غربی و بازگشت به تولید ۳۲ واحد تولیدی در استان مرکزی بوده است.
_ روزنامه حمایت به بررسی بخشی از دستاورد‌های سفر‌های استانی رییس قوه قضاییه به استان‌های مرکزی، آذربایجان غربی و سمنان پرداخته است.
 

نوآوری‌های دستگاه قضایی سمنان در جهت رفع موانع تولید

مقصد بیستمین سفر رییس دستگاه قضا در بهمن‌ماه سال گذشته استان سمنان بود. آیت‌الله رئیسی در سفر به این استان در دیدار با نخبگان و اقشار مختلف مردم با بیان اینکه هر مسئله‌ای که به معیشت مردم و جهش تولید ارتباط داشته باشد در اولویت اقدامات دستگاه قضایی قرار دارد، گفت: امروز توجه به رونق تولید و راه‌اندازی کارخانجات و مرتفع کردن مشکلات کارگری، هم دغدغه‌های مردم را می‌کاهد و هم اقتصاد قوی در برابر دشمن را شکل می‌دهد. رییس دستگاه قضا همچنین در جلسه اداری استان گفت: هر کاری که بتوان برای فعالان اقتصادی انجام داد که تولید را تسهیل کند باید انجام داد. قوانین برای رفع موانع تولید وضع‌شده است؛ آنجایی که به قوه‌قضاییه مرتبط می‌شود باید دستگاه قضایی پشتیبان و حامی تولیدکننده باشد.
 
حال پس از سفر رییس قوه‌قضاییه به این استان و تاکیدات رییس دستگاه قضا مبنی بر رفع موانع تولید در استان، رییس کل دادگستری استان سمنان از اطلاع‌رسانی به‌تمامی واحد‌های تولیدی استان سمنان مبنی بر درج مشکلات خود در سامانه حامی و پیگیری روزانه مشکلات از سوی دادستانی خبر داد.
 
محمدجعفر عبدالهی با تشریح برخی از نوآوری‌های صورت گرفته در خصوص رفع موانع تولید از واحد‌های تولیدی–صنعتی استان سمنان عنوان کرد: دادگستری استان سمنان در سال گذشته و در راستای تحقق شعار جهش تولید و سیاست‌های کلان دستگاه قضایی در راستای حمایت همه‌جانبه از تولید اقدامات گوناگونی را رقم‌زده تا چرخ تولید همواره به چرخش درآید.
 
رییس کل دادگستری استان سمنان با اشاره به تشکیل کارگروه کمیته فرعی زیرمجموعه ستاد استانی پیگیری اجرای کلی سیاست‌های اقتصاد مقاومتی خاطرنشان کرد: در ابتدا مشکلات شرکت‌ها در کمیته مذکور با حضور معاون دادستان مرکز استان سمنان، رییس اتاق بازرگانی، رییس کمیسیون هماهنگی بانک‌ها، نماینده ستاد تسهیل و رونق تولید استانداری سمنان، رییس هیئت‌رئیسه انجمن مدیران صنایع استان سمنان مطرح می‌شود و پیشنهادات لازم در جهت حل هر یک از مشکلات ارائه می‌شود.
 
وی اظهار کرد: در صورت حل مشکل، پرونده مختومه می‌شود و در غیر این صورت پیشنهاد ابرازی جهت تصویب در ستاد استانی پیگیری اجرای کلی سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در استان سمنان مطرح و تصمیمات مقتضی اتخاذ می‌شود. عبدالهی با اشاره به بازدید مستمر مجموعه دادستانی مرکز استان سمنان از شرکت‌های موجود در سطح استان سمنان گفت: به‌طور میانگین هرماه دو شرکت مورد بازدید قرارگرفته و مشکلات و موانع موجود در شرکت پس از بازدید و تشکیل جلسه در داخل شرکت، موردبررسی و اقدامات لازم صورت می‌پذیرد. رییس کل دادگستری استان سمنان در ادامه از اطلاع‌رسانی به‌تمامی واحد‌های تولیدی استان سمنان مبنی بر درج مشکلات خود در سامانه حامی و پیگیری روزانه مشکلات از سوی دادستانی خبر داد و بیان کرد: جلسات مستمری در مجموعه دادستانی مرکز استان سمنان با مدیران عامل شرکت‌ها تشکیل‌شده و مشکلات و موانع موجود در شرکت‌ها مورد رصد قرارگرفته است. وی در ادامه گفت: همچنین برای هر شرکت دارای مشکل در معاونت دادستانی مرکز استان سمنان پرونده‌ای مجزا تشکیل شد و مشکلات ابرازی شرکت‌ها به‌صورت پرونده‌ای با گردآوری مستندات مکتوب و مصور مورد پیگیری قرار گرفت.
 
عبدالهی افزود: به دستگاه‌های ذی‌مدخل تولیدی من‌جمله اتاق بازرگانی، انجمن مدیران صنایع و تمامی شرکت‌های تولیدی استان سمنان مبنی بر این‌که دادستانی مرکز استان سمنان به‌صورت تمام‌وقت و در کلیه ایام هفته پذیرای استماع مشکلات و موانع آن‌ها است، اطلاع‌رسانی صورت گرفت که میزان رضایتمندی در این خصوص قابل‌توجه است.
 
رییس کل دادگستری استان سمنان از بازدید و سرکشی نوبه‌ای از معادن فعال و نیمه فعال، مصاحبه و مشاوره با بهره‌برداران و پیمانکاران معادن و بررسی و پیگیری مشکلات آنان از طریق مکاتبه با مراجع ذی‌ربط خبر داد.
 

انجام بیش از هزار فقره رسیدگی الکترونیک در استان آذربایجان غربی

آیت‌الله رئیسی در بیست و سومین سفر استانی خود در اسفندماه سال گذشته به همراه جمعی از مسئولان عالی قضایی به مرکز استان آذربایجان غربی سفر کرد. رییس دستگاه قضا در این سفر در دیدار با قضات و کارکنان قضایی استان بر کار مضاعف همکاران قضایی جهت تسریع و تسهیل در رسیدگی به امور مردم تاکید کرد. همچنین آیت‌الله رئیسی به‌ضرورت روزآمد شدن قضات و کارکنان دستگاه قضایی اشاره کردند. بر همین اساس این استان در راستای عمل به منویات رییس دستگاه قضا در این سفر و سیاست‌های کلی قوه‌قضاییه اقدام به هوشمند سازی دادرسی‌ها در این استان کرد.  در همین زمینه رییس کل دادگستری استان آذربایجان غربی روز گذشته از رسیدگی الکترونیک ۱۰۵۰ فقره پرونده در سال ۹۹ خبر داد. علی‌اکبر گروسی با اشاره به میزان دادرسی الکترونیک در سال گذشته، گفت: در ابلاغ الکترونیک، میانگین کشوری ۸۹ درصد و میانگین استانی ۹۴ درصد است که استان آذربایجان غربی در رتبه هشتم را دارد. وی ادامه داد: بیش از ۲۸۰ نقطه دادگستری استان آذربایجان غربی و در ۲۲ نقطه زندان‌های استان به امکانات دادرسی الکترونیک تجهیز شده‌اند. گروسی تاکید کرد: همچنین ۱۰۵۰ فقره رسیدگی الکترونیک در استان آذربایجان غربی در سال گذشته صورت گرفت.
 

بازگشت به تولید ۳۲ واحد تولیدی در استان مرکزی

یکی دیگر از سفر‌های استانی رییس دستگاه قضا سفر به استان مرکزی به‌عنوان یکی از قطب‌های صنعتی کشور بود. آیت‌الله رئیسی در این سفر در نشستی مشترک  با نمایندگان بخش کارگری و جمعی از مدیران صنایع بر لزوم رفع فوری مشکلات شرکت‌های صنعتی اراک تاکید کرد. همچنین رییس قوه‌قضاییه در نشست با قضات و کارکنان دادگستری استان مرکزی عنوان کرد که نباید شرکتی که روی پاست و کارگران در آن مشغول به کار هستند، دچار اخلال شود.
 
رییس قوه‌قضاییه در این سفر اظهار امیدواری کرد که کار‌ها در این استان به‌گونه‌ای پیش برود و مصوبات به‌گونه‌ای سازمان یابد که در جریان حضور و جلسه بعدی، شاهد حصول نتایج باشیم. بر همین اساس و در راستای اجرای مصوبات سفر استانی رییس قوه‌قضاییه، رییس کل دادگستری استان مرکزی روز گذشته از رفع مشکلات ۳۲ واحد تولیدی با حمایت دستگاه قضایی خبر داد.
 
حجت‌الاسلام‌والمسلمین موسوی با اشاره به‌ضرورت حمایت از تولید گفت: تکیه بر توان داخلی است که کشور را می‌تواند از شرایط بد اقتصادی نجات دهد و مشکلاتی که تولیدکنندگان و صنعتگران کشور و استان با آن مواجهه هستند در خارج از مرز‌های کشور گره‌گشا نیست، بلکه گره‌گشایی اصلی توسط خودمان با تکیه بر توان داخلی صورت می‌گیرد. وی ادامه داد: در همین راستا در سال گذشته جلسات متعدد اقتصاد مقاومتی تشکیل شد و به مشکلات ۳۲ واحد تولیدی رسیدگی شد و این واحد‌ها توانستند با حمایت دستگاه قضاییه به چرخه تولید بازگردند. رییس کل دادگستری استان مرکزی تصریح کرد: کشورمان با تکیه بر توان داخلی به توانمندی‌های بسیاری در حوزه‌های مختلف دست پیداکرده است. نگاه گره‌گشایی و تلاش برای حل مشکلات مردم باید اولویت اول متولیان امر باشد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *