صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

اعطای نشان فداکاری به شهید «اسماعیل معصومی»

۱۸ فروردين ۱۴۰۰ - ۰۹:۳۷:۴۰
کد خبر: ۷۱۴۷۵۵
دسته بندی‌: سیاست ، دفاعی و مقاومت
برابر تصویب «شورای عالی نشان‌ها» در ارتش جمهوری اسلامی ایران، نشان فداکاری به شهید «اسماعیل معصومی» تعلق گرفت.
- بنا به اعلام روابط عمومی ارتش، برابر تصویب «شورای عالی نشان‌ها» در ارتش، به‌پاس فرماندهی، رشادت و مدیریت جهادی در صحنه‌ها و برهه‌های سرنوشت ساز دوران پیروزی انقلاب و ایثار و بذل جان در اعتلای ایران سربلند اسلامی، نشان فداکاری به شهید والامقام ارتش اسلام؛ «اسماعیل معصومی» که سرسختانه در خط مقدم دفاع از استقلال، تمامیت ارضی و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایستاده‌اند، تعلق گرفت.
 
نشان فداکاری که اعطایی مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) به ارتش جمهوری اسلامی ایران است، نماد ایثار و از خودگذشتگی دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه افسری امام علی (ع) ارتش است که در راه پاسداری از استقلال و تمامیت ارضی کشور و نظام جمهوری اسلامی ایران مردانه ایستاده و دفاع کرده‌اند.
 
شهید اسماعیل معصومی، فرزند عباس، در روز چهاردهم دی‌ماه ۱۳۲۱ در شهرستان قزوین دیده به جهان گشود. دوران کودکی را در شهر قزوین سپری نمود. تحصیلات خود را تا اخذ مدرک دیپلم در زادگاهش ادامه داد.
 
در سال ۱۳۴۱ در آزمون دانشکده‌ی افسری پذیرفته شد و به استخدام ارتش درآمد. دوره‌های مختلف دانشکده را با موفقیت طی نمود و برای طی دوره مقدماتی توپخانه راهی اصفهان شد. پس از طی دوره مقدماتی در یگان‌های مختلف نیروی زمینی خدمت نمود. در سال ۱۳۵۶ موفق به طی دوره عالی در رسته‌ی توپخانه شد و جهت ادامه‌ی خدمت به لشکر ۱۶ زرهی قزوین منتقل گردید. پس از پیروزی انقلاب اسلامی به عنوان فرمانده گردان در توپخانه لشکری لشکر ۱۶ زرهی مشغول خدمت شد و با شروع غائله کردستان، داوطلبانه اعزام آن منطقه گردید.
 
شهید سپهبد علی صیاد شیرازی در خاطرات نبرد با ضدانقلاب در کردستان می‌گوید: «صحنه شهادت سرهنگ معصومی، دلم را شکست. روز قبلش نماز ظهر و عصر را باهم خواندیم، قبل از این‌که هلی برن کنم، گلایه می‌کرد و می‌گفت: مرا در لیست تسویه قرار داده‌اند، می‌خواهند تسویه کنند. مگر من چه کرده‌ام؟! مگر من معتقد به اسلام نیستم؟! امیدواری دادم که نگران نباشید، گفتم: در عملیات هرچه می‌توانید فداکاری کنید، اگر زنده ماندم بعد از عملیات کار را درست می‌کنم. او مرا از قبل می‌شناخت، اگر بدانید با چه اخلاصی کار می‌کرد. فرمانده گردان توپخانه بود، به خاطر این‌که زودتر بتواند توپ‌ها را دربیاورد، خودش راه افتاده بود تا محل را شناسایی کند و وقت گرفته نشود؛ چون خیلی سفارش کرده بودیم که نیاز به آتش داریم. او آماده بود که شناسایی کند که مورد اصابت مستقیم آرپی‌جی قرار گرفت و به فیض شهادت نائل آمد.»
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *