بار سنگین مالیات بر دوش تولیدکنندگان
عضو اتاق بازرگانی ایران گفت: به دلیل شفافیت فعالیت در بخش تولید، دولت همواره مالیاتهای سنگینی از این بخش دریافت میکند و این موضوع منجر به کاهش سرمایهگذاری و هدایت نقدینگی به سمت سفتهبازی میشود.
هاشم امیرزاده در گفتوگو با میزان، با اشاره به نامگذاری سال ۱۴۰۰ به عنوان سال رشد تولید و مانع زدایی اظهار کرد: نامگذاری سال ۱۴۰۰ تحت عنوان حمایت از تولید و مانع زدایی نشان از دغدغه حاکمیت برای افزایش تولید و خودکفایی و بی اثر کردن تحریمها بر اقتصاد کشور دارد.
این عضو اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: ریشه افزایش تورم در کشور مهیا بودن شرایط برای سفته بازی و تمایل مردم برای حضور در فعالیتهای بازرگانی و خدماتی است که باعث شده تولید در کشور با کاهش همراه شود.
وی افزود: دولت به دلیل شفافیت فعالیت در بخش تولید، همواره مالیاتهای سنگینی از این بخش دریافت میکند و این موضوع منجر به کاهش سرمایهگذاری و هدایت نقدینگی به سمت سفتهبازی میشود.
امیرزاده بیان کرد: درآمدهای نفتی و ورود آن به اقتصاد، بزرگترین لطمه را به جریان تولید وارد کرده است به گونهای که با سرکوب نرخ ارز واردات نسبت به تولید در شرایط بهتری قرار میگیرد و این موضوع تولید را در کشور از بین میبرد.
عضو اتاق بازرگانی ایران بیان کرد: در سالهای اخیر با وضع تحریمهای بین المللی نگاه مسئولان تا حدودی به سمت تولید داخلی جلب شده است و با محدودیت برای واردات برخی از کالاها که نمونه مشابه آن در داخل تولید میشود توانستهاند نسبت به احیای تولید گامهای مناسبی را بردارد.
وی افزود: علاوه بر ممنوعیت واردات کالاهای مشابه ساخت داخل دولت میتواند با استفاده از تعرفه گذاری شرایط را را برای ادامه فعالیت واحدهای تولیدی فراهم کند.
امیرزاده ادامه داد: پس از تولید در کشور دولت میتواند با برداشتن این تعرفهها شرایط را برای رقابت پذیری کالاهای ایرانی و خارجی فراهم کند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *