صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

طرز تهیه «سیب زمینی پنیری» بدون فر

۱۵ فروردين ۱۴۰۰ - ۰۵:۵۰:۰۱
کد خبر: ۷۱۳۷۴۴
سیب زمینی پنیری یک پیش غذای فوق العاده است که در کنار دیگر غذا‌های فست فودی سرو می‌شود.
_ نمناک نوشت: سیب زمینی پنیری به سبک رستورانی یکی از پیش غذا‌های معروف دنیا می‌باشد که در تمام فست فودی‌ها تهیه می‌شود و شما می‌توانید به سادگی سیب زمینی پنیری خانگی خوشمزه را تهیه کنید.
 

مواد لازم سیب زمینی پنیری رستورانی:

مقدار مواد اولیه برای ۲ نفر مناسب می‌باشد و برای تعداد نفرات بیشتر مواد اولیه را به تناسب زیاد کنید.
 

مواد لازم برای ۲ نفر

سیب زمینی ۲ عدد
پنیر پیتزا یا چدار
۲۰۰ گرم
 روغن سرخ کردنی به میزان لازم
 آویشن ۱/۴ قاشق غذاخوری
 نمک به میزان لازم
 فلفل سیاه به میزان لازم
 فلفل دلمه ای، قارچ و ذرت دلخواه
 
 

طرز تهیه سیب زمینی پنیری رستورانی:

مرحله اول

ابتدا سیب زمینی‌ها را به خوبی شسته و پوست آن‌ها را می‌گیریم و به شکل خلالی درشت خرد می‌کنیم و سپس مقداری آب درون قابلمه‌ای ریخته و روی شعله قرار می‌دهیم و سپس سیب زمینی‌های خلال شده را اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم مقداری سیب زمینی‌ها درون آب بپزد و به صورت نیم پز در بیاید.
 

مرحله دوم

وقتی احساس کردیم سیب زمینی‌ها نیم پز شده آن‌ها را آبکش کرده و روی دستمال تمیز و خشک قرار می‌دهیم تا آب آن‌ها کاملا گرفته شود.
 

مرحله سوم

در این مرحله تابه‌ای را روی شعله با حرارت بالا قرار دهید و به اندازه کافی روغن ریخته و مقداری فلفل سیاه،  نمک و آویشن را اضافه می‌کنیم و سپس سیب زمینی‌های خشک شده را اضافه می‌کنیم تا به خوبی سرخ شود و وقتی سرخ شد آن را خارج کرده و روی توری فلزی یا دستمال حوله‌ای گذاشته تا روغن اضافی آن به خوبی خارج شود.
 

مرحله چهارم

سپس سیب زمینی‌های سرخ شده را درون سینی فر قرار می‌دهیم و پنیر پیتزا را روی آن می‌ریزیم و سپس مقداری آویش و در صورت دلخواه با قارچ، فلفل دلمه‌ای و ذرت تزیین می‌کنیم و در آخر سینی را درون فر که ۱۵ دقیقه قبل با دمای ۱۸۰ درجه روشن شده قرار می‌دهیم.
 

مرحله پنجم

تقریبا ۲۰ دقیقه زمان برای آب شدن پنیر کافی است و وقتی روی پنیر طلایی شد آن را از فر خارج کنید و به همراه سس گوجه،  سس سیر و یا هر سس دلخواه نوش جان کنید.
 

نکات تکمیلی در مورد سیب زمینی پنیری

سیب زمینی پنیری جزو پیش غذا - گوناگون میباشد.
 
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۰ دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲۵ دقیقه میباشد.
 
سیب زمینی پنیری را می‌توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید.
 
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۲ نفر مناسب میباشد.

برچسب ها: طرز تهیه غذا

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *