صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

شکست راهبرد حضور نظامی آمریکا در عراق و سوریه

۱۶ فروردين ۱۴۰۰ - ۰۵:۱۵:۰۱
کد خبر: ۷۱۳۷۲۹
سال‌ها از حضور نظامی آمریکا در عراق و سوریه می‌گذرد، اما این حضور نظامی نه تنها به امن‌تر شدن این ۲ کشور نشده بلکه اهداف پشت پرده آمریکا نیز تامین نشده است.

- طی بیش از یک سال اخیر کاروان‌های نظامی آمریکا در عراق به طور مداوم هدف حمله قرار می‌گیرند و این حملات به کاروان‌های نظامی آمریکا طی ماه‌های اخیر بیشتر شده است.

به تازگی در پاره‌ای از موارد، روزانه چندین کاروان نظامی آمریکا در عراق هدف حمله قرار می‌گیرند؛ پایگاه آمریکایی عین الاسد نیز چند هفته پیش هدف حمله راکتی گسترده‌ای قرار گرفت.

پایگاه «بیزنس اینسایدر»، در گزارشی به حضور نظامی آمریکا در عراق و سوریه پرداخته و می‌نویسد «برای نظامیان آمریکا در عراق و سوریه پیروزی باقی نمانده و زمان آن فرا رسیده که جو بایدن، نظامیان آمریکایی را به خانه بازگرداند.»

این گزارش می‌گوید «هفته گذشته جنیفر ساکی، سخنگوی کاخ سفید، اعلام کرد که به زودی مذاکرات راهبردی واشنگتن و بغداد آغاز خواهد شد و دستور کار اصلی این گفت‎وگو‌ها به گفته جنیفر ساکی حضور نظامیان آمریکایی در این کشور خواهد بود.»

بر اساس این گزارش، در حال حاضر حدود ۳ هزار و ۵۰۰ نظامی آمریکایی در عراق حضور دارند و صد‌ها نظامی این کشور نیز در سوریه مستقر هستند.

«بیزنس اینسایدر»، در این گزارش می‌گوید «حضور این تعداد نیرو در عراق به هیچ عنوان هدفی مرتبط با منافع امنیت ملی آمریکا را دنبال نمی‌کنند و ماموریت نظامی قابل دستیابی که بتوان آن را شناسایی کرد و نشان دهنده پایان حضور این نیرو‌ها باشد، ندارند و حتی دولت عراق نیز آماده نشان دادن تمایل خود برای خروج نیرو‌های آمریکایی است.»

این گزارش در ادامه به اظهارات «مصطفی الکاظمی»، نخست وزیر عراق، پرداخته که دور جدید مذاکرات میان بغداد و واشنگتن را فرصتی برای گفت‎وگو درباره خروج نیرو‌های آمریکایی توصیف کرده بود.

سخنگوی کاخ سفید در اظهارات اخیر خود مدعی شده که حضور نیرو‌های این کشور با هدف آموزش و مستشاری بوده است؛ نتایج اندکی وجود دارد که نشان دهد این موضوع برای مردم آمریکا تفاوت داشته باشد و بر اساس نظرسنجی‌های انجام شده حدود ۷۵ درصد از مردم آمریکا خواهان بازگشت نظامیان آمریکایی از عراق و سوریه هستند.

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *