چه عاملی گوشت قرمز را گران کرد؟
- باشگاه خبرنگاران نوشت: منصور پوریان از کاهش ۴۰ تا ۵۰ درصدی مصرف گوشت در بازار خبر داد و گفت: بنابر آمار سالیانه یک میلیون تن گوشت قرمز در کشور مورد استفاده قرار میگیرد که ۸۵۰ تا ۹۰۰ هزار تن از این میزان در داخل و مابقی از طریق واردات تامین میشود که با توجه به گسترش ویروس کرونا، تقاضا برای خرید به میزان چشمگیری کاهش یافت.
رییس شورای تامین کنندگان دام کشور قیمت کنونی هر کیلو دام سنگین را ۳۸ هزار تا ۴۱ هزار تومان و دام سبک ۴۷ هزار تا ۵۲ هزار تومان اعلام کرد.
پوریان از انباشت و فراوانی دام در بازار خبر داد و گفت: عرضه گوشت با نرخهای بالا ناشی از فضاسازی و جوسازی حوزه فروش نهایی است و ارتباطی به تولیدکننده ندارد.
رئیس شورای تامین کنندگان دام درباره آینده بازار گوشت بیان کرد: با عرضه برههای نو به بازار پیش بینی میشود که قیمت گوشت به نرخ منطقی خود برسد.
وی در پایان تصریح کرد: با توجه به آنکه بخش اعظم دامداریها سنتی است، نهاده با نرخ مصوب بدست دامدار نمیرسد که با این وجود تولیدکنندگان مجبورند چندبرابر قیمت از بازار آزاد خریداری کنند که تمامی این عوامل قیمت تمام شده تولید را افزایش میدهد.