صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

جوجه رنگی نخرید

۱۰ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۰:۰۱
کد خبر: ۷۱۲۹۹۸
مدیر کل دفتر حفاظت و مدیریت حیات وحش خرید و فروش حیواناتی که خیلی زود از مادر جدا می‌شوند را عملی غیراخلاقی و تخلف عنوان کرد و گفت: خواهشم این است که خود ما مردم مراقب باشیم و این حیوانات را خریداری نکنیم.

- ایلنا نوشت: «شهاب الدین منتظمی» مدیر کل دفتر حفاظت و مدیریت حیات وحش با اشاره به موضوع خرید و فروش حیوانات اهلی که افراد در خانه پرورش می‌دهند و گاهی برای فروش بیشتر آنها را زودتر از مادرشان جدا می‌کنند، بیان کرد: خرید و فروش حیوانات به این شکل و بدون کنترل تخلف است، و از طرفی واقعا این یک عمل غیراخلاقی نیز محسوب می شود.

منتظمی در مورد فروش جوجه رنگی کنار خیابان در بهار و تابستان، بیان کرد: واقعا خواهشم این است که خود ما مردم مراقب باشیم و این حیوانات را خریداری نکنیم، چون اگر ما خرید این حیوانات را برای خودمان منع کنیم، بازاری برای این نوع کارها نخواهد ماند.

وی گفت: اگر مردم مواردی از این نوع فروش‌ها و جدا کردن زودهنگام حیوانات از مادرشان برای فروش را مشاهده کردند، حتما به اداره محیط زیست گزارش دهند.

مدیر کل دفتر حفاظت و مدیریت حیات وحش افزود: البته مسئله رسیدگی به فروش جوجه‌های رنگی چون جزو حیوانات اهلی هستند، در حوزه کار ما محسوب نمی‌شود، ولی قطعا اگر سازمان دامپزشکی چنین گزارشی دریافت کند به مراکز قضایی معرفی خواهد شد.

وی ادامه داد: اگر حیوانات فروشی از نوع وحشی باشند، به طور مثال خرگوش‌های وحشی باشند، حتما پیگرد قانونی خواهد داشت، ولی توجه داشته باشید که همین رفتار با خرگوش‌های پرورشی هم که آنها را به دلیل جذابیت بیشتر خیلی زودتر از مادر جدا می‌کنند، کاملا غیراخلاقی است.

منتظمی گفت: خرید و فروش حیوانات حیات وحش هم قطعا یک تخلف محسوب می‌شود و ما همیشه اعلام کردیم این داد و ستدها را مردم به سازمان محیط زیست اطلاع دهند تا با متخلفان برخورد شود و بسته به نوع گونه‌ی حیوانی و با نظر دادگاه و قاضی مجازاتی در نظر گرفته شود.

وی در پایان افزود: مجازات این افراد بازدارنده است، اما یک عده فکر می‌کنند استثنا هستند، اما ما دیدیم که وقتی متخلفان به دادگاه ارجاع داده می‌شوند، نگاه قاضی به پرونده طوری است که مجازات بازدارنده خواهد بود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *