صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ضرب الاجل ۹ ماهه رئیس قوه قضاییه برای فعالسازی خط تولید کارخانه ماشین سازی/ آیت الله رئیسی: مجموعه کشت و صنعت لرستان نمونه‌ای از خصوصی سازی بد و خوب است

۱۰ فروردين ۱۴۰۰ - ۰۸:۳۴:۵۸
کد خبر: ۷۱۲۹۵۹
آیت الله سیدابراهیم رئیسی سه‌شنبه ۱۰ فروردین در بیست و پنجمین سفر استانی خود به لرستان سفر کرد.
آیت الله سیدابراهیم رئیسی صبح امروز (سه‌شنبه ۱۰ فروردین) در بیست و پنجمین سفر استانی خود به لرستان سفر کرد و مورد استقبال رسمی نماینده ولی فقیه در استان، استاندار، رئیس کل دادگستری و مقامات استانی لرستان قرار گرفت.
 
 
آیت‌الله رییسی: گزارش‌های مستند در خصوص مفاسد اداری به سازمان بازرسی ارائه شود
۱۴۰۰/۰۱/۱۱ - ۱۹:۱۷

در جریان سفر آیت‌الله رییسی به استان لرستان نمایشگاه مسائل و مشکلات اولویت‌دار این استان با حضور رییس قوه قضاییه و رییس سازمان بازرسی کل کشور، استاندار و رییس کل دادگستری لرستان برگزار شد.

در این نمایشگاه مشکلات برخی از واحد‌های تولیدی و کارخانجات تعطیل‌شده استان لرستان مطرح شد و مقامات استانی نظرات خود را در خصوص راهکار‌های رفع این مشکلات بیان کردند.

رییس قوه قضاییه در این نمایشگاه بر تسریع در رسیدگی قضایی به پرونده‌های واحد‌های تولیدی تاکید کرد و از رییس کل دادگستری لرستان خواست که در اسرع وقت نسبت به رفع مشکلات این واحد‌های تولیدی اقدامات لازم را انجام دهد.

آیت‌الله رییسی با بیان اینکه مفاسد اداری جلوی چشم مردم قرار دارد، گفت: ضرورت دارد که گزارش‌های مستند در خصوص مفاسد اداری به سازمان بازرسی ارائه شود.

رییس دستگاه قضا همچنین تصریح کرد: هیچ مدیری نباید وجود فساد در اداره زیرمجموعه خود را بپذیرد.

اختصاص ١٥٠ میلیارد تومان برای رفع مشکلات دستگاه قضایی استان لرستان
۱۴۰۰/۰۱/۱۱ - ۰۹:۳۱
آیت الله رئیسى، رئیس قوه قضاییه در مصاحبه خبرى پایان سفر به استان لرستان در پاسخ به سوالى در خصوص دستاوردهاى این سفر عنوان کرد: در بررسى‌ها نکته‌اى که در ارتباط با مسئله صنعت که یکى از امکانات مهم در استان لرستان است، دنبال کردیم این بود که متاسفانه با تعطیلى و نیمه تعطیلى برخى از کارخانجات، مواجه شدیم.
 
رئیس قوه قضاییه خاطرنشان کرد: حتما باید کارگروه‌هایى در استان و زیر نظر استاندار، وضعیت این کارخانه‌ها و واحدهاى صنعتى را پیگیرى کنند و آن‌هایى که مى‌شود به مدار تولید آورد، به مدار تولید بیاورند.
 
رئیس قوه قضاییه اظهار کرد: چهار مورد از این کارخانجات در ارتباط با پرونده‌هایى بود که در دادگسترى تهران مطرح است که زمان تعیین کردیم تا حداکثر ظرف سه ماه باید وضعیت این پرونده‌ها که نهایتا تاثیر بر تعیین تکلیف وضع کارخانه دارد، مشخص شود.
 
آیت الله رئیسى اذعان کرد: براى بنده و همان طور براى مردم جاى سئوال دارد که چرا در زمانى که این کارخانه از کار افتاد و کارگاه‌هاى آن کاملا تعطیل شد و بعد تجهیزات آن به بیرون منتقل شد و کارگران بیکار شدند و از کارخانه در نهایت یک سوله بیشتر باقى نماند، مسئولان پیگیرى نکردند.
 
رئیس دستگاه قضا ادامه داد: متاسفانه در جاى جاى استان لرستان شاهد چنین مشکلى هستیم که اینجا باید حتما مسئولان مربوطه نسبت به وضعیت واحدهاى صنعتى حساسیت جدى داشته باشند؛ چرا که امسال سال پشتیبانى از تولید است.
 
آیت الله رئیسى گفت: ما به کارخانه‌اى رفتیم که جزو کارخانجاتى بود که تجهیزات آن به بیرون منتقل شده بود و چیزى از آن جز سوله و بخش کمى از تجهیزات باقى نمانده بود و مالک کارخانه که اکنون در جریان خصوصى سازى کارخانه به او واگذار شده است، از ما و استاندار و مسئولان قضایى خواست او را کمک کنیم تا ظرف مدت ٩ ماه هم ٥٠٠ نفر را مشغول به کار کند و هم کارگاه‌ها را به صورت جدى راه اندازى نماید.  
 
رئیس قوه قضاییه افزود: کارخانه ماشین سازى لرستان در ارتباط با تجهیز جهاد سازندگى و نیروهاى سپاه پاسداران و در دوران دفاع مقدس بسیار نقش داشته است و پل‌هاى شناور را این کارخانه ساخته است. امروز شاهد هستیم که این کارخانه نه تنها تعطیل شده بلکه تمام تجهیزات آن به بیرون منتقل شده است و چیزى از کارخانه باقى نمانده است. در این زمینه قول همکارى به مالک داده شد و از آقاى استاندار خواستم تا هر کارى از وى برمى‌آید براى کمک به او انجام دهد.
 
آیت الله رئیسى با بیان اینکه باید از تولیدکننده و کارآفرین حمایت عملى کنیم، گفت: این موضوع در دستور کار خواهد بود.
 
آیت الله رئیسى در ادامه تصریح کرد: در موردى اراضى کشت و صنعت که به عنوان خصوصى سازى به بخشى واگذار شده که آن را تعطیل و ویران کرده بود و آن مجموعه را از این شخص گرفتند و دولت به بخش دیگرى داده که توانایى داشته باشد و آن بخشى که توانایى داشته واقعا آباد کرده است و هر بیننده‌اى وضعیت و شرایط را ببیند کاملا براى آن روشن است که این بخش موفق شده تا آباد کند.
 
رئیس دستگاه قضا با تاکید بر اینکه خصوصى سازى باید همراه با توانمند کردن بخش خصوصى و نظارت بر بخش خصوصى باشد، گفت: این موضوع در دستور کار است و حتما دنبال مى‌کنیم و به همکاران در سازمان بازرسى گفته‌ایم که مسئله کارخانجات و بخش‌هاى تولیدى را دنبال کنند و از دستور به هیچ عنوان بیرون نخواهد رفت؛ چرا که هم شعار سال و هم نیاز جدى کشور است.
 
آیت الله رئیسى با بیان اینکه بخشى از صنایع مربوط به مالکیت بانک‌هاست، اظهار کرد: از این بخش خواسته‌ایم که حتما به جد بانک‌ها موضوع فعال کردن کارخانجات زیر دست خود را دنبال کنند؛ خصوصا بانک‌ها غیر از بخش خصوصى است و بخش خصوصى ممکن است امکان مالى نداشته باشد، اما بانک‌ها امکان مالى دارند ولى نمى‌خواهند این کار را انجام دهند و این اشکالى ندارد؛ چرا که مى‌توانند به نحوى که قانون مقرر کرده واگذار کنند؛ اما تعطیل کردن و یا نیمه تعطیل کردن کارخانه کار بسیار نادرستى است.
 
رئیس قوه قضاییه خاطرنشان کرد: وقتى انسان مى‌بیند که در استان لرستان خداوند متعال این همه امکانات اعم از آب، خاک، هواى مناسب و معادن بسیار ارزشمندى عطا کرده اصلا بیکارى در این استان معنا و مفهومى ندارد؛ نیروهاى جوان کارآمد متراکم که از سرمایه‌هاى بسیار ارزشمند این استان هستند در هر کجا که رفته‌اند منشا آثار خوبى بوده‌اند.
 
آیت الله رئیسى با اشاره به عدم تقسیم عادلانه آب در این استان بیان کرد: در برخى از جلسات مسئولان از این قضیه گله‌مند بودند. در برخى دیگر از استان‌ها که رفته‌ام نیز این گله مندى وجود دارد. من از شوراى عالى آب مى‌خواهم که به صورت جد موضوع تقسیم عادلانه آب را دنبال کند.  
 
رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه مسئله، کمبود آب نیست بلکه مدیریت آب است، عنوان کرد: مدیریت آب مسئله بسیار مهمى است. من به صورت جد از شوراى عالى آب مى‌خواهم تا در این خصوص تشکیل جلسه دهند و موضوع را بررسى کنند.
 
آیت الله رئیسى در خصوص موضوع تداخلات اراضى گفت: در این خصوص کمیته‌اى وجود دارد که این کمیته زیر نظر وزارت کشاورزى است و با مدیریت مدیران جهاد کشاورزى در استان‌ها و چند تن از مدیران بخش‌هاى دیگر تشکیل مى‌شود.
 
رئیس دستگاه قضا ادامه داد: امروز به من گزارش شد که برخى از پرونده‌ها در این کمیته‌ها بیش از ٥ تا ٦ سال معطل مى‌شوند که اصلا درست نیست. در جلسه‌اى که با آقاى استاندار و مدیر جهاد کشاورزى داشتیم از آن‌ها خواستیم تا حتما هفته‌اى دو مرتبه تشکیل جلسه دهند و مسئله را حل کنند تا مشکلى براى مردم ایجاد نکند و ارجاع این موضوع به دستگاه قضایى نباید به سهولت انجام گیرد.
 
آیت الله رئیسى تاکید کرد: معتقدیم که اگر در این کمیته کار انجام گیرد اصلا نوبت به دستگاه قضایى نمى‌رسد و مایلیم این مسائل به دستگاه قضایى نیاید؛ لذا فعال شدن کمیته رفع تداخلات از موارد مورد تاکید است و با مسئولان جهاد کشاورزى صحبت شد که کار را دنبال کنند.
 
رئیس قوه قضاییه در ادامه خاطرنشان کرد: دادگسترى نسبت به رفع اطاله دادرسى، پرونده‌هاى معوقه، رسیدگى به پرونده‌هاى مسن گام‌هاى خوبى را برداشته و کارى کردند که دادگسترى استان لرستان جزء دادگسترى‌هاى برتر در کشور تلقى شود و در شاخص‌هایى که داشتیم استان لرستان جزء استان‌هاى برتر تلقی شده است.
 
آیت الله رئیسى افزود: از همکاران خود مى‌خواهم که این مرتبه را حفظ کنند و ارتقاء ببخشند.
 
رئیس قوه قضاییه با اشاره به تاکیدات خود در سال گذشته نسبت به مبارزه با فساد، کرامت انسان و حمایت از تولید بیان کرد: همواره این سه موضوع مورد تاکید در سال جارى هم است تا در دستور کار دادگسترى قرار داشته باشد.
 
آیت الله رئیسى تاکید کرد: لازم است در خصوص مبارزه با فساد مواردى که از طرف دادگسترى قطعى مى‌شود به نحوى مردم در جریان قرار گیرند چرا که این سیاست ماست.
 
آیت الله رئیسى در بخش دیگرى از سخنان خود بیان کرد: در جلسه نهایى گزارشات هیات اعزامى بررسى شد و از اعتبارات استانى و قوه قضاییه ١٥٠ میلیارد تومان تصویب شد تا در اختیار استان لرستان قرار گیرد که البته نیاز این استان را برطرف نمى‌کند و تنها مربوط به بخشى از مشکلات سازمان زندان‌ها، پزشکى قانونى، دادگسترى‌ها، دادگاه‌هاى بخش، شوراهاى حل اختلاف و دادسراهاست.
 
رئیس قوه قضاییه تاکید کرد: اقدام اساسى مربوط مى‌شود به کارى که ما باید با بودجه عمومى داشته باشیم.
۱۴۰۰/۰۱/۱۰ - ۲۲:۰۰

پرونده‌های مربوط به واحد‌های تولیدی حداکثر ظرف دو تا سه ماه تعیین تکلیف شوند
۱۴۰۰/۰۱/۱۰ - ۱۹:۲۴

آیت الله سید ابراهیم رئیسی در جلسه شورای اداری استان لرستان بر ضرورت مسئله شناسی و ارائه راهکار برای برون رفت از مشکلات در ساختار اداری کشور تاکید کرد و گفت: به هیچ عنوان قابل پذیرش نیست که مشکلات برخی کارخانجات کشور مثل پارسیلون با ۲ هزار و ۵۰۰ کارگر برای سالیان متمادی حل نشده باقی بماند.

رئیس قوه قضاییه، نظارت علی الدوام بر موضوعات را یکی از وظایف پنجگانه مدیران دانست و متذکر شد: مدیریت بدون نظارت معنا و مفهومی ندارد.

آیت الله رئیسی با اشاره به بازدید امروز خود از کارخانه ماشین سازی لرستان گفت: از این کارخانه تنها یک سوله و چند دستگاه و تجهیزات فرسوده باقی مانده است. برای استان لرستان زیبنده نیست که مشکلات کارخانه ماشین سازی اینهمه مدت حل نشده باقی بماند.

آیت الله رئیسی در ادامه به بازدید خود از مجموعه کشت و صنعت لرستان اشاره و این مجموعه را جلوه‌ای از خصوصی سازی بد در گذشته و خصوصی سازی خوب در زمان حال دانست و گفت: این کارخانه در ابتدا به کسانی واگذار شد که آن را به ویرانه‌ای تبدیل کردند و بعد از مدتی به کسانی واگذار شد که آن را آباد و احیا کردند.

رئیس قوه قضاییه بر ضرورت پیگیری مجدانه بخش‌های نظارتی قوه قضاییه در خصوص حل مشکلات این مجموعه تاکید کرد و گفت: بسیاری از کارگران مجموعه کشت و صنعت خرم آباد دارای مدرک فوق لیسانس بودند و با افتخار به کشاورزی و کارگری مشغول بودند.

آیت الله رئیسی ضمن تاکید بر بررسی دلایل سرمایه گذاری نکردن سرمایه گذاران در کشور، گفت: باید دلایل اینکه برخی سرمایه گذاران، داخل کشور را برای سرمایه گذاری انتخاب نمی‌کنند، جویا شویم. شریک کردن، سهیم کردن و نقش دادن به مردم، یکی از راه‌های ثبات دهنده برای سرمایه گذاری است.

رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه مشکل کمبود آب در کشور وجود ندارد بلکه مشکل، مدیریت منابع آبی است، اظهار کرد: شورای عالی آب باید منابع آبی مناطق مختلف از جمله استان لرستان را به صورت عادلانه تقسیم بندی کند. مسئله آبخیزداری برای استان لرستان یک ضرورت اجتناب ناپذیر است.

آیت الله رئیسی با بیان اینکه بخش قابل توجهی از کارخانجات تعطیل یا نیمه تعطیل امروز کشور مربوط به بانک‌ها هستند و بانک‌ها در تعطیلی این کارخانه‌ها نقش جدی دارند، گفت: اگر راه اندازی کارخانه‌ها برای بانک‌ها صرفه اقتصادی ندارد، آن‌ها باید نسبت به واگذاری واحد‌های تولیدی که در تملک خود دارند، اقدام کنند.

رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه همه پرونده‌های واحد‌های تولیدی باید به شکل خارج از نوبت و به سرعت رسیدگی شوند، تصریح کرد: باید حداکثر ظرف دو تا سه ماه وضعیت کارخانجات فولاد و عظیم خودرو به صورت قطعی مشخص شود.

آیت الله رئیسی با بیان اینکه مردم باید از نحوه برخورد با مفاسد آگاه شوند، گفت: مردم حق دارند بدانند سرنوشت فرد مفسدی که دادگاه او برگزار شده به کجا رسیده است.

رئیس دستگاه قضا با اشاره به ماه‌های پایانی کار دولت دوازدهم گفت: نباید اینگونه تصور کرد که، چون تنها چند ماه از زمان فعالیت دولت فعلی باقی مانده، نباید کاری انجام شود. همین زمان کم، می‌تواند به میزان بسیار زیادی تعیین کننده باشد. کار‌ها باید تا ساعات پایانی خدمت با جدیت انجام شوند.

آیت الله رئیسی با بیان اینکه دستگاه قضا حامی مدیران خطرپذیر است، گفت: همه ما حامی آن مدیر باکفایت، شجاع و ریسک‌پذیری هستیم که در میدان جنگ اقتصادی مردم را تنها نمی‌گذارد و با همه خلاقیت به دنبال دور زدن تحریم هاست.

رئیس قوه قضاییه بر ضرورت پرداخت خسارت به سیل زدگان پلدختر نیز تاکید کرد و از استاندار لرستان خواست که نسبت به این موضوع رسیدگی لازم را انجام دهد و مردم را در جریان امور انجام شده و انجام نشده قرار دهد.

آیت الله رئیسی با اشاره به اعلام آمادگی دستگاه قضا برای جابجایی زندان‌ها از کالبد شهر‌ها به منطقه خارج از شهر، گفت: در خصوص زندان بروجرد نیز این آمادگی وجود دارد.

رئیس قوه قضاییه در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه به هیچ عنوان قابل پذیرش نیست که پرونده‌ها چندین سال در کمیسیون رفع اختلاف معطل باقی بمانند و بعد از سالیان دراز، به دستگاه قضایی کشیده شوند، بر لزوم افزایش تعداد شعب کمیسیون‌های رفع اختلاف برای تسهیل در انجام امور مردم و کاهش بوروکراسی اداری تاکید کرد و گفت: بوروکراسی و دیوانسالاری در نظام اداری امروز، سرمایه گذار را از سرمایه گذاری در کشور فراری می‌دهد.

آیت الله رئیسی سپس با بیان اینکه کشور ما کشور انتخابات است، افزود: اگر کشور بخواهد در یک مسیر باثبات به پیش برود، باید بر مدار قانون حرکت کند.

رئیس قوه قضاییه با تاکید بر این نکته که دشمن به دنبال ناامید کردن مردم نسبت به کارآمدی نظام است، گفت: عدم تبعیض در بکارگیری نیروها، مردم را نسبت به کارآمدی نظام اداری امیدوار می‌کند و در سوی مقابل نیز تبعیض در بکارگیری افراد و تبعیض در تخصیص ظرفیت‌ها به شهرها، مردم را ناامید می‌کند.

رئیس دستگاه قضا با بیان اینکه اجرای عدالت در دل مردم امیدواری ایجاد می‌کند، گفت: نظام ما کارآمد است؛ لکن ناکارآمدی نظام اداری، مردم را رنج می‌دهد.

 

گفت‌وگوی رئیس قوه قضاییه با کارگران کشت و صنعت خرم آباد
۱۴۰۰/۰۱/۱۰ - ۱۸:۵۵
[video src="https://www.mizan.news/wp-content/uploads/2022/01/3034299_594.mp4"]
یک قاضی نفوذناپذیر و شجاع در برابر تهدیدات و تطمیع‌ها می‌ایستد و حبّ و بغض او در حکمش دخیل نیست
۱۴۰۰/۰۱/۱۰ - ۱۸:۴۹

آیت الله سید ابراهیم رئیسی در دیدار با قضات و کارکنان قضایی استان لرستان با بیان اینکه حفظ سلامت دستگاه قضا امری ضروری است که همواره باید نسبت به آن توجه داشت، اظهار کرد: آلودگی و ناسلامتی برای همه دستگاه‌ها و سازمان‌ها بد است و برای دستگاه قضایی بدتر.

رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه توجه به حقوق و کرامت مردم برای همه دستگاه‌ها لازم و برای دستگاه قضایی الزم است، عنوان کرد: مردم باید به درستی این را احساس کنند که در دستگاه قضایی حق از ظالم ستانده شده و به مظلوم داده می شود.

آیت الله رئیسی با اشاره به اینکه احساس پناهگاه بودن عدلیه برای مردم با صدور یک بخشنامه محقق نمی شود، بر لزوم برخورد مهربانانه توأم با اقتدار از سوی قضات و نیروهای قضایی تاکید کرد و گفت: مهربانی هیچگونه منافاتی با اقتدار ندارد.

رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه اقتدار قضات و نیروهای قضایی از جانب قانون می‌آید، عنوان کرد: در مقابل ظالم و کسی که حق مردم را ضایع کرده، باید از موضع اقتدار وارد عمل شد؛ ولکن این اقتدار هیچ منافاتی با مهربانی و تدبیر ندارد.

آیت الله رئیسی در ادامه به ضرورت تبیین احکام قضایی برای مردم اشاره کرد و گفت: تبیین احکام قضایی، باید مردم را با مواضع دستگاه قضایی و چگونگی اجرای عدالت توسط این دستگاه، بیش از پیش آشنا کند.

رئیس قوه قضاییه ضمن تاکید بر برخورد مقتدرانه با اشرار و کسانی که امنیت جامعه را خدشه‌دار می‌کنند، گفت: باید با افرادی که با شرارت و توزیع مواد مخدر می خواهند جامعه را ناامن نشان دهند، مقتدرانه برخورد کرد.

آیت الله رئیسی با بیان اینکه برخی مشکلات موجود در جامعه «ساختاری» و برخی دیگر «رفتاری» هستند، گفت: بخش های نظارتی قوه قضاییه و سازمان بازرسی باید برای حل مشکلات ساختاری قضایی استان لرستان نظیر تعطیلی کارخانجات، اقدامات لازم را انجام دهند.

رئیس دستگاه قضا با بیان اینکه در یک نگاه آکادمیک و آسیب شناسانه باید ناهنجاری هایی که علل بروز تخلفات هستند را شناخت و در راستای رفع این ناهنجاری‌ها وارد عمل شد، عنوان کرد: بخش پیشگیری در قوه قضاییه مسئولیت آسیب شناسی ناهنجاری ها در حوزه های مختلف اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی را بر عهده دارد؛ ضمن آنکه بسیاری از قضات نیز در حوزه های پیشگیرانه و آسیب زدایی صاحب نظر هستند.

آیت الله رئیسی با اشاره به جلسه امروز احیای حقوق عامه در حوزه کشاورزی استان لرستان اظهار کرد: رفع تزاحمات و ادعاها در کمیسیون های رفع اختلاف نباید دچار اطاله شود؛ بلکه باید با یک نگاه آسیب شناسانه و در اسرع وقت مورد رسیدگی قرار گیرند.

رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه دستگاه قضا به دنبال حفظ شان و جایگاه قضات و کارکنان قضایی در حوزه های مختلف معیشتی است، گفت: مشکلات قضات و نیروهای قضایی و اداری، مشکلات ماست. ما باید خود را در مشکلات این نیروها سهیم دانسته و برای آنها چاره جویی کنیم.

آیت الله رئیسی همچنین با اشاره به کاهش سن بازنشستگی در کشور طی سالیان اخیر گفت: کاهش سن بازنشستگی از 35 سال به 30 سال و سپس به 25 سال، مشکلات و مسائل متعددی را برای کشور ایجاد می کند که لازم است مورد بررسی جدی تری قرار گیرد.

رئیس قوه قضاییه ضمن تاکید بر ضرورت توسعه روحیه صلح و سازش در کشور گفت: زمینه‌های صلح و سازش میان افرادی که به هر دلیل از هم دلخوری دارند، باید بیش از پیش فراهم شود.

آیت الله رئیسی سپس ورود به ماه مبارک رمضان را فرصت بسیار مناسبی برای ظرفیت سازی دانست و گفت: جایگاه قضاوت یک جایگاه ممتازه متعلق به خلیفه الله است و خلیفه الله باید تا جایی که می تواند، ظرفیت پیدا کند.

رئیس دستگاه قضا با بیان اینکه حاج قاسم سلیمانی به عنوان قهرمان مبارزه با تروریسم، شخصیتی بسیار باظرفیت در برابر همه تهدیدات و تطمیع‌ها بود، عنوان کرد: یک قاضی نفوذناپذیر و شجاع نیز در برابر تهدیدات و تطمیع‌ها می‌ایستد و حبّ و بغض شخصی‌اش را در حکمی که صادر می کند، دخیل نمی کند و جز اراده الهی هیچ چیز در اراده او تاثیر ندارد.

آیت الله رئیسی با اشاره به دیدارهای مردمی معاونین دستگاه قضا در جریان سفرهای استانی گفت: معاونین قوه قضاییه و روسای سازمان های تابعه دستگاه قضایی، در جریان سفرهای استانی با مردم به صورت رو در رو دیدار کرده و مشکلات آنها را بررسی می کنند.

رئیس قوه قضاییه با اشاره به ویژگی‌های قضات و کارکنان دستگاه قضایی گفت: مقام معظم رهبری به بنده تاکید کرده اند همکارانی که انتخاب می کنم، مردمی، ضدفساد و انقلابی باشند.

پیش از سخنان رئیس قوه قضاییه، «محمد رزم» رئیس کل دادگستری لرستان با اشاره به کاهش 16 درصدی میزان ورودی به زندان ها در سال 99 گفت: در سال گذشته 438 تقاضای عفو و بخشودگی در استان لرستان مورد موافقت قرار گرفت.

رئیس کل دادگستری لرستان با اشاره به آزادی 159 نفر در نتیجه اجرای قانون کاهش مجازات حبس تعزیری عنوان کرد: همزمان با سفر امروز رئیس قوه قضاییه به استان لرستان یک نفر از محکومان به قصاص از قصاص رهایی یافت.

رزم همچنین از افزایش 91 درصدی ابلاغیه های الکترونیک در دادگستری استان لرستان همزمان با شیوع ویروس کرونا در کشور خبر داد.

بازدید آیت الله رئیسی از مجموعه تولیدی که نمونه موفق و ناموفق خصوصی‌سازی است!
۱۴۰۰/۰۱/۱۰ - ۱۷:۴۶
var player = videojs('player_409680_3033410',{poster:'/fileshttps://www.mizan.news/news/1400/1/11/3034404_718.jpg',width:400,height:300}); player.one('play', (function(){ $.post('/fa/ajax/news/video/3033410',{},function (data) {}); }));
باید باب اتهام زنی بدون ارائه اسناد و مدارک بسته شود
۱۴۰۰/۰۱/۱۰ - ۱۴:۳۵

 آیت الله سید ابراهیم رئیسی در دیدار با نخبگان و نمایندگان اقشار مختلف مردم لرستان با بیان اینکه فلسفه قیام و نهضت اسلامی ما مبتنی بر آیات نورانی قرآن و در راستای اجرای عدالت است، گفت: شاید بعد از توحید، هیچ مفهومی در فرهنگ دینی اسلام به گستردگی عدالت وجود نداشته باشد.

رئیس دستگاه قضا با بیان اینکه مفهوم عدالت در میان مفاهیم فرهنگ دینی، بسیار گسترده است که در خصوص آن می توان بسیار سخن گفت و قلم فرسایی کرد، افزود: مردم، دست اندرکاران و حاکمان جامعه، باید از ملکه عدالت برخوردار باشند.

آیت الله رئیسی با بیان اینکه به موازات رشد معنویات و اخلاق در ادارات و سازمان‌ها، میزان تخلفات و جرایم کاهش پیدا می کند، گفت: کارآمد ترین نظام کنترلی، نظام «خودکنترلی» است بدان معنا که انسان خود را در محضر خداوند متعال ببیند.

رئیس قوه قضاییه با اشاره به تاکیدات دین مبین اسلام در خصوص خودسازی عنوان کرد: لازمه شکل گیری جامعه اسلامی آن است که افراد خودسازی را پیشه کنند.

آیت الله رئیسی با بیان اینکه مردم نباید خود را نسبت به مسائل بی‌تفاوت بدانند، بر لزوم اجرای اصل امر به معروف و نهی از منکر تاکید کرد و افزود: اگر مردم استان لرستان فاقد قوه «احساس مسئولیت» بودند، 6 هزار و 300 شهید در این استان وجود نداشت. جانبازان گرامی سند زنده و گویای صدق این مدعا هستند. 

رئیس دستگاه قضا ادامه داد: احساس مسئولیت در جامعه سبب می شود که فساد، تباهی و نارسایی به حداقل ممکن برسد و عدالت در جامعه جاری و ساری شود. بزرگترین سرمایه انسان، احساس مسئولیت کردن است.

آیت الله رئیسی با بیان اینکه مردم لُر «سپاه عاطفه» و «کانون غیرت» در مقابل فتنه ها هستند، گفت: اراده پولادین مردان لُر از سرمایه های این استان است. ما بدون کوچکترین خستگی تلاش می‌کنیم تا یک زندگی عزتمندانه همراه با رفاه برای مردم ایجاد شود.

رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه ترفند دشمن مایوس کردن مردم و القای «نمی‌شود» و «نمی توانیم» در جامعه ماست، گفت: اعتقاد و باور ما این است که «ما می توانیم» و نگاه‌مان نیز این است که بسیاری از مسائل و مشکلات با نگاه «ما می توانیم» حل خواهند شد.

آیت الله رئیسی با اشاره به ظرفیت های طبیعی استان لرستان از جمله منابع آبی فراوان، زمین حاصلخیز و نیروی انسانی فعال و جوان گفت: این ظرفیت ها زمینه بسیار خوبی برای کشاورزی مکانیزه فراهم کرده است ولی با این وجود شاهد مشکل بیکاری در این استان هستیم.

رئیس دستگاه قضا با اشاره به بازدیدهای صبح امروز خود از چند کارخانه و مجموعه تولیدی در استان لرستان اظهار کرد: نباید ثروت های بزرگی که در کارخانه ها و مجموعه های تولیدی نهفته است، بلاتکلیف بماند.

آیت الله رئیسی در ادامه مجموعه کشت و صنعت لرستان را جلوه ای از خصوصی سازی بد در گذشته و خصوصی سازی خوب در زمان حال دانست و گفت: این کارخانه در ابتدا به کسانی واگذار شد که آن را به ویرانه ای تبدیل کردند و بعد از مدتی به کسانی واگذار شد که آن را آباد و احیا کردند.

رئیس قوه قضاییه افزود: انصاف نیست که برخی واحدهای تولیدی به تعطیلی کشیده شوند یا اینکه تاخیر در کار آنها پدید بیاید در حالیکه زمینه‌های موجود برای بکارگیری همه ظرفیت های تولیدی در کشور، تنها نیازمند اتخاذ یک تصمیم هستند.

آیت الله رئیسی با اشاره به عنوان «تولید، پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی‌ها» برای سال 1400 گفت: آنچه شعار سال می شود صرفا شعار نیست و حکایت از وجود یک نیاز در درون کشور است.

رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه آنچه کشور را در مقابل دشمنان سرافراز می‌کند «تولید» و «ایجاد اشتغال» است، گفت: اگر عرصه کار در کشور وجود داشته باشد یک دنیا امید در دل مردم ایجاد می شود.

آیت‌الله رئیسی با اشاره به تلاش دشمنان برای اِعمال تحریم های ظالمانه علیه ملت ایران و نظام مقدس جمهوری اسلامی گفت: در عرصه های دفاعی و هسته ای که بیشترین تحریم دشمنان در آنها متمرکز است بیشتر از همه عرصه ها پیشرفت کرده ایم. 

رئیس قوه قضاییه افزود: استفاده از نیروهای جوان و فعال در مقابل دشمن به ما ایستادگی فعال می دهد و باعث می شود که دشمن را مایوس کنیم.

آیت الله رئیسی با بیان اینکه سازمان های نظارتی و مردم نهاد در رابطه با اجرای عدالت در جامعه نقش بسیار مهمی بر عهده دارند گفت: چرا باید از معطل ماندن یک کارخانه 20 سال بگذرد و در زمان خودش اقدامات لازم انجام نشود؛ امروز از کارخانه ای بازدید کردیم که به غیر از یک سوله و تجهیزات فرسوده، چیزی از آن نمانده بود. سازمان های نظارتی و سمن‌ها باید فعال عمل کنند و نارسایی ها را به مسئولان مربوطه گوشزد کنند. 

رئیس قوه قضاییه با اشاره به ضرورت برخورد عبرت آموز با افراد فاسد گفت: بنای دستگاه قضا برای برخورد با فساد، بنای برخورد جدی است و در این زمینه به هیچ وجه مماشات نخواهد شد.

آیت الله رئیسی با بیان اینکه گزارش‌های فساد باید با استناد به ادله ارائه شوند، تصریح کرد: باید باب اتهام زنی بدون ارائه اسناد و مدارک بسته شود کسی که سندی مبنی بر فساد و تخلف داشته باشد و آن را ارائه کند، یقین داشته باشد که دستگاه قضایی بدون هیچگونه وحشتی با آن فساد برخورد می‌کند.

رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه آبروی افراد مانند کعبه محترم است اما اگر کسی فساد کرد آبروی خود را بر باد داده است، عنوان کرد: در سند تحول قضایی، نسبت به مسئله صیانت از مطالبات مردم تضمین های لازم پیش‌بینی شده است. 

آیت الله رئیسی در خصوص مقوله بومی گزینی در دستگاه های کشور نیز گفت: آنچه که در این زمینه برای همگان باید مهم باشد، «صلاحیت افراد» است. ما بومی هایی داریم که با برادر خود هم رودروایستی ندارند و این خیلی ارزش دارد. در انتخاب افراد نه ضرورت بر بومی بودن است و نه ضرورت بومی نبودن بلکه آنچه مهم است صلاحیت فرد است.

 

var player = videojs('player_708061_3033738',{poster:'/fileshttps://www.mizan.news/news/1400/1/11/3034404_718.jpg',width:640,height:352}); player.one('play', (function(){ $.post('/fa/ajax/news/video/3033738',{},function (data) {}); }));
بازدید از مجموعه تولیدی که نمونه موفق و ناموفق خصوصی سازی است!
۱۴۰۰/۰۱/۱۰ - ۱۴:۲۲

یکی از برنامه‌های ثابت رئیس قوه قضائیه طی ۲ سال گذشته و در جریان سفر‌های استانی، بازدید و سرکشی از کارخانه‌ها و واحد‌های تولیدی است که با مشکلات قضائی و حقوقی روبرو هستند، ضمن آنکه آیت الله رئیسی با استفاده از گزارش‌های سازمان بازرسی کل کشور و شان نظارتی دستگاه قضائی در طول ۲۵ سفر استانی خود به موضوع خصوصی سازی‌های بی ضابطه و مشکل دار نیز ورود موثر داشته است.

قاعدتا عمده ورود و پیگیری‌های رییس قوه قضائیه در جریان این سرکشی‌ها مربوط به مجموعه‌هایی بوده که به واسطه خصوصی سازی بی ضابطه با مشکلات متعدد دست و پنجه نرم می کنند، اما در سفر رییس عدلیه به استان لرستان رخداد جالبی در همین زمینه به وقوع پیوسته است.

مجموعه کشت و صنعت لرستان با وسعتی معادل ۲ هزار هکتار که بیش از ۷۰۰ کارگر دارد و مشغول تولید محصولات مهم کشاورزی، پرورش زنبور و تولید عسل، پرورش تعداد قابل توجهی دام و اجرای پروژه‌های ملی کشاورزی در کشور و همچنین صادرات محصولات کشاورزی ایران به منطقه و جهان است یکی از اماکنی بود که در جریان سفر رییس قوه قضائیه به لرستان مورد بازدید وی قرار گرفت.

نکته مهم در خصوص این مجموعه این است که این واحد استراتژیک تولید محصولات کشاورزی در خاک حاصلخیز استان لرستان، ابتدا و در جریان یک خصوصی سازی اشتباه با مشکلات متعدد و سریالی روبرو و بخش عمده‌ای از ظرفیت‌های آن بلا استفاده می¬شود و سپس با اصلاح اشتباه صورت گرفته و واگذاری دقیق و کارشناسی که بعد از آن انجام میشود با رشد و شکوفایی قابل توجهی روبرو و امروز تبدیل به یکی از قطب‌های کشاورزی استان لرستان و کشور شده که معیشت صد‌ها خانوار لرستانی را تامین و در زمینه تولید محصولات کشاورزی و دامی مهم، به کشور کمک می نماید.

رئیس قوه قضائیه با حضور در این مجموعه و اشاره به همین موضوع گفت: در مقطع نخست واگذاری مجموعه کشت و صنعت لرستان به بخش خصوصی این مجموعه به یک ویرانه تبدیل شد، در حالی که در مقطع دوم خصوصی سازی، همگان شاهد آبادی کامل این مجموعه بودند.

آیت الله رئیسی با تاکید بر اینکه اصل در خصوصی سازی آن است که بخش خصوصی، مجتمع‌ها و کارخانه‌های تولیدی کشور را آباد کند، افزود: علاوه بر دولت و سازمان جهاد کشاورزی، همت سرمایه گذاران و مردم منطقه نیز در آباد کردن کارخانه‌های تولیدی بسیار مهم است.

اما آنچه در جریان این بازدید رقم خورد حاوی ۲ پیام مهم بود:

اول ادامه مسیر توجه دستگاه قضائی به بخش تولید و پیگیری‌ها در جهت رفع موانع در این زمینه به خصوص در حوزه تولیدات راهبردی کشاورزی

و دوم نگاه متوازن و کارشناسی دستگاه قضائی به مسئله خصوصی سازی‌ها در کشور و استقبال و حمایت از خصوصی سازی‌های دقیق، کارشناسی و موفق و برخورد همزمان با خصوصی سازی‌های بی ضابطه، غیر دقیق و نتیجتا ناموفق

آیت الله رئیسی:احکام صادره در خصوص پرونده‌های مربوط به قاچاق چوب باید بازدارنده باشند
۱۴۰۰/۰۱/۱۰ - ۱۳:۰۸

آیت الله سید ابراهیم رئیسی در جلسه احیا حقوق عامه در حوزه کشاورزی که با حضور مسئولین استانی و نخبگان حوزه کشاورزی استان لرستان برگزار شد، استان لرستان را یکی از قطب های کشاورزی کشور دانست و گفت: بکارگیری ظرفیت‌های کشاورزی در استان لرستان نقش بسزایی در افزایش تولید و اشتغال و کاهش بیکاری دارد.

رئیس قوه قضاییه با اشاره به منابع آبی فراوان، هوای مساعد، زمین بسیار حاصلخیز و از همه مهمتر نیروی انسانی مستعد و آماده برای کار و تلاش و افزایش تولید در استان لرستان، تصریح کرد: اگر بستر برای کار و تولید در کشور آماده نشود خسارت بسیار بزرگی ایجاد خواهد شد.

آیت الله رئیسی با تاکید بر ضرورت افزایش بهره‌وری و تولید و همچنین اجرای کشاورزی دانش‌بنیان با استفاده از فناوری‌های روز، به بازدید امروز خود از دستاوردهای فناورانه در راستای اجرای سیستم‌های کشاورزی دانش بنیان اشاره کرد و گفت: بکارگیری فناوری‌های روز در امور کشاورزی، افزایش بهره وری، ایجاد ارزش افزوده، ارتقاء کیفیت محصول، صرفه جویی در آب و همچنین صادرات محصولات کشاورزی را در پی خواهد داشت.

رئیس قوه قضاییه مجموعه کشت و صنعت را نمونه ای از خصوصی سازی بد و خوب عنوان کرد و گفت: در مقطع نخست واگذاری مجموعه کشت و صنعت لرستان به بخش خصوصی این مجموعه به یک ویرانه تبدیل شد در حالی که در مقطع دوم خصوصی سازی، همگان شاهد آبادی کامل این مجموعه بودند.

آیت الله رئیسی با تاکید بر اینکه اصل در خصوصی سازی آن است که بخش خصوصی، مجتمع‌ها و کارخانه های تولیدی کشور را آباد کند، افزود: علاوه بر دولت و سازمان جهاد کشاورزی، همت سرمایه گذاران و مردم منطقه نیز در آباد کردن کارخانه‌های تولیدی بسیار مهم است.

 

رئیس قوه قضاییه در ادامه با تاکید بر ضرورت استمرار اعطای تسهیلات به بخش کشاورزی عنوان کرد: اعطای تسهیلات به همه بخش های کشاورزی باید به نحوی باشد که در نهایت محصول کشاورزی به صورت ارزان و با کیفیت به دست مصرف کننده برسد.

آیت الله رئیسی در ادامه با بیان اینکه بسیاری از صاحبنظران و متخصصان معتقدند که درآمد توسعه گیاهان دارویی می تواند از درآمد نفت برای کشور بیشتر باشد، استان لرستان را منطقه ای مستعد برای توسعه کاشت گیاهان دارویی دانست و گفت: در نتیجه توسعه کاشت گیاهان دارویی در این منطقه می تواند برای هزارها نفر اشتغالزایی انجام شود.

رئیس دستگاه قضا با اشاره به لزوم محافظت از جنگل های زاگرس و درخت های بلوط در استان لرستان، عنوان کرد: محافظت از جنگل ها و درخت های بلوط در مناطق حاشیه ای زاگرس، می تواند تا حد قابل توجهی از سیلاب ها و بسیاری از مخاطرات مربوط به امور کشاورزی جلوگیری کند.

آیت الله رئیسی با تاکید بر ضرورت برخورد بازدارنده با پدیده «قاچاق چوب»، به دادگستری ها و تعزیرات توصیه کرد که احکام صادره از سوی آنها در زمینه مقابله با قاچاق چوب و سرعت رسیدگی آنها در این زمینه بازدارنده باشد تا شاهد افزایش قاچاق چوب در کشور نباشیم

رئیس قوه قضاییه بر ضرورت بازنگاهی در قانون تنفس جنگل از سوی وزارت جهاد کشاورزی تاکید کرد و گفت: باید مشاهده کرد که اجرای این قانون تا کنون چه آثاری را در پی داشته است.

آیت الله رئیسی در ادامه ضمن انتقاد از معطل ماندن برخی پرونده ها به مدت زیاد در کمیسیون های رفع اختلاف، بر تسریع رسیدگی به پرونده ها در این کمیسیون ها و همچنین افزایش شعب کمیسیون های رفع اختلاف تاکید کرد و گفت: به هیچ وجه معنا ندارد که پرونده یک کشاورز به مدت 5 سال در کمسیون رفع اختلاف معطل بماند؛ در صورت تسریع در رسیدگی به پرونده های موجود در کمیسیون های رفع اختلاف، بسیاری از این پرونده ها به دستگاه قضایی کشیده نمی شوند.

رئیس قوه قضاییه در خصوص اجرای طرح کاداستر در کشور نیز عنوان کرد: ان شاالله تا آخر سال جاری، اجرای طرح کاداستر در کشور به نتایج خوبی خواهد رسید.

آیت الله رئیسی سپس با بیان اینکه شورای عالی آب به عنوان مرجع تقسیم عادلانه آب در کشور، باید به سرعت در خصوص دعاوی موجود در این زمینه اقدام کند، تصریح کرد: مردمی که در مجاورت منابع آبی زندگی می کنند نباید در دسترسی به این منابع با محدودیت روبرو باشند.

رئیس قوه قضاییه در ادامه کشاورزی گلخانه ای در محوطه های درون شهری را اقدام بسیار پسندیده ای عنوان کرد و گفت: استان لرستان در این زمینه می تواند به عنوان یک الگو به تمام کشور معرفی شود.

رئیس قوه قضاییه ضمن تاکید بر ضرورت حفظ حریم رودخانه ها در کشور عنوان کرد: سیل دو سال پیش استان لرستان نشان داد که عدم رعایت چارچوب های مربوط به ساخت و ساز و رعایت نکردن حریم رودها و رودخانه‌ها، می تواند آثار منفی جبران ناپذیری را در پی داشته باشد.

آیت الله رئیسی همچنین بر ضرورت توسعه سدسازی و آبخیزداری در استان لرستان تاکید کرد و گفت: در صورتی که اعتبارات کافی برای سدسازی وجود نداشته باشد، باید مقوله آبخیزداری بیش از پیش جدی گرفته شود.

رئیس دستگاه قضا همچنین گفت: اینکه یک فوق لیسانس کشاورزی سر خود را بالا بگیرد و در زمین های کشاورزی به کار و تلاش بپردازد، یک افتخار برای او و همه ما محسوب می‌شود. 

ضرب الاجل ۹ ماهه رئیس قوه قضاییه برای فعالسازی خط تولید کارخانه ماشین سازی لرستان
۱۴۰۰/۰۱/۱۰ - ۱۱:۵۷

آیت الله سید ابراهیم رئیسی در بدو ورود به استان لرستان از کارخانه ماشین سازی این استان بازدید کرد.

کارخانه ماشین سازی لرستان از جمله شرکت هایی است که در جریان خصوصی سازی به گروه امیرمنصور آریا واگذار شده بود.

 

var player = videojs('player_509885_3033415',{poster:'/fileshttps://www.mizan.news/news/1400/1/11/3034404_718.jpg',width:400,height:300}); player.one('play', (function(){ $.post('/fa/ajax/news/video/3033415',{},function (data) {}); }));

 

ماشین سازی لرستان که با قدمتی بیش از ۴۰ سال، ساخت پل‌های شناور دوران دفاع مقدس را در کارنامه خود داشت بیش از ۴ سال است که تعطیل شده است.

 

 

آیت الله رئیسی در جریان این بازدید به سازمان بازرسی و دادستانی کل کشور دستور داد ضمن نظارت و پیگیری جهت تسریع در روند واگذاری کارخانه ماشین سازی لرستان به مالک جدید و رفع مانع از تصرف وی بر کارخانه، مالک جدید حداکثر ظرف ۹ ماه آینده کارخانه را به خط تولید برگرداند.

اعزام هیاتی ٢٢ نفره برای بررسی وضعیت دستگاه قضایی استان لرستان
۱۴۰۰/۰۱/۱۰ - ۰۸:۳۴
آیت الله سیدابراهیم رئیسی صبح امروز (سه‌شنبه ۱۰ فروردین) در بیست و پنجمین سفر استانی خود وارد لرستان شد و مورد استقبال رسمی نماینده ولی فقیه در استان، استاندار، رئیس کل دادگستری و مقامات استانی لرستان قرار گرفت.
 

رئیس قوه قضاییه طی سخنانی در بدو ورود به فرودگاه خرم‌آباد ضمن تبریک اعیاد شعبانیه بویژه نیمه شعبان، گفت: ان‌شاالله خداوند متعال در سال جدید برکات خود را بر مردم استان لرستان، کشور عزیزمان، نظام مقدس جمهوری اسلامی و امت اسلامی نازل فرماید.

آیت‌الله رئیسی همچنین مردم استان لرستان را مردمی متدین، شهیدپرور، باصداقت و باصفا توصیف و به مفاخر بزرگ و نام‌آور این استان ادای احترام کرد.

رئیس دستگاه قضا ضمن ابراز تاسف از تاخیر در انجام سفر به لرستان به دلیل شیوع ویروس کرونا اظهار کرد: رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی اجازه حضور در اجتماعات مردمی مرکز استان لرستان و شهرستان‌های آن را به ما نمی‌دهد لکن امیدواریم در فرصتی دیگر شرایطی فراهم شود که بتوانیم در خدمت مردم عزیز این استان باشیم و از نقطه نظرات ارزشمند آنها بهره‌مند شویم.

رئیس قوه قضاییه با اشاره به بررسی مسائل و وضعیت قضایی استان لرستان از سوی هیئت ۲۲ نفره قضایی طی هفته‌های گذشته عنوان کرد: در جلسه شورای قضایی لرستان که در استان با حضور نماینده مقام معظم رهبری و استاندار و سایر مسئولان برگزار خواهد شد، مشکلات احصا شده طرح و نسبت به رفع آن دسته از مشکلات که در استان قابل حل است تصمیمات مقتضی اتخاذ و پیگیری سایر مسائل در مرکز دنبال خواهد شد.

آیت الله رئیسی با بیان اینکه دیدار با قضات و کارکنان قضایی، حضور در جلسه شورای اداری و همچنین دیدار با نمایندگان اقشار مختلف مردم از جمله برنامه‌های پیش‌بینی شده در سفر به استان لرستان هستند، متذکر شد که این دیدارها از آنچه که ما باید در خدمت مردم عزیز استان لرستان باشیم کفایت نمی‌کند.

رئیس قوه قضاییه ضمن ابراز امیدواری از اینکه سفر به استان لرستان منشأ گشایش برای زندگی مردم و کارکنان قضایی این استان باشد، گفت: امیدواریم این سفر در راستای ماموریت اصلی دستگاه قضا که همان اجرای عدالت است موثر واقع شود.

رئیس دستگاه قضا ضمن ادای احترام به ۶ هزار و ۳۰۰ شهید استان لرستان و خانواده‌های معزز آنها و ایثارگران و جانبازان این استان، از آنها به عنوان سندهاى زنده جانفشانى و مقاومت و ايستادگى در راه حق یاد کرد.

رئیس قوه قضاییه در بیست‌ و پنجمین سفر استانی وارد خرم آباد شد
۱۴۰۰/۰۱/۱۰ - ۰۸:۱۹

 آیت الله رئیسی رئیس قوه قضاییه در بیست‌وپنجمین سفر استانی خود به‌همراه جمعی از مسئولان عالی قضایی وارد خرم آباد مرکز استان لرستان شد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *