صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

برگزاری همایش در سال «تولید؛ پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی‌ها» ممنوع

۰۶ فروردين ۱۴۰۰ - ۰۶:۰۰:۳۴
کد خبر: ۷۱۲۳۷۴
دسته بندی‌: اقتصاد ، اقتصاد ایران
هرگونه اقدام در جهت برگزاری همایش یا نشست‌های مشابه برای نوشتن سند‌های راهبردی، توسط نهاد‌های مجری، در راستای زدودن رنج اقتصادی توده مردم در کنار مدیریت ناکافی و ناکارآمد برخی مدیران اقتصادی، ممنوع اعلام شود.

- شیرین منوچهریان کارشناس امور اقتصادی - مقام معظم رهبری شعار سال ۹۸ را «رونق تولید»، سال ۹۹ را «جهش تولید» و امسال را سال «تولید؛ پشتیبانی‌ها، مانع زدایی‌ها» نام نهادند. این به وضوح یعنی ما در عرصه قدرت و ثبات نظام و در نقطه مقابل آن، درگیر جنگ همه جانبه اقتصادی که غرب ایجاد کرده است، هستیم. البته رنج اقتصادی توده مردم در کنار مدیریت ناکافی و ناکارآمد برخی مدیران مربوطه را نمی‌توان نادیده گرفت.

به این مناسبت چند پیشنهاد کاربردی را برای میل به این ضرورت در این یادداشت مختصر بیان می‌کنم:
۱. تلاش حداکثری برای مقررات‌زدایی در جهت صدور مجوز‌ها برای متقاضیان کسب و کار و سرمایه‌گذاران و شفاف‌سازی مراحل اخذ مجوز از طریق رسانه ملی صورت گیرد.

۲. هرگونه اقدام در جهت برگزاری همایش یا نشست‌های مشابه برای نوشتن سند‌های راهبردی، توسط نهاد‌های مجری، ممنوع اعلام شود. به تجربه ثابت شده که یک سال زمان کمی است و نباید ظرفیت‌های موجود خرج اندیشیدن شود.

همچنان که در سالیان قبل که رسم نامبارک برگزاری همایش‌ها و نشست‌ها با همان عنوان سال در نهاد‌های حاکمیتی رسم بود و با درایت مقام معظم رهبری تعطیل شد.

۳. تداوم داشتن حرکت به جا و قاطع ریاست محترم قوه قضاییه در دادخواهی از مجموعه‌های تولیدی تعطیل شده در سرار کشور که این حرکت به تنهایی می‌تواند اعتماد زخمی تولیدکنندگان با تجربه، ولی رنجور را به نظام برگرداند.

۴. مسئله بورس که توانست سرمایه عظیم اعتماد و ثروت مردم را جلب کند؛ ولی در شش ماه اول سال ۹۹ به‌رغم قول مسئولان و سوق دادن سرمایه‌ها به سمت بورس، شاهد تاریخی‌ترین ریزش بورس بودیم. به گفته کارشناسان مربوطه، دست کم هزار و ۵۰۰ تریلیون تومان معادل ۶۵ الی ۷۰ میلیارد دلار از سرمایه مردم ذوب شد.

مباحث مطرح شده را در کنار تأکیدی که در یادداشت‌های قبلی داشتم بگذاریم؛ رئیس سازمان بورس از نظر جایگاه از معاون وزیر نیز پایین‌تر است. در حالیکه به دلیل اهمیت اقتصادی، این سمت باید در تراز معاون رئیس جمهور قرار بگیرد تا قدرت اجرای نظارت و پاسخگویی داشته باشد.

 

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *