روش پخت «اسپرینگ گوشت و میگو»
یکی از پیش غذاهای آسیایی اسپرینگ رول گوشت است که میتوان با مواد متفاوت و دلخواه آن را تهیه کرد.
_ نمناک نوشت: اسپرینگ رول گوشت یک نوع پیش غذای خوشمزه است که طعم بی نظیری دارد. این غذای آسیایی با مواد گوناگونی تهیه میشود و بجای گوشت قرمز میتوانید از گوشت مرغ و یا سبزیجات برای پر کردن وسط خمیر آن استفاده کرد.
مواد لازم برای ۳۰ عدد
میگو:۲۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده:۲۰۰ گرم
خمیر اسپرینگ رول:۳۰ ورق
ورمیشل:۵۰ گرم
پیازچه:۶ عدد
سیر:۲ حبه
هویج:۱ عدد بزرگ
زنجبیل رنده شده: ۱ قاشق سوپخوری
گشنیز خرد شده:۳ قاشق سوپخوری
سویا سس:۲ قاشق سوپخوری
سس فلفل چیلی شیرین:۲ قاشق سوپخوری
سس ماهی: ۱ قاشق سوپخوری
سفیده تخم مرغ: ۱ عدد
روغن سزخ کردنی:به مقدار کافی
اسپرینگ رول گوشت لذیذ
دستور تهیه اسپرینگ رول گوشت و میگو
برای شروع باید میگوها را پاک کنید و بعد شستن، منتظر بمانید تا آب اضافه آن گرفته شود. در این فاصله سیر و پیازچهها را تمیز کنید و بشویید.
هویج و زنجبیل را هم پوست بگیرید و رنده کنید. پیازچهها را پس از خشک شدن به صورت خیلی ریز خرد کنید. سیر را هم له کنید و به همراه پیازچه به هویج و زنجبیل رنده شده اضافه کنید.
حالا تابهای را روی حرارت کم قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید تا داغ شود. سپس همه مواد مخلوط شده را داخل روغن تفت دهید.
در حین تفت، گشنیز خرد شده را نیز اضافه کنید. سبزیجات را کاملا تفت دهید تا نرم شوند
داخل قابلمهای مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار دهید. حرارت را بالا ببرید تا آب به جوش بیاید.
در ادامه گوشت چرخ شده را میافزاییم و با قاشق چوبی گوشتها را از یکدیگر باز میکنیم.
پس از نرم شدن سبزیجات گوشت را به آنها اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و آب حاصل از آن کاملا بخار شود.
وقتی آب قابلمه به جوش آمد ورمیشل را داخل آن بریزید تا ۵ دقیقهای در آب بجوشد و نرم شود.
سپس ورمیشلها را آبکش کنید و به تکههای کوچک ببرید و به مخلوط گوشت و سبزیجات تفت داده شده اضافه کنید. همراه با ورمیشل، میگوها را نیز به مواد داخل تابه اضافه کنید.
سپس مواد را به مدت ۱۰ دقیقه مدام هم بزنید تا با هم ترکیب شوند و میگو بپزد.
بعد از ده دقیقه تفت دادن مواد سس فلفل چیلی شیرین، سویا سس و سس ماهی را به مواد اضافه کنید و ۲ دقیقه دیگر مواد را تفت دهید تا مواد طعم سسها را به خود بگیرند.
سپس حرارت را خاموش کنید و بگذارید تا مایه رول گوشت حاضر شده از حرارت بیفتند و خنک شوند.
قابلمه مناسب و گودی را انتخاب کنید و مقداری روغن داخلش بریزید تا هنگام سرخ کردن اسپرینگها در روغن شناور باشند. حرارت را کم کنید و بگذارید تا روغن کاملا داغ شود.
یک عدد سفیده تخم مرغ را با چنگال هم بزنید تا برای چسباندن خمیر آماده باشد.
خمیر اسپرینگ را یکی یکی باز کنید و از مایه خنک شده مقداری روی آن بریزید.
سپس سفیده تخم مرغ را با قلمو روی لبههای خمیر بکشید و بعد خمیر را رول کنید.
رولهای آماده شده را به تعداد مناسب داخل روغن داغ شده قرار دهید و بعد از یک دقیقه سرخ شدن از روغن خارج کنید و داخل توری فلزی یا دستمال روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافه آنها گرفته شود.
اسپرینگها را در کنار سس دلخواهتان سرو کنید.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *