فوت و فنهایی برای پخت کباب تابهای آبدار
کباب تابهای جز غذاهای خوشمزه محسوب میشود که میتوانیم از آن به عنوان یک غذای ساده برای شام یا ناهار استفاده کنیم.
_ نمناک نوشت: پیاز را پوست بکنید به طوری که ته پیاز کنده نشود. سپس پیاز را بشویید و با رنده ریز رنده کنید و در یک کاسه مناسب بریزید. آب پیاز را با فشار دست بگیرید.
گوشت چرخ را هم به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به پیاز اضافه کنید و مواد را با دست خوب ورز دهید تا کاملا یکدست شوند.
پس از اینکه مایه کباب منسجم شد، اگر آن را به مدت یک ساعت داخل یخچال استراحت دهید بهتر است.
ولی اگر فرصت نداشتید، یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقدار کمی روغن مایع داخل آن بریزید و اجازه دهید روغن کمی داغ شود سپس مایه کباب را کف تابه بریزید و در همه جا یکسان پخش کنید.
حرارت زیر تابه را کاملا کم کنید و صبر کنید تا کباب خودش را بگیرد. سپس آنرا به صورت طولی با کارد برش بزنید. اگر روغن برای پخت کم بود میتوانید کمی روغن مایع به داخل تابه اضافه کنید.
پس از اینکه یک سمت کباب سرخ شد آن را برگردانید تا سمت دیگر آن هم سرخ شود.
در حین سرخ شدن کباب بهتر است سس آن را هم آماده کنید.
برای این منظور رب گوجه فرنگی را در یک تابه جداگانه خوب تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود و خوشرنگتر شود.
بعد نصف فنجان آب را به همراه مقداری زعفران دم کرده، آبلیمو و فلفل سیاه به آن اضافه کنید و کمی مخلوط کنید تا مواد سس یکدست شوند.
وقتی دو سمت کباب سرخ شد سس را به تابه اضافه میکنیم. در این مرحله باید اجازه دهید سس با حرارت ملایم به خورد کبابها برود و کبابها را آبدار کند. همچنین آب اضافی داخل تابه تبخیر شود.
سیب زمینی را پوست بگیرید و به صورت خلالی خرد کنید و بعد سرخ کنید.
گوجه فرنگیها را هم به صورت حلقهای خرد کنید و در ۱۵ دقیقه پایانی پخت کباب داخل تابه قرار دهید تا گوجه فرنگیها هم همزمان با کباب تابهای آماده شوند.
کباب آماده شده را با سیب زمینی سرخ شده و گوجه فرنگی تزیین کنید و در کنار برنج یا نان سرو کنید.
مواد لازم کباب تابهای آبدار
گوشت چرخ کرده:۵۰۰ گرم
پیاز متوسط:۲ عدد
گوجه فرنگی متوسط:۴ عدد
رب گوجه فرنگی:۲ قاشق غذاخوری
سیب زمینی بزرگ:۱ عدد
آبلیمو:۱ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه:به اندازه کافی
زعفران دم کرده:مقداری
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *