صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تولید زعفران تقلبی با نشاسته!

۰۹ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۱:۳۸
کد خبر: ۷۱۱۹۵۵
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
عضو شورای ملی زعفران گفت: افراد متقلب با نشاسته زعفران تقلبی تولید می‌کنند که رنگ و بوی زعفران واقعی را دارد و با قیمت‌های پایین در بازار عرضه می‌شود.

علی حسینی در گفت‌وگو با میزان، در رابطه با افزایش فروش زعفران‌های تقلبی در بازار، گفت: پدیده شوم فروش زعفران‌های تقلبی سالهاست که در بازار زعفران در حال رخ دادن است و تشکل‌های مختلف در ارتباط با زعفران تشکیل شده است که وظیفه اطلاع‌رسانی در این مورد را برعهده دارند.

وی افزود: باید با ورود تشکل‌ها و اتحادیه‌ها به این موضوع اطلاع‌رسانی درست و آشنایی مصرف‌کننده در این زمینه افزایش یابد و از عرضه زعفران تقلبی با رصد بازار جلوگیری شود.

عضو شورای ملی زعفران گفت: گاهاً دیده می‌شود که زعفران با مهر استاندارد دروغین و با آدرس‌های جعلی و با قیمت زعفران مرغوب به دست مصرف‌کننده می‌رسد که این موضوع اعتماد مردم را خدشه‌دار می‌کند.

حسینی گفت: کالا‌های ارزشمند در بازار همواره در معرض تقلب هستند و طمع متقلبین به واسطه سود‌های کلان همواره بیشتر می‌شود.

وی افزود: راه‌حل مبارزه با این پدیده شوم باید از سوی اتحادیه‌های ناظر بر فروشندگان زعفران بررسی شود و این تشکل‌ها برای برخورد با متخلفین اقدام کنند.

عضو شورای ملی زعفران گفت: تولیدکنندگان همواره حق عضویتی به اتحادیه‌ها پرداخت می‌کنند تا از تولیدکننده حمایت شود و از تقلب در این زمینه جلوگیری شود.

حسینی در رابطه با نحوه تشخیص زعفران تقلبی در بازار گفت: متأسفانه با گذر زمان تکنیک‌های تقلب پیشرفته‌تر می‌شود و شناسایی زعفران طبیعی سخت‌تر می‌شود.

وی افزود: در بعضی موارد دیده می‌شود که افراد متقلب با نشاسته زعفران تقلبی تولید می‌کنند که رنگ و بوی زعفران واقعی را دارد و با قیمت‌های پایین در بازار عرضه می‌شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *