روش پخت کیک پنبهای همه کاره
اگر تعطیلات نوروزی را در منزل سپری میکنید خوب است در زمان اوقات فراغت به تهیه کیک و شیرینی بپردازید.
_ روزنامه همشهری نوشت: پخت کیک و شیرینی یکی از لذتبخشترین سرگرمیهاست که میتوان در اوقات فراغت انجام داد. برای این منظور نیاز به یک دستور شیرینیپزی خوب و کمی ذوق و اشتیاق دارید. کیک پنبهای یکی از خوشمزهترین و جالبترین کیکهایی است که دستور پخت سادهای هم دارد. ویژگی کیک پنبهای که آن را از کیکهای دیگر متمایز میکند، بافت نرم و لطیف آن است که خوردن آن حس خوبی به شما میدهد.
مواد لازم
تخممرغ: ۲ عدد
شکر دانهریز: یک پیمانه سرخالی
وانیل: یکچهارم قاشق چایخوری
شیر و روغن: هرکدام یکدوم پیمانه
آرد: ۲ پیمانه
بکینگپودر: یکدوم قاشق چایخوری
گلاب: ۲ قاشق غذاخوری
زعفران: یک قاشق غذاخوری غلیظ
طرز تهیه
قبل از شروع، فر را روشن کنید تا گرم شود. در یک کاسه بزرگ یک عدد تخممرغ، شکر و وانیل را با همزن هم بزنید بعد از چند دقیقه مخلوط تخممرغ و شکر، کرم رنگ میشود. اکنون موقع افزودن نصف پیمانه روغن مایع است. شیر را کمکم به مواد افزوده و مرتب هم بزنید. این مایع باید کمی پف کند و کاملا یکدست باشد. در یک ظرف مناسب مواد خشک کیک را با هم مخلوط کنید.
به این ترتیب که آرد و بکینگپودر را مخلوط و سپس ۲ بار الک کنید. الککردن آرد به پف بیشتر کیک پنبهای کمک میکند. مواد خشک و مخلوط آرد را قاشق قاشق به این مایه اضافه کنید و با یک قاشق چوبی هم بزنید. افزودن آرد باید تدریجی باشد، ولی نیازی به هم زدن سریع با همزن برقی نیست. در حدی که آرد با مواد ترکیب شود کافی است.
ته قالب را با روغن مایع چرب و آردپاشی کنید. مایه کیک را در قالب ریخته و در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار میدهیم. این کیک ۴۰ دقیقه تا پخت کامل زمان میبرد. البته ناگفته نماند حین پخت در فر را باز نکنید، چون کیک پنبهای کاملا سفت میشود و پف کیک میخوابد. میتوانید به دلخواه زعفران و گلاب را حذف و به جای آن شیر اضافه کنید، اما توصیه میکنیم گلاب را حذف نکنید تا کیک شما طعم و عطر خوبی داشته باشد.
میتوانید کمی خلاقیت به خرج دهید و افزودنیهای مورد علاقه خود را به مواداولیه کیک پنبهای اضافه کنید. افزودن کشمش و گردو به مایه کیک پنبهای میتواند کاملا سلیقهای باشد و طعم دلخواهی ایجاد کند. حتما این مواد مغذی را با یک قاشق آردی که در دستور هست مخلوط کنید تا آرد دور آنها را بگیرد و ته نشین نشوند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *