باید گزارش مبارزه با فساد و بازگشت بیت المال را به مردم داد/ حمایت لفظی از تولید کافی نیست و باید برای رفع موانع تولید گام برداشت
رئیس قوه قضاییه با تأکید بر لزوم پیگیری رفع موانع تولید از سوی همه دستگاه ها، گفت: نفس حمایت و پشتیبانی لفظی از تولید کافی نیست و باید در عرصه اقدام و عمل هم تلاش کرد.
- در این گزارش به اظهارات آیت الله رئیسی رئیس قوه قضاییه در اردیبهشت ماه ۹۹ در جلسات مسئولان عالی قوه قضاییه اشاره میگردد.
باید به مردم گزارش مبارزه با فساد و بازگشت بیت المال را داد
آیت الله سید ابراهیم رئیسی اول اردیبهشت ماه با اشاره به اینکه وضعیت همه دلارهای پرداختی باید شفاف شود، تصریح کرد: اعلام فساد برای مردم اطمینان بخش نیست بلکه باید به مردم گزارش مبارزه با فساد و بازگشت بیت المال را داد.
آیت الله رئیسی بر همین اساس بر لزوم نظارت و شفافیت در همه حوزهها به ویژه حوزه های اقتصاد، سلامت و غذا و دارو تأکید کرد و گفت: نظارتگریزی امر پسندیدهای نیست و از دستگاه های اجرایی انتظار می رود از نظارت و شفافیت در عملکردشان استقبال کنند.
رئیس قوه قضاییه در بخش دیگری از سخنانش اظهار داشت: مردم از دستگاه های نظارتی انتظار برخورد با فساد دارند و پسندیده نیست که ما بگوییم در فلان حوزه دزدی و فساد وجود دارد بلکه باید بگوییم فساد و تخلف در فلان حوزه را کشف و با دزد و مفسد و خلافکار برخورد کرده ایم.
آیت الله رئیسی با تأکید بر اینکه دولت باید ساختارهای فسادزا در دستگاه های اداری را اصلاح کند و دستگاه قضایی هم قاطعانه با فساد و مفسدان مبارزه کند، گفت: اینکه بگوییم موریانه فساد به جان بخش هایی از نظام اداری کشور افتاده، سودی برای مردم ندارد بلکه باید موریانه ها را شناسایی و با آن ها برخورد کنیم.
مشروح اظهارات رئیس قوه قضاییه را اینجا بخوانید.
از کار بی نظیر ایران در حفظ سلامت زندانیان ایراد میگیرند، اما به وضع اسف بار زندانیان در کشورهای مدعی بی توجهند
رئیس قوه قضاییه هشتم اردیبهشت ماه به اظهارنظرهای مجامع مدعی حقوق بشر درباره وضعیت زندانهای کشورمان در ایام کرونا اشاره کرد و گفت: بسیار تعجب برانگیز است که در بین کشورهای مبتلا به کرونا، کار ابتکاری و بینظیر ایران در اعطای مرخصی به زندانیان مورد توجه قرار نگرفته است.
آیت الله رییسی افزود: برای همه عقول آزاده عالم سوال برانگیز است که مدعیان حقوق بشر نسبت به وضعیت اسفبار زندانیان کشورهای دیگر که حقوق آنها مغفول مانده و دچار آسیب میشوند، سکوت کردهاند، ولی از کشوری که با یک حرکت اسلامی و انسانی در زمینه توجه به وضعیت زندانها نام آور شده، ایراد میگیرند.
رئیس قوه قضاییه تصریح کرد: مردم جهان هرگز رفتارهای دوگانه و متناقض مدعیان حقوق بشر را نمیپذیرند که از یکطرف نسبت به کشورهای ناقض حقوق انسان ساکت هستند، ولی با رویکردی سیاسی درباره عملکرد کشوری دیگر که بر اساس مبانی دینی و انسانی خود به حقوق انسانها توجه دارد، بهانه گیری میکنند.
مشروح اظهارات رئیس قوه قضاییه را اینجا بخوانید.
حمایت لفظی از تولید کافی نیست و باید برای رفع موانع تولید گام برداشت
آیت الله رییسی پانزدهم اردیبهشت خطاب به مسئولان عالی دستگاه قضا در جلسه شورای عالی قضایی اظهار کرد: ارتباط با مردم بسیار مهم است، گاهی ارتباط مان کم می شود. در مردم مسائلی نسبت به بعضی دادگاه ها ، دادسراها و برخوردهای ماست و در اتاق خود را باز بگذارید. آقایان اژه ای، مرتضوی، منتظری، بهرامی و هر کدام از دوستان که در جایگاه نظارت هستند؛ خودتان مسئله را پیگیری کنید و حرکت و برخورد کنید، این بسیار موضوع مهمی است.
آیت الله رییسی ادامه داد: امیدواریم هر چه زودتر شر ویروس کرونا از سر بشریت و همه کشورها به ویژه امت اسلامی کم شود، اما ادامه این وضعیت هر چه باشد، حفظ عوامل موفقیت در مرحله نخست شیوع بیماری میتواند در شرایط جدید و حتی شرایط پساکرونا نیز ما را صیانت بیشتری بخشد.
رئیس قوه قضاییه در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به نشستهای هم اندیشی اخیر خود با اقشار مختلف از جمله کارگران و اصحاب تولید، توجه به نیروی کار در سال جهش تولید را مهم دانست و با تأکید بر لزوم پیگیری رفع موانع تولید از سوی همه دستگاه ها، تصریح کرد: نفس حمایت و پشتیبانی لفظی از تولید کافی نیست و باید در عرصه اقدام و عمل هم تلاش کرد.
آیت الله رییسی افزود: در نشستی که چندی پیش با پرستاران برگزار شد، آنها تأکید کردند با این که این روزها مورد حمایت و تقدیر ملت هستند، اما مشکلاتی دارند که کمتر مورد توجه قرار گرفته و یکی از بزرگترین مشکلات شان عدم اجرای قوانینی بود که برای حمایت از این عزیزان تصویب شده است.
مشروح اظهارات رئیس قوه قضایه را اینجا بخوانید.
قاطع و خستگی ناپذیر با قاچاق مبارزه میکنیم
آیت الله رییسی بیست و دوم اردیبهشت ماه با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری درباره الزامات و اقتضائات جهش تولید، بر لزوم برنامه ریزی برای اجرای فرامین ایشان از سوی همه دستگاهها تأکید و سه مأموریت مهم قوه قضاییه در این زمینه را تبیین کرد.
رئیس قوه قضاییه «مبارزه با قاچاق سازمان یافته» را از دغدغههای همیشگی مقام معظم رهبری دانست و گفت: مبارزه با قاچاق نیازمند تصمیمات اصولی در بخشهای پولی و بانکی است تا قاچاق کالا برای قاچاقچی صرف نکند.
آیت الله رییسی در همین راستا به نشست اخیر خود با مسئولان ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز اشاره کرد و افزود: همه دستگاهها کارنامهای در زمینه مبارزه با قاچاق دارند، اما ارائه آمار کافی نیست و برای کسب توفیق در این زمینه، نیازمند سازوکارهای دقیق و یک سلسله اقدامات هماهنگ در بخشهای مختلف اجرایی و اطلاعاتی و قضایی هستیم.
رئیس قوه قضاییه با تأکید بر مبارزه قاطع و خستگی ناپذیر همکاران دستگاه قضا با قاچاق سازمانیافته و رسیدگی به پروندههای مربوط به آن، ابراز امیدواری کرد همه دستگاهها در پایان سال جاری کارنامه قابل قبولی از تلاش برای کاهش قاچاق در کشور ارائه دهند.
آیت الله رییسی در این خصوص به واردات بی رویه کالا نیز اشاره کرد و گفت که واردات بی رویه در کشور از موانع جدی رونق و جهش تولید است و با ایجاد مانع برای عرضه محصولات داخلی در بازار، فضای کسب و کار را مختل می کند.
مشروح اظهارات رئیس قوه قضاییه را اینجا بخوانید.
آرامش مردم در گرو نظارت و بازرسی علی الدوام از بازار
آیت الله رییسی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به گزارشات و شکایاتی که نسبت به وضعیت بازار به قوه قضائیه رسیده است، اظهار داشت: شرایط بازار برای مصرفکنندگان و تولیدگران مناسب و رضایتبخش نیست و نیازمند یک نظارت جدی از سوی دستگاههای مسئول است.
رئیس قوه قضاییه، قیمتگذاری کالاها برای حمایت از مصرفکنندگان و همچنین برخورد با افراد متخلف و متجاسر به قانون را از حقوق مردم دانست و گفت: سازمان بازرسی، سازمان تعزیرات و سازمان حمایت از مصرف کنندگان با نظارت و بازرسی علی الدوام و کنترل قیمتها در بازار، آرامش را به زندگی مردم باز گردانند.
آیت الله رییسی با بیان اینکه هر جا دستگاههای مسئول مقتدرانه و کارشناسی وارد عمل شدند اثرگذار بودهاند، تأکید کرد: قیمت گذاری و تسعیر وظیفه دولتها است و امروز هم دولت ودستگاههای متولی کنترل بازار باید با نجات بازار از وضعیت آشفته فعلی و حمایت از تولیدکننده و مصرفکننده، در جامعه آرامش ایجاد کنند و اقداماتی که در این زمینه آغاز شده، با جدیت بیشتر پیگیری شود.
رئیس قوه قضاییه در همین زمینه به ورود دستگاههای مسئول به موضوع قیمت خودرو اشاره کرد و متذکر شد که این اقدام موجب تاثیر بر این بازار و تا حدودی کنترل قیمتها شد.
مشروح اظهارات رئیس قوه قضاییه را اینجا بخوانید.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *