صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

وحدت ملی مهمترین نیاز جامعه در شرایط فعلی است

۰۷ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۲:۳۵:۰۱
کد خبر: ۷۱۱۵۷
دسته بندی‌: سیاست ، عمومی
خبرگزاری میزان - وزیر اطلاعات گفت: وحدت ملی از ضروری‎ترین نیازهای جامعه است چرا که دشمنان انقلاب، از جمله تکفیری‎ها و سلفی‎ها از همه جهات برای تهدید امنیت کشور تلاش می‎کنند.

به گزارش ، حجت‌الاسلام سید محمود علوی در سخنرانی پیش از خطبه‎های نماز جمعه اراک با اشاره به تقارن هفته دولت با ایام ولادت امام رضا (ع) اظهار کرد: پیوسته پیوند مردم با اهل بیت(ع) عصمت و طهارت مایه عزت دنیا و سعادت آخرت است، یاد شهدای همیشه جاوید این ایام، شهیدان رجائی و باهنر و شهیدان دولت، شهیدان دوران انقلاب و دفاع مقدس، شهیدان استان مرکزی و امام شهیدان را گرامی می‎داریم.

وزیر اطلاعات تصریح کرد: امیدواریم توفیق ادامه راه امام عزیز و تحقق آرمان‌های ایشان را داشته باشیم، استان مرکزی استانی سربلند به وجود بزرگواران بی‌همانندی همچون امام راحل، آیت‌الله اراکی، بزرگان علم سیاست، پرفسور حسابی و امیرکبیر، قائم مقام فراهانی، شهیدان چمران و محلاتی و رزمندگان و جانبازان و آزادگان است که با ایثار و از خود گذشتگی از کیان انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی دفاع کردند.

حجت‌الاسلام علوی با اشاره به حدیثی از امام رضا(ع) گفت: امام رضا(ع) می‌فرمایند خداوند متعال مهر و محبت خود را در دل کسی قرار می‎دهد که امر ما را زنده کند و فرمود که کسی که علوم ما را فراگیرد و به مردم آموزش دهد امر ما را زنده کرده چراکه اگر مردم با کلام زیبای ما آشنا شوند با ما انس می‌گیرند.

وی بیان کرد: مکتب اهل بیت(ع) بیان زیبا و طبیعی اسلام است، اسلام با قرائت اهل بیت(ع) آنچنان جاذبه‌ای دارد که دلها و اندیشه‎ها را متوجه خود می‎کند، اسلام دین فطرت است فطرتی که انسانها با آن آفریده شده اند، انسانها به طور ذاتی محبت‎گرا و عدالت‎گرا هستند.

وزیر اطلاعات خاطرنشان کرد: اسلام با قرائت اهل بیت(ع) تعلیماتی آموزش می‌‏دهد که با حضور خصوصیات فطری انسانها هم‌‌راستا است، اسلام به مردم آموزش می‏‌دهد تا براساس طبیعت زیباگرای خود از زیبایی‌ها استفاده کند، یکی از تعالیم اسلام، بهره‌گیری از مواهب زندگی و نعمت‎های الهی است.

حجت الاسلام علوی افزود: قرآن ما را به استفاده از نعمت‎های الهی توصیه می‎کند و زهد یعنی در عین داشتن، دل نبستن و در صورت نداشتن، حسرت نخوردن، اسلام به بهره‏مندی انسانها از نعمت‎های الهی خط و جهت می‏دهد که البته دلبسته نعمت‎ها نباشند و از نعمت‌ها استفاده کنند.

وی تصریح کرد: اسلام برای اینکه انسانها را محکوم با ریاضت و سختی کشیدن کند نیامده و پیامبر اسلام(ص) فرمودند که دین اسلام دین دنیاگریزی و به گوشه ای خزیدن و از زیر بار مسئولیت خالی کردن نیست، رهبانیت انسانهای امت اسلام حضور در صحنه‌ها و حماسه آفرینی است.

وزیر اطلاعات اضافه کرد: اسلام برای بستن درهای نعمت الهی و زیبایی زندگی نیامده، اسلام راهکار استفاده صحیح از نعمت‌های الهی، معنوی، مادی را برای انسانها هموار کرده و اگر دشمنی بخواهد با سختی دادن، در فشار گذاشتن و تحریم کردن مانند آنچه با مسلمانان صدر اسلام در شعب ابیطالب(ع) کردند تا مسلمانان دست از آرمان‌ها و دین خود بردارند اینجا اسلام مسلمانان را به مقاومت در برابر دشمن و تحمل سختی فرا خوانده تا در برابر دشمن زانو نزنند.

حجت‌الاسلام علوی بیان کرد: در صدر اسلام کسانی خود را از زندگی کنار کشیده و شب و روز به عبادت پرداختند که پیامبر(ص) آنان را از این عمل باز داشت، و در جایی دیگر به یکی از اصحاب خود فرمودند که یکی از سعادت های دنیا این است که خداوند خانه‎ای وسیع به انسان عطا کند اما داشته‎هایش را با فقرا تقسیم کند.

وی افزود: جهت‌گیری نظام و حکومت اسلامی این است که در زندگی مردم آسایش و گشایش و راحتی وجود داشته باشد اما تلاش‌ها در گشایش مادی خلاصه نشود، نظام اسلامی موظف است که در راه شکوفایی مادی و گشایش مادی و درخشش نعمت‎های معنوی و فرهنگ معنوی در زندگی مردم تلاش کند.

وزیر اطلاعات خاطرنشان کرد: نظام اسلامی باید زمینه برخورداری از بهره‎های مادی و معنوی را فراهم کند، یکی از پایه‎های گشایش فرهنگ معنوی و فرهنگ عبودیت و بندگی شکوفایی زندگی مادی و اقتصادی و امنیت در جامعه است.

حجت‌الاسلام علوی اضافه کرد: در نظام اسلامی اگر از مردم انتظار عبودیت و بندگی خدا و فرهنگ شایسته را داریم باید اقتصاد جامعه شکوفا باشد و مردم در زمینه معیشتی حداقل دغدغه‎ها را داشته و از امنیت نیز برخوردار باشند، امنیتی که بستر را برای شکوفایی و گسترش فرهنگ معنوی فراهم می‎کند.

وی با اشاره به ایجاد امنیت گفت: خداوند در حکومت امام زمان(ع) امنیت را برای انسان‌ها تامین می‎کند تا خداوند را بپرستند و به وی شرک نورزند، امنیت بسترساز عبودیت است و امنیت باید همراه شادمانی و نشاط و سرور باشد چرا که پیامبر(ص) می‎فرمایند "خیر و برکت در سرزمین‎ها در سایه امنیت و شادکامی حاصل می‏‌شود".

وزیر اطلاعات تصریح کرد: وجود امنیت کافی نیست و مردم باید همراه با امنیت، احساس امنیت و لبخند را نیز داشته باشند و این حق مردم در حکومت اسلامی است، باید امنیت، آرامش در جامعه وجود داشته باشد چراکه آرامش سبب افزایش ایمان انسانها می‏شود.

حجت‌الاسلام علوی افزود: اگر بخواهیم ولایتمداری انسان‌ها و خداپرستی، عشق به دین افزایش پیدا کند راه آن تسلط آرمش بر جامعه و دلهای مردم است، طبیعت جامعه بشری و ایمانی اقتضاء می‎کند آرامش در جامعه وجود داشته باشد و در  پرتو آن وحدت به وجود آید، وحدت ملی از ضروری‎ترین نیازهای جامعه است.

وی خاطرنشان کرد: دشمنان در هر سو کشور را احاطه کرده و دشمنان انقلاب، تکفیری‎ها و سلفی‎ها از همه جهات برای تهدید امنیت کشور تلاش و برنامه‎ریزی می‎کنند و ما با وحدت این توطئه‌ها را خنثی می‌کنیم، وحدت موهبتی است که در قرآن 2 بار از آن به نعمت یاد می‎شود.

وزیر اطلاعات عنوان کرد: قرآن مسلمانان را از اختلاف و در افتادن برحذر داشته و رسول اکرم(ص) می‌فرمایند «اختلاف نکنید که ملت‌های قبل از شما که دچار اختلاف شدند از بین رفتند»، و خداوند از راه اختلاف و چند دستگی به هیچ ملتی عزت و سربلندی نداده است، باید در راستای وحدت و برادری و همدلی حرکت کنیم.

حجت الاسلام علوی بیان کرد: امروز برنامه دولت یازدهم این است که در راستای وحدت و همدلی حرکت کند و دولت تکیه بر جناح سیاسی خاصی نمی‌کند و عرصه را برای همه جناح‌های سیاسی باز می‌کند تا در یک فعالیت ضابطه‌مند و قانونی حرکت کنند و حرف خود را بزنند ولی از حرکتی که سبب اختلاف در جامعه شود بپرهیزند.

وی با اشاره به اهمیت وحدت گفت: همه باید زیر پرچم اسلام به رهبری ولی امرمسلیمن جمع شویم زیرا وحدت لازمه رشد، حرکت و پیشرفت و شکوفایی است، لازمه تقابل در اندیشه سیاسی و تفکر سیاسی و تفکر اقتصادی دعوا کردن نیست لازمه آن تضارب آراء و باهم صحبت کردن است.

وزیر اطلاعات افزود: دولت به دنبال این است که این وحدت را ایجاد کند و قرائت‌های مختلف با تفکرهای مختلف در جناح‌های متفاوت با یکدیگر تضارب آراء داشته باشند و نظرات هم را نقد و راه را برای یکدیگر روشن کنند نه اینکه مشت‌ها برا برای یکدیگر گره کنند مشت را برای دشمن باید گره کرد و صحبت‎های سیاسی را از صمیم دل با یکدیگر انجام دهند.

حجت‌الاسلام علوی تصریح کرد: فرزندان این آب و خاک براساس فکر با یکدیگر صحبت کنند و برای رشد فکری و فرهنگی و اقتصادی با خشم و غضب و عصبانیت با هم صحبت نکنند، گفت‎گوها آمیخته با محبت همراه استدلال و دلایل قوی و معنوی باشد.

وی بیان کرد: نعمت وحدت برای ما مانند دارو نیست که اگر بیمار شدیم از آن استفاده کنیم بلکه مانند غذا است که برای زنده بودن همیشه به آن احتیاج داریم، وحدت در جامعه در صورتی حکمفرما می‌شود که روابط انسانی براساس محبت باشد، انسانها می‎توانند در زمینه‎های مختلف فکر و نظرشان متفاوت باشداما با هم محبت داشته باشند.

وزیر اطلاعات بیان کرد: دولت یازدهم به دنبال این است که جوانه‌های محبت در جامعه شکوفا شود و مردم و تمامی عناصر و فعالان عرصه سیاسی، فرهنگی و اقتصادی به یکدیگر محبت ورزند، در پرتو محبت افکار و آرای خود را به هم نزدیک کنند، محبت اخلاق را در جامعه نهادینه می‌کند و اسلام دین اخلاق است.

حجت‌الاسلام علوی عنوان کرد: باید در جامعه اخلاق ناب محمدی را به کار گیریم، اسلام اقتضا می‌کند و از ما می‌طلبد که به گونه‌ای محبت کنیم که دل‌های مردم و سربازان ولی فقیه و جانفشانانی که در حفظ نظام اسلامی تلاش می‌کنند به هم نزدیک شود، حرفی که تخم تفرقه و دشمنی را در جامعه بپراکند با فلسفه انقلاب متناسب نیست.

وی افزود: ما انقلاب کردیم و شهید دادیم تا مردم احساس آرامش کنند، فضای بسته ای که مردم نتوانند راحت نفس کشند، اینکه استاد دانشگاه، دانشجو، طلبه حوزه نتواند به راحتی حرف خود را بزند با فلسفه انقلاب سازگار نیست، انقلاب کردیم تا جامعه ای راحت داشته باشیم و در سایۀ ارامش و راحتی بتواند رشد کرده و در علم و دانش، اقتصاد، پیشرفت داشته و سرمایه‌گذار احساس امنیت نماید تا اشتغال به وجود آید.

وزیر اطلاعات ادامه داد: انقلاب برای این است که مردم همه باهم مهربان بوده و دولت قبل از اینکه اهداف اقتصادی و مالی را دنبال کند به دنبال بازگشت به مسیر اخلاق اسلامی و وحدت و برادری است چراکه احیای این مهم احیای آرمان‌ها و ارزش های انقلاب است و همه لمس کردیم که ارزش‌ها دچار آسیب شده و بابستی به ارزش‌ها برگردیم.

حجت‌الاسلام علوی تصریح کرد: باید همفکر بوده و در راستای حل اختلافات در عین مهربانی هم اندیشی داشته باشیم، وزارت اطلاعات به عنوان بخشی از دولت خدمتگرار در راستای برقراری امنیت برای مردم همراه با آسایش، امنیت اجتماعات، امنیت فعالیت‌های سالم سیاسی بدون ایجاد حاشیۀ امنیتی و بدون در نظر گرفتن جناح سیاسی تلاش کرده و ایجاد امنیت اقتصادی، فرهنگی و آرامش برای همه مردم از جمله وظایف این وزارت خانه است.

وی اظهار کرد: وزارت اطلاعات بایستی یک جنبه هول و هراس البته نه برای مردم مومن داشته باشد، عملکرد این وزارتخانه باید به گونه‌ای باشد که مردم با دیدن نام آن احساس آرامش کنند، دشمن توطئه‌های فراوانی برای ضربه زدن به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران طراحی کرده که از سوی وزارت اطلاعات خنثی شده است.

وزیر اطلاعات افزود: رعب و وحشت این وزارتخانه برای دشمنان بوده چراکه خداوند می فرمایند رعب و وحشت را در دل کفار به وجود آورید و وزارت اطلات با تاسی از قرآن هول و هراس را در دل دشمنان اسلام و نظام جمهوری اسلامی انداخته است و خنجر خود را در گلوی دشمن فرو می‌کند.

حجت‌الاسلام علوی با اشاره به جان برکفی سربازان گمنان امام زمان(عج) گفت: سربازان گمنام خطرات را به جان خریده و آرامش را برای مردم به ارمغان می‌آوردند در حالی که در کشورهای اطراف بوی انفجار و باروت و خون است و در کشور ما از این گونه خبرها نیست، نه اینکه دشمنان برای خدشه دار کردن امنیت ایران تلاش نکرده باشند، توطئه‌ها بسیار است اما هوشیاری فرزندان این مرز و بوم فرصت را از آنها گرفته است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *