صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

۱۰ دلیل برای زوال زودهنگام رژیم صهیونیستی؛ از مرگ حشمونی تا تولد حزب‌الله/ فراز و فرود طرح «همه‌پرسی»/ صلح بدون قدرت محقق نمی‌شود

۱۲ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۰:۰۱
کد خبر: ۷۱۱۳۳۹
دسته بندی‌: سیاست
ما نه جنگ کلاسیکِ ارتش‌های کشور‌های اسلامی را پیشنهاد می‌کنیم، و نه به دریا ریختن یهودیان مهاجر را، و نه البته حکمیت سازمان ملل و دیگر سازمان‌های بین‌المللی را؛ ما همه‌پرسی از ملت فلسطین را پیشنهاد می‌کنیم. ملت فلسطین نیز مانند هر ملت دیگر حق دارد سرنوشت خود را تعیین کند.
- وحید عظیم‌نیا؛ «رژیم صهیونیستی ۲۵ سال آینده را نخواهد دید.»؛ این جمله‌ حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به‌ عنوان مهمترین و به‌یادماندنی‌ترین جمله‌ی رهبر انقلاب اسلامی در سال ۹۴ از نگاه مردم انتخاب شد. اما الزامات «محو رژیم صهیونیستی» چیست؟

ایشان ۹ مهر ۱۳۹۰ در بیاناتی در کنفرانس حمایت از انتفاضه فلسطین فرمودند: «طرح جمهوری اسلامی برای حل قضیه‌ی فلسطین و التیام این زخم کهنه، طرحی روشن، منطقی و منطبق بر معارف سیاسىِ پذیرفته شده‌ی افکار عمومىِ جهانی است که قبلاً به تفصیل ارائه شده است. ما نه جنگ کلاسیکِ ارتش‌های کشور‌های اسلامی را پیشنهاد میکنیم، و نه به دریا ریختن یهودیان مهاجر را، و نه البته حکمیت سازمان ملل و دیگر سازمان‌های بین‌المللی را؛ ما همه‌پرسی از ملت فلسطین را پیشنهاد می‌کنیم. ملت فلسطین نیز مانند هر ملت دیگر حق دارد سرنوشت خود را تعیین کند و نظام حاکم بر کشورش را برگزیند. همه‌ی مردم اصلی فلسطین، از مسلمان و مسیحی و یهودی - نه مهاجران بیگانه - در هر جا هستند؛ در داخل فلسطین، در اردوگاه‌ها و در هر نقطه‌ی دیگر، در یک همه‌پرسىِ عمومی و منضبط شرکت کنند و نظام آینده‌ی فلسطین را تعیین کنند. آن نظام و دولتِ برآمده‌ی از آن، پس از استقرار، تکلیف مهاجران غیر فلسطینی را که در سالیان گذشته به این کشور کوچ کرده‌اند، معین خواهد کرد. این یک طرح عادلانه و منطقی است که افکار عمومی جهانی آن را بدرستی درک می‌کند و می‌تواند از حمایت ملت‌ها و دولت‌های مستقل برخوردار شود. البته انتظار نداریم که صهیونیست‌های غاصب به‌آسانی به آن تن در دهند، و اینجاست که نقش دولت‌ها و ملت‌ها و سازمان‌های مقاومت شکل میگیرد و معنی می‌یابد. مهمترین رکن حمایت از ملت فلسطین، قطع پشتیبانی از دشمن غاصب است؛ و این وظیفه‌ی بزرگ دولت‌های اسلامی است».

رهبر معظم انقلاب اسلامی همچنین - ۱۰ اسفند ۹۶ - در دیدار وزیر اوقاف و جمعی از علمای سوریه فرمودند: «امیدوارم که ان‌شاءاللّه آن روزی را که شما‌ها در قدس نماز جماعت می‌خوانید، ببینید و ببینیم ان‌شاءاللّه؛ ما معتقدیم که این روز خواهد آمد. ممکن است شخص این حقیر یا امثال ما نباشند، امّا این روز خواهد آمد و دیر هم نخواهد شد. چند سال پیش، این همان دولتِ صهیونیستیِ همسایه‌ی شما گفت که ایران را ما تا مثلاً ۲۵ سال دیگر، چنین می‌کنیم، چنان می‌کنیم؛ من گفتم که شما ۲۵ سال دیگر را درک نخواهید کرد که بخواهید آن‌وقت شما آن کار را انجام بدهید! ان‌شاءالله این روز پیش می‌آید».

جنبش جهاد اسلامی ثمره تلاش‌های فکری و سیاسی برخی چهره‌های اسلامی فلسطین در اواخر دهه هفتاد میلادی و یکی از محور‌های مهم مقاومت فلسطین است که به رهبری گروهی از دانشجویان جوان فلسطینی در مصر و در رأس آن‌ها دکتر فتحی شقاقی تأسیس شد. این جنبش نیز معتقد است «فلسطین سرزمینی است از نهر تا بحر و نادیده گرفتن یک وجب از خاک آن شرعاً حرام بوده کما اینکه به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی نیز به هیچ وجه قبول نبوده و حرام است».

تحریریه سیاسی با شیخ «ناصر ابو شریف» نماینده فعلی جنبش جهاد اسلامی در ایران، درباره «الزامات و مقدورات محو رژیم صهیونیستی» به گفت‌وگو نشست. متن این گفت‌وگوی حدود دو ساعته به قرار زیر است:

میزان: آقای ابوشریف بدوا خیلی تشکر می‌کنم که وقت خودتان را در اختیار قرار دادید.
ابوشریف: خواهش می‌کنم. متقابلا من هم از شما و از همکارانتان در تشکر می‌کنم.

رژیم صهیونیستی نمی‌تواند زیاد دوام بیاورد
میزان: باتوجه به اتفاقات اخیر حول محور فلسطین همچون «انتقال سفارت و پایتخت»، «تلاش برای نادیده گرفته شدن مسئله فلسطین» و حتی «عادی شدن روابط برخی حکام خودفروخته عربی با رژیم صهیونیستی» درباره مقاومت فلسطین و وضعیت ماندگاری رژیم صهیونیستی بفرمایید.
ابوشریف: رژیم صهیونیستی با زور برمنطقه تحمیل شد، پس از گذشت ۷۰ سال از اشغال فلسطین توسط این رژیم و صد سال اشغال فلسطین توسط توسط انگلستان؛ این رژیم هنوز نتوانسته با منطقه همگون و منسجم شود آن هم در منطقه‌ای که در آن زندگی می‌کند تلاش‌های زیادی را انجام داده است که بتواند درمنطقه به نوعی عجین شود، ولی نتوانست این کار را انجام دهد چرا که طرح رژیم صهیونیستی فقط اشغال فلسطین نیست بلکه رژیم صهیونیستی می‌خواهد سیطره پیدا کند در منطقه نیل تا فرات و هم چنین برمنابع انرژی و حتی منابع آب منطقه سیطره پیدا کند و به رغم صد سال اشغال فلسطین توسط انگلستان و ۷۰ سال توسط صهیونیست‌ها نتوانسته با منطقه منسجم شوند و نتوانسته با منطقه همراه شود و این بزرگترین خلل و خلا هست برای طرح صهیونیست در منطقه به همین دلیل رژیم صهیونیستی نمی‌تواند زیاد به این وضع ادامه بدهد و دام بیاورد.

کمک ۱۰ میلیارددلاری سالانه آمریکا به رژیم صیهونیستی
میزان: فرمودید رژیم صهیونیستی به منطقه تحمیل شد؛ اگر کمک‌های خارجی نباشد آیا این رژیم قادر به ادامه حیات است؟
ابوشریف: این رژیم براساس کمک‌های خارجی زندگی می‌کند اگر الان زنده است اول به خاطر کمک‌های انگلستان و فرانسه بود پس از آن به خاطر کمک‌های امریکا بود و اگر این کمک‌ها نبود مطمئن باشید نمی‌توانست این مدت طولانی دوام بیاورد الان هم کمک‌های سیاسی و نظامی و اقتصادی بسیار زیادی از رژیم صهیونیستی می‌شود به ویژه از طرف امریکا سالانه ده میلیارد دلار امریکا به رژیم صهیونیستی کمک می‌کند که اگر این کمک‌ها را بردارد اقتصاد رژیم صهیونیستی دیگر قدرت نخواهد داشت و ضعیف خواهد شد و دیگر آن برتری خودش را از دست می‌دهد. این در آن سطحی بود که من گفتم.

میزان: نزدیکی محو رژیم صهیونیستی صرفا به کمک‌های مالی خارجی وابسته است یا شکست پی در پی سیاسی این رژیم نیز ندای محو آن را می‌دهد؟
ابوشریف: بله شکست دیگری که رژیم صهیونیستی با آن مواجه شد مسئله شکست اسرائیل در سیاست هایش برای اخراج مردم فلسطین از این سرزمین است از سال ۱۹۴۸ تا زمان حاضر دو سوم مردم فلسطین اخراج شدند سال ۱۹۶۷ میلادی ۵۰۰ هزار نفر دیگر توسط این رژیم از فلسطین اخراج شدند پس از آن سیاست‌های دیگری بود که فلسطینی‌ها مجبور به رفتن به خارج و مهاجرت به خارج شوند و این که مانع از بازگشت فلسطینی‌ها به فلسطین اشغالی شوند و سایر سیاست‌های قبلی و فعلی این رژیم به شکست منجر شده و ان شالله شکست نهایی رقم خواهد خورد.

ترکیب جمعیتی و پراکندگی مردم فلسطین
میزان: هم اکنون ترکیب جمعیتی در سرزمین‌های اشغالی چگونه است؟
ابوشریف: تعداد فلسطینیان در زمان حاضر مساوی با تعداد صهیونیست‌ها در داخل سرزمین فلسطین هست، ولی یک شکست دیگری برای رژیم صهیونیستی هست، همان طور که گفتم رژیم صهیونیستی سیاست‌های مهاجرتی بسیار گسترده‌ای را انجام داد، ولی شکست خورد این سیاست‌ها در زمان اعلامیه بالفور تا زمان حاضر ادامه داشته است. تعداد فلسطینی‌ها در فلسطین در سال ۲۰۱۸ حدود شش و نیم میلیون نفر هست و حدود هفت و نیم میلیون نفر فلسطینی خارج از فلسطین در کشور‌های مختلف جهان هستند که حدودا ۱۴ میلیون نفر می‌شود. پراکندگی شش و نیم میلیون فلسطین در فلسطین نیز به این نحو است که ۳ میلیون نفر فلسطینی در کرانه باختری و ۲ میلیون نفر فلسطینی در غزه ساکن هستند و حدود ۱ میلیون و ۶۰۰ هزار فلسطینی نیز داخل سرزمین‌های اشغالی هستند و شناسنامه اسرائیلی دارند. یهودی‌های فلسطینی واقعی فقط یک تعداد کمی در نابلس هستند بقیه یهودی صهیونیست هستند. علاوه بر این حدود شش و نیم میلیون صهیونیستی نیز در فلسطین ساکن هستند.

میزان: وضعیت مهاجرت صهیونیست‌ها چگونه است؟
ابوشریف: تعداد مهاجرت صهیونیست که هر ساله به فلسطین می‌آیند بین ۲۸ هزار تا ۳۰ هزار نفر است که از خارج از فلسطین می‌آیند. اما یک مسئله‌ای که هست باعث شده تعداد یهودی‌ها زیاد نشوند اولا زاد و ولد زیاد فلسطینی هاست که باعث برتری جمعیتی فلسطینی‌ها شده است، موضوع دوم مهاجرت معکوس است، یعنی صهیونیست‌ها هر ساله مهاجرت به کشور‌های خارجی دارند. این‌ها همان طور که گفتم مهاجرت معکوس هست این افراد شناسنامه دارند شناسنامه اسرائیلی دارند، ولی در خارج از اسرائیل زندگی می‌کنند الان ۷۰۰ هزار نفر اسرائیلی که شناسنامه اسرائیلی دارند، اما در امریکا و اروپا و کانادا و بقیه کشور‌های جهان زندگی می‌کنند.

میزان: با تمام حمایت‌هایی که از این رژیم کودک کش می‌شود آیا می‌تواند پا برجا بماند؟
ابوشریف: با تمام طرح‌هایی که اسرائیل انجام داده و حمایتی که ازش انجام می‌شود رژیم صهیونیستی نتوانسته است انسجام با منطقه پیدا کند و موانع زیادی در مسیر انسجامش در منطقه همچنان وجود دارد.

مگر قرار است رژیم صهیونیستی ۲۵ سال دوام بیاورد
میزان: سال ۷۲ شمسی که بحث مذاکرات صلح فلسطین مطرح بود رهبر معظم انقلاب در دیداری که داشتند گفتند می‌خواهند قیام مردم فلسطین را خاموش کنند بعد فرمودند مگر می‌توانند قیام مردم فلسطین را خاموش کنند. بعد از چند سال ما دیدیم رژیم صهیونیستی در غزه - ۲۰۰۸ - شکست خورد و این نشان از عمق تحلیل حوادث و آینده نگری ایشان داشت که پیش بینی سال ۷۲ محقق شد حالا ایشان این بحث را مطرح کرده اند که رژیم صهیونیستی ۲۵ سال آینده را نخواهد دید. با توجه به مصداق قبلی که مطرح شد این پیش بینی چقدر قابل تحقق هست؟
ابوشریف: ما می‌دانیم که مقام معظم رهبری اعتقاد ندارند که اصلا رژیم صهیونیستی بخواهد ۲۵ ساله دیگر دوام بیاورد و نابودی آن بسیار نزدیک خواهد بود و انشاء الله در چند سال آینده نابود خواهد شد. مقام معظم رهبری فرمودند اسراییل تا 25 سال آینده را نخواهد دید این به آن معنی نیست که اسراییل 25 سال دیگر دوام خواهد آورد بلکه انشاء الله پس از چند سال دیگر نابود شود. و مولفه هایی که وجود دارد نشانه آن است و انشاء الله در آینده نزدیک پشت سر مقام معظم رهبری در مسجد الاقصی نماز خواهیم خواند.

میزان: به صورت مشخص چه مصادیقی وجود دارد که رژیم صهیونیستی ۲۵ سال آینده را نخواهد دید؟
ابوشریف: اولین موضوع وجود مردم فلسطین هستند که اجازه نمی‌دهند و موجودیت این رژیم را به رسمیت نمی­‌شناسند.
نکته دوم: محیط پیرامون عربی اسلامی است که دور اسرائیل را فراگرفته ودور اسرائیل هست و هیچ نوع دشمن خارجی و جسم ناهمگون خارجی را نمی‌پذیرد.
مشئله سوم وعده الهی است. در قرآن کریم و در سوره اسرا که ۱۴۰۰ سال پیش این مسئله بیان شده با تمام این آیات قرآنی ثابت شده نابودی اسرائیل حتمی است و این رژیم نابود خواهد شد.
نکته سوم: راست گرایان صهیونیست هستند راست گرایان اسرائیل به خاطر تندرویی‌هایی که داشتند و به خاطر آن سیاست‌های غلطی که داشتند حتما در نهایت با محیط خودشان درگیر خواهند شد و در نهایت این رژیم را به طرف نابودی خواهد رفت. به همین دلیل شما شاهد هستید مثلا از سال ۱۹۸۲ میلادی تاکنون رژیم صهیونیستی تا الان پیروزی نداشته است در انتفاضه اول شکست خورد در انتفاضه دوم شکست خورد در جنگ جنوب لبنان با شکست مواجه شد سال ۲۰۰۶ میلادی در سال ۲۰۰۸ میلادی در سال ۲۰۱۴ میلادی در تمام این‌ها با شکست مواجه شد این به رغم تمام حمایت‌های کشور‌های منطقه و کشور‌های جهان از رژیم صهیونیستی بود، ولی در عین حال در تمام این جنگ‌ها شکست خورد.


نکته چهارم: شاید مهم باشد نتانیاهو چند ماه قبل در یک مراسمی ابراز امیدواری کرد که رژیم اسرائیل لااقل بتواند بیشتر از دولت حشمونی‌ها دوام بیاورد. دولت حشمونی‌ها در قرن اول میلادی تاسیس شد یهودی بود و ۸۰ سال دوام آورد نتانیاهو در آن مراسم ابراز امیدواری کرد که رژیم فعلی اسرائیل صد سال دوام بیاورد یعنی ۲۰ سال بیشتر از ۸۰ سال حکومت حشمونی‌ها؛ و این نکته نشان دهنده ترس بسیار زیاد نتانیاهو نسبت به وضعیت و آینده رژیم صهیونیستی است.


نکته پنجم: هم چنین کسینجر که یکی از نامدارترین سیاستمداران امریکاست در سال ۲۰۱۲ میلادی یک سخنانی داشت و گفت: پس از ده سال دیگر چیزی به نام اسرائیل وجود نخواهد داشت که حساب کنید آقای کسینجر که خودش توطئه پرداز بود و نظریه‌های توطئه را می‌داد و بسیار سعی کرد که از رژیم صهیونیستی حمایت کند ده‌ها معاهده بین امریکا و اسرایل در زمان ایشان به نفع اسرائیل و برای باقی ماندن اسرائیل امضا شد خود ایشان گفتند که این رژیم ده سال دیگر بیشتر دوام نمی‌آورد یعنی اگر بخواهیم حساب کنیم از سال ۲۰۱۲ میلادی تا آن سالی که ایشان گفتند ده سال ۲۰۲۲ میلادی می‌شود و پیش بینی کردند که سال ۲۰۲۲ میلادی چیزی به نام اسرائیل نخواهد بود.


نکته ششم: موضوع دیگر بحث‌های قرآنی است در بحث‌های قرآنی براساس آن ارقامی که به صورت یعنی اعجاز قرآنی درآورده شده که نمی‌خواهیم زیاد واردش شویم رقم ۷۶ سال برای عمر رژیم صهیونیستی در نظر گرفته شده یعنی دوباره همان حرفی می‌شود که مطابق با حرف کسینجر است یعنی ۲۰۲۲ رژیم اسرائیل را به پایان می‌رسد. البته من نمی‌گویم که این مسئله کاملا صحیح است، ولی از لحاظ اعجاز قرآن و براساس پژوهش‌های قرآنی عمر این رژیم ۲۰۲۲ ان شالله به پایان خواهد رسید.


نکته هفتم: مولفه دیگری که باید بگویم اتفاقی افتاد که به نفع فلسطینی‌ها بود مثلا ۱۹۸۲ اسرائیل وارد لبنان شد که سازمان آزادی بخش فلسطین و گروه‌های مقاومت لبنان را نابود کند، اما چه شد؟ حزب الله خلق شد که به دشمن شماره یک و استراتژیک اسرائیل تبدیل شده است.


نکته هشتم: در سوریه توطئه کردند اسرائیلی‌ها خواستند نابودش کنند، اما الان خود اسرائیلی‌ها از یک حزب الله جدید در جنوب سوریه می‌ترسند.


نکته نهم: تکفیری‌ها را ایجاد کردند و چه قدر هم پول خرج کردند، اما خود این تکفیری‌ها آرام آرام ضد اسرائیل می‌شوند که یک مدت قبل یکی از گروه‌های تکفیری بیانیه صادر و اعلام کرد که اسرائیل را قبول ندارد و سیاست‌های اسرائیل کاملا بد هست و از این به بعد دشمنش اسرائیل خواهد بود.


نکته دهم: موضوع دیگر این نظام‌های مستبد عربی هستند این نظام‌های مستبد عربی دوام نخواهند آورد و در نهایت نابود خواهند شد، این‌ها مشروعیت مردمی ندارند چرا که تمام هم و غم شان این است که از طریق امریکا و اسرائیل خودشان حمایت کنند اگر این‌ها مشروعیت داشتند از لحاظ مردمی نیازی نبود از امریکا و اسرائیل کمک بخواهند که خودشان را حفظ کنند با این مولفه‌هایی که گفتم ما همچنان قوی هستیم البته آن‌ها هم قدرت دارند اسرائیل و امریکا قدرت دارند این درست است، ولی قدرت این‌ها محدود است و آرام آرام کمتر می‌شود و عقب گرد دارند.

میزان: پس با این وضعیت محو رژیم صهیونیستی به این زودی‌ها دور از انتظار نیست
ابوشریف: به نظر من با آن مسائلی که گفتم پایان رژیم صهیونیستی نزدیک شده است چرا که همان طور که گفتم رژیم صهیونیستی نتوانست در این منطقه همگون باشد ونتوانست خودش را با منطقه وفق بدهد و در واقع به همین دلیل نمی‌تواند برای مدت زیادی دوام بیاورد اگر دوام آورده همان طور که گفتم با کمک‌های خارجی بوده است والا رابطه اش با مردم فلسطین و محیط اطرافش بد است البته منظورم با ملت هاست نه با حکومت‌ها این رژیم‌های مستبدی که هستند این‌ها با اسرائیل رابطه دارند با اسرائیل رفاقت دارند و حمایت می‌کنند که اسرائیل از تاج و تخت این‌ها در واقع بخواهد حمایت کند، ولی ان شالله رژیم صهیونیستی به زودی زود نابود خواهد شد.

صلح بدون قدرت محقق نمی‌شود
میزان: ان‌شالله. یکی از موضوعات و راهکار‌های جمهوری اسلامی ایران برگزاری همه پرسی یا رفراندم در فلسطین است. رهبر انقلاب مهر ماه ۹۰ در جمع اعضای کنفرانس انتفاضه فلسطین صحبت می‌کردند گفتند ما نمی‌گوییم این‌ها را به دریا بیندازیم یا آتش بزنیم ما می‌گوییم یک همه پرسی برگزار شود که خود مردم فلسطین که ساکنان واقعی آن سرزمین هستند خودشان انتخابات برگزار کنند دولت تکلیف مهاجران غیرقانونی را مشخص کند این طرح به سازمان ملل ارایه شده در مورد این موضوع توضیح دهید که چه قدر این طرح شدنی است؟
ابوشریف: ما مسلمانان، آدم‌های تجاوزکار و خونریزی نیستیم و فقط با کسانی می‌جنگیم که با ما می‌جنگند براساس آیات قرآنی ما هیچ وقت نمی‌خواهیم که متجاوز باشیم هیچ وقت نمی‌خواهیم به دیگران تعدی کنیم بلکه این اسرائیل و غرب بود که به ما تعدی کرد زمین هایمان را اشغال کرد مردم ما را از سرزمین شان اخراج کرد. صد سال رنج و بدبختی که الان فلسطین شاهد هست تماما از طرف انگلستان کشور‌های غربی و حامیان اسرائیل بود برای اینکه این رژیم را بخواهند تشکیل بدهند و تثبیتش کنند در واقع تمام این فسادی که ما شاهدیم همه به خاطر این مسئله است و به خاطر این انجام شد که رژیم صهیونیستی به عنوان قدرت برتر منطقه تثبیت شود و باقی بماند به همین دلیل ما طرح‌های صلحی زیادی را مطرح کرده ایم، اما رژیم صهیونیستی با هیچ کدام موافقت نکرد حتی با صلح در بخش کوچکی از فلسطین موافقت نکرد الان امریکا می‌خواهد با زور راه حل هایش را به ما تحمیل کند اسرائیل هم همین طور می‌خواهد راه حل هایش را به ما تحمیل کند الان این کار‌هایی که آقای ترامپ انجام می‌دهد و طرح‌هایی که ترامپ دارد در واقع همان طرح‌های نتانیاهو هست فقط می‌خواهند با زور و پول امریکا و فشار امریکا به طرف‌های عربی تحمیل کنند و در نهایت این طرح را اجرا کنند و گرنه همان طرح‌های آقای نتانیاهو هست این آن‌ها بودند که با زور و سلاح سرزمین فلسطین را اشغال کردند و آن‌ها بودند که با اسلحه وارد این سرزمین شدند و مسلما جواب آن‌ها همین خط مقاومت است که الان در برابرشان ایستاده است. یک جمله مشهوری است این «صلح بدون قدرت محقق نمی‌شود» ما اگر بخواهیم صلح را محقق کنیم حتما باید قدرت را در نظر داشته باشیم تا بتوانیم به آن‌ها مقابله کنیم و بخواهیم صلح را بر این سرزمین حاکم کنیم، مشکلی که ما داریم مشکل ما نیست ما مشکلی نداریم این‌ها هستند که مشکل دارند آن‌ها تعدی به ما کرده اند و زورشان یک زور انسانی نیست قدرتشان قدرت انسانی نیست، قدرتشان قدرت پلید است و با همین قدرت پلید آمدند و این سرزمین را اشغال کرده اند که در قرآن کریم هم به این مسئله تاکید شده است آن‌ها آمدند به این سرزمین تعدی کردند همان طور که گفتم مردم آن را اخراج و اراضی را غصب کردند و خیلی از مردم این سرزمین را اخراج و حتی تاریخ و فرهنگ این سرزمین را نابود کردند از سال ۱۹۴۸ میلادی تا ۱۹۵۲ میلادی ۵۵۳ شهر و روستای فلسطینی توسط رژیم صهیونیستی نابود شد این در حالی است که فلسطین چند هزار سال قدمت دارد حداقل سه هزار سال قبل از میلاد با این دو هزار سال الان ۵ هزار سال می‌شود. اما رژیم صهیونیستی آمد نه تنها این مناطق را نابود کرد بلکه حتی تاریخ آن را هم نابود کرد و تاریخش را جعل کرد، الان یک توطئه‌ای از طرف رژیم صهیونیستی انجام می‌شود و آن بازنویسی جعلی مناطق جغرافیایی در فلسطین هست که از طرف این رژیم انجام می‌شود. رژیم صهیونیستی تمام این‌ها را کنار گذاشته و بدون اینکه خجالت بکشد و بدون هیچ خجالتی در برابر دوربین‌های رسانه‌های مختلف به دروغ این تاریخ فلسطین و جغرافیای فلسطین را جعل می‌کند. اصلا پدر نتانیاهو از لهستان آمده است این‌ها فلسطین نیستند جدش هم لهستانی بوده یعنی در واقع در لهستان بودند بنابراین چه طور می‌شود یک فردی به نام نتانیاهو که اصلا در لهستان بوده بیاید در برابر دوربین‌ها یک چنین دروغ بزرگی را مطرح کند. این مسائلی که مطرح می‌شود همه دروغ هست رژیم صهیونیستی یک رژیم دروغگو و فاسد است که هیچ صفت اخلاقی ندارد و در واقع می‌توانیم بگوییم یک رژیم بی صفت هست و به هیچ مسائل انسانی در درون خودش پای بند نیست، اما ما برعکس آن‌ها هستیم ما دارای پیام رحمت برای جهانیان هست نه قتل و نه ریختن در دریا این کار ما نیست و جزو اخلاق ما هم نیست ما آمدیم همیشه طرح‌های صلح را مطرح کرده ایم، اما به شما بگویم به نظرمن این طرح‌ها موفق نخواهد شد نه به خاطر این که ما مشکل داریم، چون آن‌ها متجاوز هستند و به خاطر طبیعت ما نیست به خاطر طبیعت آن‌ها هست که خب طبیعت متجاوزکارانه و خصمانه دارند و به همین دلیل موفق نخواهند شد، ولی ما این جور نیستیم ما کینه‌ای به دل نداریم. مردم فلسطین، ایران و تمام ملت‌های منطقه این مسئله همه پرسی را که می‌خواهند اجرا شود و این یک مسئله حق مردم فلسطین است؛ چرا که سرزمین فلسطین با زور و در برابر دیدگان مردم غصب شد. ما جنگ نمی‌خواهیم حرفمان این است جنگ نمی‌خواهیم بلکه می‌خواهیم مردم فلسطین در کمال آرامش همه پرسی برگزار کنند و در واقع حق تعیین سرنوشت را داشته باشند این خواست همه مردم فلسطین است، اما مشکل این است که امریکا به عنوان قدرت ظالم، انگلستان به عنوان قدرت متجاوز که زمینه را برای تشکیل اسرائیل فراهم کرد و آن را در منطقه کاشت. کشور‌های غربی همه پرسی را نمی‌خواهند به عنوان نمونه نخست وزیر انگلستان پس از گذشت صد سال از اعلامیه بالفور افتخار کرد به جای عذرخواهی کردن! با چنین رژیم‌های ظالمی آیا شما فکر می‌کنید که بشود همه پرسی را برگزار کرد به طور حتم این طور نیست.

میزان: موضع مردم فلسطین در قبال طرح «همه پرسی» چیست؟
ابوشریف: طبیعی است که مردم فلسطین موافق این طرح هستند و دوست دارند خودشان در تعیین سرنوشت خودشان نقش داشته باشند. این طرحی که ارایه شده خوب است. مسئله این است که کشور‌های بزرگ دنیا این را قبول ندارند اجازه هم نمی‌دهند این طرح اجرا شود. آنچه در دنیا حاکم است عدالت نیست ظلم است قوانین ظلم هست که اجرا می‌شود الان چیزی که در دنیا مطرح هست و اجرا می‌شود منافع امریکاست. الان اگر از مردم فلسطین بپرسید بدون استثنا می گویند این سرزمین برای ماست، ولی خب عملی نیست برگزاری همه پرسی هم عملی نیست، چون که آنچه در دنیا انجام می‌شود زور است. کشور ما تحت اشغال است. ما این طرح را پیگیری می‌کنیم ما پیگیری می‌کنیم و برای آن مقاومت می‌کنیم همان طور که گفتم فلسطین برای فلسطینی هاست. این طرح وقتی محقق خواهد شد که موازنه قوا بخواهد در منطقه و جهان تغییر کند الان ببینید متاسفانه مسئله‌ای که داریم این است که موازنه ظلم است هر وقت موازنه حق شد این طرح هم قابل تحقق خواهد بود ما باید تلاش کنیم برای تحقق عدالت و باید با ظلم و رژیم صهیونیستی و امریکا مقابله کنیم و در واقع بتوانیم عدالت را محقق کنیم.

میزان: پس مردم فلسطین برای عملیاتی کردن طرح همه پرسی مقاومت خواهند کرد.
ابوشریف: بله مردم فلسطین صد سال است که مقاومت می‌کنند به رغم محاصره‌ای که هست خود نوار غزه دوازده سال است در محاصره کشنده است ۴ جنگ تحمیل شده است در آخرین جنگ ۲۲ هزار خانه در برابر دیدگان جهانیان نابود شد ۱۵ کیلوگرم بمب در هر متر در غزه توسط صهیونیست‌ها ریخته شد، اما تسلیم نشدند.

از ورزشکاران ایرانی تشکر می‌کنیم
میزان: آقای ابو شریف اجازه بفرمایید بخش پایانی را به برخی موضوعاتی اختصاص دهیم که این روز‌ها مثلا درباره مذهب و ... مطرح است. این صحیح هست که می‌گویند مردم کشور فلسطین پیام «امتناع ورزشکاران ایران از روبه رو شدن با ورزشکاران رژیم صهیونیستی» را دریافت نمی‌کنند و به عبارتی این مهم را قدر نمی‌نهند؟
ابوشریف: مردم فلسطین مذهب سنی و شیعه برایشان مهم نیست. اصلا ما مردم فلسطین طایفه‌ای نیستیم الان بیشتر از ۷۰ درصد جوانان فلسطینی مدرک دانشگاهی دارند لیسانس و بالاتر چه در داخل فلسطین چه در خارج فلسطین به خاطر همین مسئله مذهب مهم نیست. به عنوان مثال سید حسن نصرالله ۹۹ درصد در فلسطین محبوبیت دارد با این که سید حسن نصرالله شیعه است حتی در موبایل و خانه‌ها عکس سید حسن نصرالله بود به همین دلیل تاکید می‌کنم مردم فلسطین طایفه‌ای و مذهب گرا نیستند از لحاظ طایفه‌ای نیستند. حتی مردم فلسطین به امام خمینی (ره) اردات دارند. بیشترین حمایت را مردم فلسطین از ایشان انجام دادند حتی ترانه برای ایشان سرودند این را در واقع ما مسئله مذهب را همان طور که گفتم مطرح نمی‌کنم خیلی‌ها هستند ایران را متهم می‌کنند که مذهبی گرایی و طایفه گرایی دارد، ولی همان طور که می‌دانید این‌ها دروغ است این‌ها درگیری سیاسی است وسیاستمداران این دروغ‌ها را ایجاد می‌کنند بنابراین اصلا بحث شیعه و سنی بودن مطرح نیست. حالا یک بحثی مطرح شده اصلا منبع معلوم نیست یا مثلا یک نفر فرض کنید مزدور هست و شاید چنین حرفی زده باشد، ولی ایا همه اینگونه هستند و چنین نظری دارند؟! قطعا اینگونه نیست. در مورد ورزشکاران که شما فرمودید باید بگویم از ورزشکاران ایرانی تشکر می‌کنیم که با این اسرائیلی‌ها مسابقه ندادند و این مایه افتخار و عزت تمام امت اسلامی و عربی است، این همان موضعی است که از منظر اسلامی، اخلاقی و انسانی ، صحیح است و انشاء الله بالاترین مدال افتخار را از خداوند متعال دریافت می نمایند، البته بعضی از آدم‌های احمق یک حرفی می‌زنند در مجله‌ها یا مطبوعات این را شما کنار بگذارید مسئله مردم هستند از مردم بپرسید. مردم فلسطین اقدامات جمهوری اسلامی ایران را ارج می‌نهند.


میزان: آقای ابوشریف مجدد در پایان این گفت‌وگو صمیمانه از شما تشکر می‌کنم که وقت خودتان را در اختیار ما قرار دادید.
ابوشریف: من هم مجدد از شما و تشکر می کنم که این وقت ار در اختیار من قرار دادید.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *