تمرکز بر پیمانهای پولی یک یا چندجانبه به رهایی از سلطه دلار کمک میکند
عضو کمسیون عمران مجلس شورای اسلامی گفت: پیمانهای پولی یک و یا چند جانبه امری مهم بوده و متأسفانه با توجه به علاقه برخی افراد به آمریکا در حال حاضر در بدترین شرایط ارزش پول ملی به سر میبریم بنابراین تمرکز بر پیمانهای پولی یک یا چندجانبه کمک میکند تا ما از سلطه دلار رها شویم.
مجتبی یوسفی در گفتوگو با میزان، با اشاره به ضرورت توجه به پیمانهای پولی یک یا چند جانبه در کشور، گفت: از سال پیش که دلار مبنای مبادلات جهانی قرار گرفت، گویای یک استعمار مدرن از سوی آمریکا شد.
این نماینده مجلس با بیان اینکه آمریکا با خلق دلار بدون پشتوانه به تورم اقتصادی دامن زد، بیان داشت: از این رو آمریکا با تولید دلار بدون پشتوانه به نوعی تورم خود را به دنیا صادر کرد.
یوسفی با بیان اینکه در حال حاضر بدهی آمریکا چندین تریلیون دلار است، گفت: آمریکا میکوشد دلار بدون پشتوانه را راهی کشورها و اقتصاد دنیا کند و خود را از گزند معایب آن دور نگه دارد.
عضو کمیسیون عمران مجلس تأکید کرد: آمریکا عملاً با خلق دلار بدون پشتوانه نبض مسائل اقتصادی، سیاسی و اجتماعی کشورها را در دست گرفته است.
وی تصریح کرد: آمریکا تلاش میکند با سلطه دلار در جهان، اقتصاد کشورهای هدف را به زمین بکوبد لذا مبحث پیمانهای پولی از ۷ الی ۸ سال گذشته از سوی برخی کشورها در جهان آغاز شده است، به عنوان مثال چین و روسیه نمونه بارز این کشورها هستند؛ چین و روسیه با توجه به پیمانهای پولی خود، مبادلات خود را به پیش میبرند و همچنین این کشورها حذف دلار را نیز پیشبینی کردهاند.
این نماینده مجلس اظهارداشت: بنابراین ما هم باید به مبحث پیمانهای پولی مشترک توجه داشته باشیم چرا که این مسئله حتی میتواند باعث افزایش صادرات شده و شرایط اقتصادی جدیدی را ایجاد کند.
یوسفی اظهار داشت: پیمانهای پولی یک و یا چند جانبه امری مهم بوده و متأسفانه با توجه به علاقه برخی افراد به آمریکا در حال حاضر در بدترین شرایط ارزش پول ملی به سر میبریم بنابراین تمرکز بر پیمانهای پولی یک یا چندجانبه کمک میکند تا ما از سلطه دلار رها شویم.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *