صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

پیگیری‌های دستگاه قضا برای مهار قیمت کاغذ

۲۶ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۴:۰۲
کد خبر: ۷۱۰۶۹۴
رییس قوه قضاییه در سفر چند روز پیش خود به مازندران دستوراتی برای فعال شدن خط تولید ۹۰ هزار تنی کارخانه چوب و کاغذ صادر کرد و بازرسی و دادگستری استان مازندران را مامور کرد تا همراه مدیران استانی این موضوع را تا زمان حصول نتیجه دنبال کنند.

- فارس نوشت: آیت الله سید ابراهیم رییسی، رییس قوه قضاییه در جریان سفر به استان مازندران همراه استاندار و مسئولان مازندران در بازدید از شرکت صنایع چوب و کاغذ این استان با اشاره به پیگیری‌های دستگاه قضا برای فعال شدن خط تولید ۹۰ هزار تنی این کارخانه، بازرسی و دادگستری استان مازندران را مامور کرد تا همراه مدیران استانی این موضوع را تا زمان حصول نتیجه دنبال کنند.

رییس قوه قضاییه در این بازدید تاکید کرد با پیگیری‌های دستگاه قضایی، سیستم بانکی، مسئولان استانی و مسئولان کارخانه چوب کاغذ، هرچه سریعتر مشکلات و موانع این کارخانه در راه افزایش روند تولید برطرف شود.

واردات کاغذ باعث افزایش هزینه کتاب می‌شود

هومان حسن پور، رییس اتحادیه ناشران و کتاب‌فروشان تهران در خصوص مشکلات موجود در زمینه تامین کاغذ مورد نیاز در حوزه نشر و کتاب اظهار کرد: در حوزه نشر و کتاب، هم اکنون حدود ۵۵ هزار تن مصرف کاغذ در کشور داریم.

وی ادامه داد: میزان کاغذ وارداتی بسیار محدود است لذا بسیاری از ناشران مجبور هستند که بخشی از کاغذ مورد نیاز خود را از بازار آزاد خریداری کنند که باعث افزایش هزینه‌های تولید کتاب می‌شود.

کاغذ داخلی تنها بخش کوچکی از نیاز‌های حوزه نشر را برآورده می‌کند

حسن پور پیرامون تولید کاغذ در کشور بیان کرد: هم اکنون کاغذی که در داخل کشور تولید می‌شود تنها بخش کوچکی از نیاز‌های حوزه نشر را برآورده می‌کند و نمی‌تواند تمام حوزه را پاسخگو باشد، در عین حال کاغذ تولید شده برای تولید کتاب مناسب نبوده است، لذا در حوزه نشر مورد استفاده قرار نمی‌گیرد.

رییس اتحادیه ناشران و کتاب‌فروشان تهران مشکلات و چالش‌های پیش روی کاغذ ایرانی را برشمرد و افزود: کاغذی که در داخل تولید می‌شود دارای کیفیت مناسب برای حوزه نشر نیست لذا نیازمند است تا فرایند ساخت کاغذ در کشور مورد بررسی قرار بگیرد تا علاوه بر رفع نیاز کاغذ داخلی از صفر تا صد آن در داخل کشور تولید شود و به تولیدی حقیقی دست یابیم، بدین ترتیب قطعاً بسیاری از موانع پیش روی کاغذ برداشته خواهد شد و برای کاغذ نیازمند واردات نخواهیم بود.

: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *