صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

جوجه‌ریزی تا ۱۵ فروردین ماه ادامه دارد

۲۶ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۸:۱۶
کد خبر: ۷۱۰۵۵۸
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
معاون امور تولیدات دامی گفت: در بهمن ماه حدود ۱۳۰ میلیون قطعه جوجه‌ریزی انجام شده است، با توجه به میانگین سن پرورش که ۴۵ روز است، جوجه ریزی بهمن ماه به مرور وارد بازار می‌شود که این روند تا ۱۵ فروردین ادامه خواهد داشت.
- بنا به اعلام روابط عمومی معاونت امور تولیدات دامی ، مرتضی رضایی با اشاره به این که برای تولید امروز مرغ گوشتی، از یک سال و نیم پیش برنامه ریزی شده است، اظهار کرد: با ورود گله‌های مرغ اجداد و به تبع آن تولید گله‌های مادر در داخل کشور، سن پرورش مرغ، میزان تولید و میزان جوجه‌ریزی در جهت تامین بازار توسط ستاد تنظیم بازار برنامه ریزی می‌شود.

وی با اشاره به این که در بهمن ماه حدود ۱۳۰ میلیون قطعه جوجه‌ریزی انجام شده است، تصریح کرد: با توجه به میانگین سن پرورش که ۴۵ روز است، جوجه ریزی بهمن ماه به مرور وارد بازار می‌شود که این روند تا ۱۵ فروردین ادامه خواهد داشت.

رضایی با بیان این که تمام واحد‌هایی که جوجه‌ریزی را شروع کرده‌اند به صورت سیستماتیک نهاده مورد نیاز را مطابق با اندازه تعیین شده دریافت می‌کنند، یادآور شد: از آبان ماه تمام مرغدارانی که در سامانه بازارگاه ثبت نام کرده‌اند، پس از تایید جوجه‌ریزی واحد‌ها توسط سازمان دامپزشکی، به صورت هوشمند برای ۴۵ روز نهاده دریافت خواهند کرد.

وی در رابطه با تلاطم در بازار عنوان کرد: هر سال از اواخر دی ماه تا اواخر بهمن به خاطر بالا رفتن تقاضا در ایام پایانی سال، جوجه‌ریزی افزایش می‌یابد.

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی خاطرنشان کرد: تمام توان تولید اتفاق افتاده و جوجه‌ریزی طبق ابلاغ ستاد تنظیم بازار انجام شده است.

وی با اشاره به این که حدود ۱۸ هزار نفر مرغدار فعال در کشور داریم که یک تا ۵ بار در سال جوجه ریزی می‌کنند، عنوان کرد: تمام جوجه‌های موجود در واحد‌های جوجه کشی خریداری شده و در فارم‌های پرورش قرار گرفته‌اند، بنابراین مشکلی در تولید مرغ نداریم.

رضایی با اشاره به این که با جوجه‌ریزی انجام شده حدود ۲۵۰ هزار تن گوشت مرغ تولید و تحویل بازار خواهد شد، گفت: با توجه به پارامتر‌های سن پرورش، استان، میزان مراقبت و نوع مزرعه، حدود ۲.۶ تا ۲.۸ کیلوگرم وزن مرغ زنده خواهد بود و میانگین ۵ تا ۷ درصد هم تلفات در نظر گرفته شده است و در نهایت ۷۵ درصد لاشه از این جوجه‌ریزی به دست خواهد آمد.

وی ادامه داد: در روز‌های گذشته، مسئولان سازمان صمت تهران حدود ۹۸۳ تن مرغ گرم و ۴۰۰ تن مرغ منجمد تحویل گرفته‌اند در حالی که سرانه مصرف مرغ در تهران حدود هزار و ۱۵۰ تن است و ما از این عدد عبور کرده‌ایم.

معاون وزیر جهاد کشاورزی تأکید کرد: طبق مصوبه روز گذشته ستاد اقتصادی دولت، تامین گوشت مرغ تا کشتارگاه‌ها با وزارت جهاد کشاورزی است و پس از کشتارگاه وظایف تحویل و توزیع بر عهده وزارت صمت خواهد بود؛ که با این تصمیم‌گیری تکلیف توزیع‌کننده مشخص خواهد شد.

وی افزود: ما آمادگی داریم که مرغ پرورش یافته را به تمام کشتارگاه‌ها در سطح کشور برسانیم تا کشور از این شرایط عبور کند.

رضایی ادامه داد: پس از خروج مرغ از کشتارگاه، صورت جلسه آن توسط مسئول جهاد کشاورزی استانی نوشته می‌شود و مرغ به وزارت صمت تحویل داده می‌شود.
 
بیشتر بخوانید:
 

برچسب ها: تنظیم بازار

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *