صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تسریع روند تولیدی کارخانه صنایع چوب و کاغذ مازندران با رویکرد حمایتی دستگاه قضا

۲۵ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۸:۰۴
کد خبر: ۷۰۹۷۵۲
دسته بندی‌: اقتصاد ، عمومی
رئیس کمیسیون صنایع اتاق بازرگانی ایران گفت: عدم ثبات مدیریتی در کارخانه کاغذ و چوب مازندران سال‌های اخیر مشکلات فراوانی برای جریان تولید ایجاد کرده است و در صورت حمایت می‌تواند یکی از بهترین شرکت‌های غرب آسیا باشد و تامین کننده نیاز بازار باشد.
ابوالفضل روغنی در گفت‌وگو با میزان، با اشاره به کارخانه صنایع چوب و کاغذ مازندران گفت: این کارخانه توسط کنسرسیومی از آلمان، سوئد، ژاپن و کانادا با ظرفیت ۱۷۵ هزار تُن احداث شده است و  ظرفیت تولید ۸۵ هزار تُن کاغذ روزنامه و تحریر  و ۹۰ هزار تُن کاغذ بسته‌بندی را دارد.

وی افزود: صددرصد نیاز کشور به کاغذ روزنامه و ۱۲ درصد نیاز به کاغذ بسته‌بندی و در زمینه کاغذ تحریر ۲۰ درصد نیاز بازار توسط کارخانه صنایع چوب و کاغذ مازندران تأمین می‌شود.
 
مدیر عامل کارخانه صنایع چوب و کاغذ مازندران با اشاره به مشکلات این واحد تولیدی اظهار کرد: توقف برداشت مواد اولیه از جنگل و عدم حمایت دولت‌ها شامل حذف مالیات واردات کاغذ و اعمال مالیات ۹ درصدی به کارخانه کاغذ چوب از مهمترین مشکلات این واحد صنعتی بوده که باعث ایجاد رقابت ناسالم به نفع کالای خارجی شده است.

روغنی بیان کرد: با توجه به مالکیت ۵۸ درصدی بانک ملی بر این کارخانه و دولتی نبودن این واحد، محدودیت‌هایی برای تامین منابع مالی آن وجود دارد و برخی از قوانین موجود در استان نیز این محدودیت را دامن زده است.

وی با بیان اینکه تحریم فرصت مناسبی برای واحدهای تولیدی ایجاد کرده است، عنوان کرد: با افزایش نرخ دلار و ممنوعیت واردات فرصت مناسبی برای بخش‌های تولیدی به وجود آورده است و بهترین فلوتینیگ کاغذ در این واحد تهیه می‌شود و جانمایی مناسب این شرکت  شرایط را برای تولید مناسب فراهم کرده است.

رئیس کمیسیون صنایع اتاق بازرگانی ایران ادامه داد: عدم ثبات مدیریتی در سال‌های اخیر مشکلات فراوانی برای جریان تولید ایجاد کرده است و در صورت حمایت می‌تواند یکی از بهترین شرکت‌های خاورمیانه(غرب آسیا) و تامین کننده نیاز بازار باشد.
 
وی افزود: قوه قضاییه با رویکرد حمایت محور نقش مهمی در تسریع روند تولید این کارخانه داشته باشد و با تامین سرمایه شرایط را برای افزایش تولید و اشتغالزایی فراهم کند.

روغنی ادامه داد: در گذشته برخی از مشکلات مانند هدفمندسازی یارانه و ممنوعیت واردات چوب و تامین مواد اولیه در کشور، جریان تولید را با مشکلات عدیده ای مواجه کرده است.

رئیس کمیسیون صنایع اتاق بازرگانی ایران ادامه داد: سفر آیت الله رئیسی به استان مازندران می‌تواند عدم حمایت دولت از بخش تولید را جبران کند، با توجه به تصمیمات اخیر رئیس قوه قضاییه،  قوه قضاییه را می‌توان ناجی صنعت در کشور معرفی کرد و در صورت حمایت ایشان از این واحد صنعتی می‌توان شاهد شکوفایی این بخش باشیم.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *