صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

یزدانی: در المپیک ریو این توقع و فشار روی من نبود/ در انتخابی احساساتی و با ریسک بالا کشتی نگرفتم

۲۳ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۰:۴۳:۱۴
کد خبر: ۷۰۹۴۵۵
قهرمان کشتی آزاد جهان و المپیک گفت: برای کسب افتخار در میادین بزرگ از جمله المپیک، توکل ما بر خدا و امیدمان به دعای یک ملت است.

- بر اساس اعلام روابط عمومی فدراسیون کشتی، حسن یزدانی عضو تیم ملی کشتی آزاد کشورمان در وزن ۸۶ کیلوگرم و قهرمان جهان و المپیک در مورد شرایط خود در اردوهای تیم ملی و اهدافش در آینده گفت: خدا را شکر تمرینات به نحو خوبی در حال انجام است و کادر فنی نیز تمریناتشان متفاوت است و با توجه به شناختی که دارند و برنامه ریزی که از قبل کردند به دنبال این هستند که برای هر یک از کشتی گیران برنامه‌ی خاصی را به جهت رسیدن به اوج آمادگی به اجرا در بیاورند.

وی در مورد نحوه تمرینات کادر فنی تیم ملی گفت: تیم ملی در سال ۲۰۱۹ نیز به سرمربیگری غلامرضا محمدی این شیوه تمرینات را انجام داد و نتیجه قابل قبولی نیز بدست آمد.

یزدانی در مورد اختیارات کادر فنی در تیم‌های ملی و برگزاری رقابت‌های انتخابی تصریح کرد: در جایی سرمربی تیم حق دارد که برای کشتی‌گیران برنامه ریزی کند و اینکه چه کسی چه کاری را انجام دهد و یک جایی هم یکسری قوانین است که باید اجرا شود.

وی ادامه داد: اگر انتخابی استمرار داشته باشد و همه از فیلتر این مسابقات رد شوند، خیلی بهتر است چراکه دست سرمربی بازتر می‌شود. البته در انتخابی سال‌های قبل داشتیم کسانی را که اول شدند، اما نتوانستند آنطور که باید نتیجه لازم را در رقابت‌های جهانی یا المپیک بگیرند، ولی من معتقدم که با گذاشتن مسابقات انتخابی می‌توان از حاشیه‌ها کمتر کرد و در جایی نیز باید سرمربی این اختیار را داشته باشد که اگر به نتیجه دلخواه نرسید در رقابت‌های بین المللی کشتی گیران را محک بزند.

دارنده مدال طلای المپیک ریو تصریح کرد: برای من خوشایند بود که انتخابی وزن ۸۶ کیلوگرم زودتر برگزار شود تا بتوانم تمرکز بیشتری داشته و بتوانم فکر کنم چراکه کشتی گیری هستم که هم سهمیه این وزن را گرفته ام و اگر بخواهم تا دو ماه از قبل از المپیک در فکر این باشم که انتخاب می‌شوم یا نه، قطعا برنامه ریزی برایم سخت می‌شد و فکر و ذکرم انتخاب شدن بود و وقتی برای پرداختن به حریفان خارجی خود نداشتم.

وی افزود: الان می‌توانم با خیال آسوده و در شرایط بهتری تا المپیک تمرین کنم و باید از نظر ذهنی خود را برای حضور در این مسابقات آماده کنم و بر روی حریفانم تمرکز کنم چراکه برنامه ریزی من پله پله است و رقابت انتخابی برای من مانند یک المپیک در داخل ایران است چراکه مسیر من برای حضور در المپیک از این رقابت می‌گذشت و این را باید بگویم که اگر به حریفان داخلی خود توجه نداشته باشم قطعا آسیب خواهم دید.

دارند مدال طلای جهان با تشکر از نگرش کادر فنی و فدراسیون کشتی در مورد برگزاری رقابت‌های انتخابی اظهار داشت: اگر رقابت‌های انتخابی ادامه دار باشد، نفرات با انگیزه بهتری کار می‌کنند و کسانی که پشت خط هستند می‌توانند به کسب موفقیت و حضور در تیم‌های ملی امیدوار باشند.

یزدانی در مورد مسابقه انتخابی با قاسم پور گفت: من همه جا گفته ام جدا از اینکه با کامران حریف هستیم رفیق هم هستیم و قاسم پور کشتی گیر خوب و شناخته شده‌ای است و توانسته در هر رقابت برون مرزی که حضور داشته با مدال بازگردد. قاسم پور، بذری و تمامی کشتی گیرانی که در این وزن مدعی هستند، حریف مستقیم من محسوب می‌شوند و قطعا تمامی آن‌ها به پیشرفت من کمک می‌کنند چرا که اگر دیر بجنبی و بی‌خیال باشی قطعا آن‌ها به شما می‌رسند.

وی در مورد شیوه و روش مبارزه است در دیدار انتخابی مقابل قاسم پور گفت: تا حدودی سعی کردم که با توجه به اینکه مسابقه‌ی حساسی بود و برای المپیک که هرچهار سال یکبار انجام می‌شد نهایت دقت را داشته باشم. به نظرم این مبارزه جایی نبود که احساساتی و باریسک بالایی کشتی بگیرم و تمامی هدفم این بود که ابتدا دستم بعنوان برنده بالا برود و قاسم پور هم کشتی گیر خوبی بود و با توجه به اینکه شناخت خوبی از کشتی‌های همدیگر داریم شرایط سخت‌تر بود و سعی کردم که بیشتر کشتی را اداره کنم.

این کشتی گیر پرافتخار کشورمان در مورد این سئوال که از نظر علاقمندان به کشتی و اتحادیه جهانی بعنوان بهترین کشتی گیر دنیا معرفی شده و این موضوع که همه‌ی نگاه‌ها برای کسب مدال طلا در المپیک روی شما است، گفت: قطعا مسئولیت من سنگین‌تر می‌شود و این خواسته‌ی علاقمندان به حق است که از من این انتظار را داشته باشند، ولی باید بدانند که قطعا ورزشکاران دوست ندارند یک مدال خوشرنگ را با یک مدال دیگر عوض کنند و من هم تلاشم این است که این کار را انجام دهم، اما نمی‌شود در کشتی که ورزش بی رکوردی است قول داد و کشتی در ثانیه‌ها تغییر می‌کند و باید مراقب جوانان و پدیده‌هایی که در المپک‌ها می‌آیند و می‌توانند خطرناک باشند بود و باید تمامی جوانب را سنجید.

وی ادامه داد: این نگاه و توقع در المپیک ۲۰۱۶ بر روی دوش من نبود چرا که آن زمان من در ابتدای راه بودم، اما در المپیک ۲۰۲۱ کاملا شرایط فرق می‌کند و این موضوع تعهد و تلاش من برای کسب این مدال را بالا می‌برد، بهرحال کار کردن در این جو سخت است و باید بیشتر زحمت کشید، اما توکل ما برخدا و امید ما به دعای یک ملت است.

یزدانی در مورد اینکه اگر موفق به کسب دومین مدال طلای خود در المپیک شود اولین کسی در کشتی ایران خواهد بود که در المپیک‌ها به این افتخار رسیده گفت: کسب ۲ مدال طلا در کشتی یک افتخاری است که تاکنون کسب نشده و خواسته‌ی جامعه‌ی کشتی این است که این افتخار را در کشتی ببینند. من تمام تلاش خود را می‌کنم که با بهترین مدال برگردم و قطعا برای کسب مدال نقره و برنز اینقدر زحمت نمی‌کشم و سختی‌ها را تحمل نمی‌کنم. در تمامی رقابت‌هایی که رفتم و می‌روم به دنبال خوشرنگ‌ترین مدال بودم وهستم چراکه مدال طلا لایق ملت ایران است و افتخار می‌کنم که بتوانم سرود ملی ایران را در سالن مسابقات طنین انداز کنم.

وی در مورد نگرش فدراسیون در مورد برگزاری اردو‌ها و انجام تمرینات پیش از المپیک اظهار داشت: جای تشکر دارد که در این مدت زحمات فراوانی برای کشتی و کشتی گیران کشیده شده است از نظر امکانات رفاهی و محل اسکان و تغذیه امکانات بسیار خوب شده و قطعا فدراسیون تمام تلاشش این است که کشتی گیران بدون هیچ دغدغه‌ای در مسابقات برون مرزی حضور داشته باشند و اعتقاد دارم که این کار در شأن کشتی است و علیرضا دبیر بعنوان کسی که از خانواده کشتی است و خاک کشتی را خورده نیاز‌های کشتی گیران را بهتر درک می‌کند و ما هم بعنوان کشتی گیر از این نگاه و اقدامات انجام شده قدردانی می‌کنیم.

یزدانی در مورد نگاه مسئولان به ورزش کشتی گفت: مسئولان ورزش کشور از جمله سلطانی فر ورزش ورزش و جوانان و صالحی امیری رئیس کمیته المپیک در اردو‌های تیم‌های ملی حضور یافته اند و قول‌هایی داده اند، اما جا دارد که در آستانه‌ی المپیک اتفاق خوبی برای نفرات اعزامی به المپیک بیافتد. البته در اردو‌ها صحبت‌هایی را با این مسئولان داشته ایم و موارد را انتقال داده ایم و باید تا زمان مانده به المپیک برای ورزشکاران و مربیان سنگ تمام بگذارند تا با خیال آسوده تری در این رقابت‌ها حضور پیدا کنند.

وی ادامه داد: شاید ۸۰ نفر سهمیه المپیک بگیرند، اما از این تعداد ۸ نفر صاحب مدال شوند البته من امیدوارم که همه صاحب مدال شوند، اما باید یک انگیزه‌ای برای این نفرات ایجاد کنند که تلاششان را بیشتر کنند. اگر این نفرات حمایت نشوند و روحیه نداشته باشند نتیجه قابل قبولی نخواهند گرفت و اگر این مورد لحاظ شوند قطعا نتیجه بهتری حاصل خواهد شد.

ملی پوش وزن ۸۶ کیلوگرم کشورمان در مورد اینکه آیا در اردو بر روی نقاط ضعف و قوت حریفان کار می‌شود، گفت: در اردو‌ها به دنبال این هستیم که با دیدن فیلم حریفان اصلی خود بر روی نقاط ضعف و قوت آن‌ها کار کنیم و کادر فنی تیم ملی برنامه‌های تکنیکی و تاکتیکی را پیاده می‌کنند تا اگر نقاط ضعفی وجود دارد در تمرینات برطرف شود و من نیز از این موضوع استقبال می‌کنم که نباید همیشه به فکر تمرین کردن بود و باید برای هر کشتی تاکتیک و برنامه خاصی داشته باشیم.

یزدانی در مورد حضور اسماعیل پور بعنوان مربی اش در رقابت انتخابی گفت: در مورد امید اسماعیل پور باید بگویم که در رده‌ی خردسالان و نونهالان بیش از دو سال زیر نظر این مربی در جویبار تمرین می‌کردم و پس از آن زیرنظر همت مسلمی بعنوان مربی سازنده ام تمرینات را ادامه دادم. هردوی این عزیزان برای من بعنوان مربی جایگاه خاصی دارند و مورد احترام هستند.

ملی پوش کشورمان افزود: در این چند وقت گذشته که مسلمی در هند حضور داشت، زحمات من بر دوش امید اسماعیل پور بود و باید در یک جایی به رسم اخلاق، ادب و احترام به نحوی زحمات اسماعیل پور را جبران می‌کردم و برای همین او را بعنوان مربی خود در رقابت‌های انتخابی معرفی کردم. ولی مسلمی نیز بسیار برای من محترم است و مشکل خاصی بین من و او وجود ندارد.

وی ادامه داد: می‌گویند که چوب‌تر را چنان که‌خواهی پیچ / نشود خشک جز به آتش راست، واقعا این موضوع خیلی مهم است در سنین نونهالان و نوجوانان باید بر روی نکات فنی کار شود و در آن سنین کشتی گیران می‌توانند تمام فن‌ها را یاد بگیرد و در سنین بالاتر و بزرگسالان دیگر این کار شدنی نیست و کار فنی تیم‌های ملی نیز باید کار تکنیکی و تاکتیکی را انجام دهند. من هرجایی که نیاز باشد از مربیان سازنده خود و از سایر مربیان از جمله سرمربی و مربیان تیم ملی کمک می‌گیرم و از تجربیات همه استفاده می‌کنم تا برای موفقیتم کاری انجام دهم و اینطور نیست که این مدال‌هایی را که کسب کردم از خودم بدانم و قطعا آن‌ها در کسب این مدال‌ها نقش داشته، دارند و خواهند داشت. چه مربی سازنده بنده و چه سرمربی و کادر فنی تیم ملی، قطعا آن‌ها از بیرون به عملکرد من نگاه می‌کنند و بهتر متوجه می‌شوند تا من که روی تشک کشتی می‌گیرم.

وی در پایان در مورد آمادگی روحی و روانی خود برای حضور در مسابقات و اینکه این موضوع را به سایر کشتی گیران نیز انتقال می‌دهد یا خیر خاطرنشان کرد: هر سئوالی که از من می‌شود با کمال میل جواب می‌دهم و اگر کمکی از دستم برآید انجام می دهم و قطعا تا وقتی سرمربیان و مربیان هستند، نیازی به من نیست و بنده کوچک تر از این حرف ها هستم اما هرکاری از دستم برآید قطعا انجام می‌دهم.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *