صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

وزارت‌خانه‌ها برای مواجهه با وضعیت اضطراری پناهندگان "افغان" آماده باشند

۲۰ شهريور ۱۳۹۴ - ۲۲:۰۹:۵۰
کد خبر: ۷۰۸۵۳
رئیس‌جمهور "افغانستان" در دومین نشست کمیسیون عالی امور مهاجرین از وزارت‌خانه‌های این کشور خواست تا برای مواجه شدن با وضعیت اضطراری پناهندگان افغانستانی آمادگی کافی داشته باشند.
به گزارش گروه فضای مجازی به نقل از خبرگزاری تسنیم، دفتر مطبوعاتی ارگ ریاست‌جمهوری افغانستان اعلام کرد: دومین نشست کمیسیون عالی امور مهاجرین به ریاست «محمد اشرف‎غنی» در کابل برگزار شد.
 
اشرف‌غنی در این نشست گفت: وضعیت بازگشت پناهندگان افغانستانی غیر قابل پیش‌بینی است و تمام وزارتخانه‌های دولت کابل برای مواجهه با وضعیت‌های اضطراری آماده باشند.
 
وی افزود: اهداف طرح‌ها باید واقع بینانه باشند و وزارت امور مهاجرین افغانستان برای تطبیق برنامه‌های خود، ظرفیت‌ها را در نظر بگیرند.
 
رئیس‌جمهور افغانستان خاطرنشان کرد: نقش وزارت امور مهاجرین افغانستان در این باره بیش از پیش است و براساس برنامه جاری باید سیاست روشنی تا پایان سال جاری برای تطبیق برنامه‌ها بر مبنای قانون ایجاد شود.
 
غنی در این جلسه بر ایجاد یک سیاست مناسب برای رسیدگی و ساماندهی وضعیت آوارگان داخلی نیز تأکید کرد.
 
«سید حسین عالمی بلخی» وزیر امور مهاجرین افغانستان در این نشست اظهار داشت: در نشست دو جانبه با پاکستان یادداشت تفاهمی در مورد مسئله پناهندگان نهایی شد و در نشست سه جانبه با ایران نیز در مورد تمدید اقامت پناهندگان افغانستانی تا دو سال آینده با مقامات این کشور تفاهم به عمل آمده است.
 
وی اظهارداشت: در نشست دوجانبه و سه جانبه که میان افغانستان، ایران و کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان صورت گرفت، افغانستان و ایران توافق کردند تا طرح‌های پیشنهادی خود را در رابطه با قانونی شدن حضور افغان‌های فاقد مدرک در ایران تهیه کنند.
 
وزیر امور مهاجرین افغانستان اذعان داشت: ایران و پاکستان برای عملی کردن طرح‌های آینده و تفاهمنامه‌هاى خویش، خواستار سیاست بازگشت داوطلبانه پناهندگان شده‌اند که در این مورد نیز با نهادهای ذی‌ربط مذاکره صورت گرفته است.
 
وی تأکید کرد: برنامه استراتژیک افغانستان برای بازگشت پناهندگان افغانستان شامل تحلیل و ارزیابی، مدیریت پناهندگان و تدابیری برای ارتقای ظرفیت‌ها می‌باشد.
 

: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *