صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

خواص اعجاب انگیز خرما

۱۹ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۵:۵۰:۲۳
کد خبر: ۷۰۸۳۶۰
خرما گیاهی گرمسیری است که هسته‌ای سخت و پوست نازک و طعم شیرین دارد. این میوه دارای خواصی شگفت انگیز است.
_ ایسنا نوشت: خرما به عنوان یک میان وعده، سرشار از انرژی است که می‌توان به صورت روزانه مصرف کرد و دارای میزان بالایی کالری است. همچنین وجود مقدار قابل توجهی از فیبر، این خوراکی را به گزینه مناسبی برای بهبود سلامت دستگاه گوارش تبدیل کرده است. همچنین وجود آنتی اکسیدان‌های متعدد در آن به کاهش خطر ابتلا به انواع بیماری‌ها کمک می‌کند و در بهبود عملکرد مغز موثر است.
 
خرما دارای مقدار زیادی فیبر و قند است که همین امر باعث می‌شود افراد در مورد چگونگی و زمان مصرف آن بیشتر کنجکاو باشند.
 
در ادامه به توصیه‌هایی در مورد بهترین و بدترین زمان مصرف خرما اشاره شده است.
 
خرما اگرچه به طور طبیعی سرشار از قند است، اما به سرعت قند خون را افزایش نمی‌دهد؛ بنابراین می‌توان ۲-۴ خرما را ۶۰-۳۰ دقیقه قبل از تمرین و فعالیت بدنی مصرف کرد، زیرا برای مدت زمان بیشتری انرژی تامین کرده و آن را به تدریج در اختیار بدن قرار می‌دهد.
 
وجود فیبر خوراکی در خرما باعث می‌شود فرد برای مدت طولانی احساس گرسنگی نداشته باشد؛ بنابراین خرما به عنوان بهترین میان وعده سالم عمل می‌کند و حتی می‌توان آن را قبل از خواب مصرف کرد.
 
از تاثیر خرما در کمک به از بین بردن کرم‌های روده‌ای گرفته تا پاکسازی اندام‌های حیاتی و بهبود سلامت قلب و کبد می‌توان بهره برد و بهتر است صبح زود مصرف شود تا انرژی مورد نیاز تامین شود.
 
همچنین از آنجا که مصرف خرما در کاهش وزن، درمان یبوست، کمک به سلامت استخوان ها، تقویت سیستم ایمنی، بهبود سلامت مغز و قلب و حتی جلوگیری از ابتلا به بیماری‌هایی مانند آلزایمر یا انواع مختلف سرطان یا سایر بیماری‌های مزمن موثر است کارشناسان توصیه می‌کنند مصرف روزانه خرما به عنوان میان وعده در نظر گرفته شود تا فرد احساس پر انرژی بودن داشته باشد.
 
علاوه بر این خرما برای افراد مبتلا به دیابت و پیش دیابت نیز موثر است، زیرا حاوی آنتی اکسیدان‌های قوی است که می‌تواند التهاب را در بدن کاهش دهد و دارای پلی فنول زیادی همراه با چندین ماده مغذی و ترکیبات دیگر است که به کاهش مقاومت به انسولین کمک می‌کند. با این حال توصیه می‌شود در صورت ابتلا به دیابت قبل از مصرف خرما با پزشک خود در این مورد و مقدار مجاز مصرف مشورت کنید.
 
هرچند متخصصان توصیه می‌کنند در صورتیکه فرد در هضم غذا مشکل دارد از خوردن خرما بلافاصله بعد از غذا خودداری کند، زیرا میزان فیبر بالای آن، هضم کربوهیدرات‌های زنجیره‌ای کوچک را دشوار می‌کند و در نهایت منجر به نفخ می‌شود.
 
به نقل از هندوستان تایمز، همچنین افرادی که به خرما آلرژی غذایی دارند یا به سندرم روده تحریک پذیر (IBS) مبتلا هستند به دلیل وجود مقدار بالای فروکتوز باید از خوردن خرما صرف نظر کنند.

برچسب ها: میوه خرما

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *