مصالحه 2600 فقره پرونده در شوراهای حل اختلاف سیستان و بلوچستان
خبرگزاری میزان- رئیس شوراهای حل اختلاف سیستان و بلوچستان گفت: از کل میزان پروندههای قابل صلح که 3 هزار و 406 فقره پرونده بودهاند، 2 هزار و 619 فقره پرونده مصالحه شده است.
به گزارش گروه حقوقی و قضایی میزان محمدرضا طاهری اظهارکرد: مهمترین چیزی که در ارتقای شاخصهای امنیتی نقش مهمی دارد، پیشگیری از نزاعها و درگیریهای طایفهای است که سبب کاهش آسیبهای اجتماعی، امنیتی و در نهایت رشد شاخصهای فرهنگی، اقتصادی و اشتغال میشود.
وی با اشاره به تقویت زیرساختهای فرهنگی سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به اینکه رویکرد استان در سال جاری توسعه برنامههای فرهنگی است، میطلبد تا تمامی نهادها و سازمانهای دولتی و مردم نهاد در راستای نهادینهسازی فرهنگ صلح و سازش در جامعه بیش از پیش تلاش کنند.
طاهری در ادامه به برنامههای فرهنگی شوراهای حل اختلاف استان اشاره کرد و افزود: شوراهای حل اختلاف استان تلاش کرده تا با برگزاری دورههای آموزشی فرهنگی مختلف در این راستا اقدام کنند، به گونهای که از ابتدای سال تاکنون درصد مصالحه پروندههای شوراهای حل اختلاف از افزایش 7.5 درصدی برخوردار بوده است.
وی از برگزاری همایش بزرگ نقش بزرگان و ریش سفیدان در حل اختلاف خبر داد و گفت: در صورت همکاری نهادها و ادارات فرهنگی استان، این همایش با هدف معرفی ظرفیتها و توانمندیهای بزرگان استان در صلح و سازش برگزار خواهد شد.
رئیس شوراهای حل اختلاف سیستان و بلوچستان ابراز امیدواری کرد: با توجه به اینکه استاندار سیستان و بلوچستان توجه فراوانی به مقوله فرهنگی به ویژه فرهنگ صلح و سازش در راستای کاهش درگیریهای طایفهای در استان دارند، امیدواریم از حمایتهای ایشان در برگزاری این همایش بهرهمند شویم.
مصالحه 2 هزار و 619 فقره پرونده در شوراهای حل اختلاف
طاهری گفت: از ابتدای سال 94 تاکنون 13 هزار و 572 فقره پرونده به شوراهای حل اختلاف سیستان و بلوچستان وارد که از این میزان 13 هزار و 877 فقره پرونده مختومه شده است.
رئیس شوراهای حل اختلاف استان تصریح کرد: از کل میزان پروندههای قابل صلح که 3 هزار و 406 فقره پرونده بودهاند، 2 هزار و 619 فقره پرونده مصالحه شده و در واقع با همت اعضای شوراهای حل اختلاف 76.89 درصد آنها به صلح و سازش منجر شده است، همچنین درصد مصالحه نسبت به پروندههای قابل صلح در سال 94، در مقایسه با مدت مشابه سال قبل 7.5 درصد افزایش داشته است.
معاون قضایی رئیس کل دادگستری سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه از اواخر سال گذشته صندوق قرضالحسنه رفاه کارکنان شوراهای حل اختلاف سیستان و بلوچستان راهاندازی شده است، گفت: با حمایت معاون ریاست قوه قضاییه و ریاست دادگستری استان سیستان و بلوچستان علیرغم نوپا بودن این صندوق، تاکنون 103 نفر از اعضا و دبیران شوراهای حل اختلاف از تسهیلات دریافت وام این صندوق بهرهمند شدهاند.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *