هاشمی: امکان تهیه فشنگ نباشد، باید در خارج از کشور اردو داشته باشیم
- الهام هاشمی در نشست خبری فدراسیون تیراندازی اظهاراتی داشت که گزیده آن را در زیر میخوانید:
*ما مشکل فشنگ داشتیم، تمرین عصر به خاطر شرایط کرونا برگزار نمیشد و ورزشکاران فقط صبح تا ظهر میتوانستند تمرین کنند. خواستههای بیشتر خوب و حوش این مسائل بود. در نهایت ما به توافق رسیدیم و امیدواریم مشکل فشنگ حل شود. ۳۰ هزار فشنگی که در اختیار باشگاهها بود، فدراسیون خریداری کرده، اما برای المپیک نیاز به حمایت بیشتر داریم.
*اگر امکان تهیه فشنگ نباشد، باید در خارج از کشور اردو داشته باشیم تا با فشنگ تمرین کنیم. امیدوارم این امکان بعد از عید فراهم شود، چون در گذشته هم قبل از المپیک ورزشکاران ماهها در خارج از کشور اردو برگزار میکردند.
*بچهها برای آمادگی قطعا نیاز به مسابقه دارند به همین دلیل مجبور بودیم در مسابقات آنلاین شرکت داشته باشیم تا جنگندگی را داشته باشند. به نظرم مسابقات آنلاین کمک خوبی بود، اما جایگزین مسابقات حضوری نمیشود. مسابقات لیگ به خاطر اینکه فشرده بود، بیشتر باعث خستگی شد، چون بچهها در فصل بدنسازی بودند رکوردهای خود را تکرار نکردند.
*تا الان یک جلسه آنلاین داشتیم، قرار بود تغییراتی ایجاد شود تا مسابقات تماشاچی پسند باشد. نظرات و پیشنهادات ارسال شده است.
*تا آخر امسال قرار بود نفرات رزرو انتخاب شوند، بعد از سال هم بین رزرویها و المپیکیها انتخابی برگزار کنیم. بچههای ما ۲ رشتهای هستند یعنی هم بادی و هم ۳ وضعیت، به همین دلیل برای رزرو مجبور بودیم کسانی را انتخاب کردیم که در هر دو مورد خوب فعالیت دارند. ترجیح ما این است در نهایت کسی که انتخاب میشود در هر دو رشته موفق باشد. با توجه به شرایط امکان تربیت ورزشکار در ۳ وضعیت فراهم نیست.
*قرار بود جام جهانی هند و کره ملاک ما برای تعیین ورزشکار اعزامی باشد، اما جام جهانی کره لغو شد. اگر در هیچ مسابقهای شرکت نکنیم و فشنگ نرسد هیچ شانسی برای مدال نداریم، اما بچههای ما خوب هستند اگر به تکنیکها برگردیم بچهها رکورد بهتری خواهند داشت و با تمرکز روی رشته مورد نظر و حضور در مسابقات بینالمللی میتوانند نتیجه مطلوب بگیرند. ما حدود ۲۰۰ هزار فشنگ نیاز داشتیم که الان ۳۰ هزار فشنگ داریم.
*امتیاز رنکینگ از سال ۲۰۲۱ ده برابر شده است. مسابقات هند تاثیر زیادی در رنکینگ دارد. یکی از دغدغههای من هم همین بود، چون بچههای المپیکی در این مسابقه نیستند رنکینگ آنها افت میکند. باقری رنک ۲۴ را دارد، اما هم بچههای ایران و هم تمام کشورهای دیگر این شانس را دارند. شانس کسب سهمیه از طریق رنکینگ فقط یکی است. اواخر اردیبهشت یا اوایل خرداد، هر کسی بالاترین رنک را داشته باشد و کشورش سهمیهای نگرفته باشد میتواند سهمیه بگیرد.
*از بُعد فنی دوست داشتم شرکت کنند، سال المپیک همیشه ۳ جام جهانی و یک مسابقه آزمایشی داشتیم، اما امسال فقط میتوانیم به یک مسابقه برویم که با یک مسابقه نمیتوان تیم را برای المپیک آماده کرد.از فدراسیون خواستیم کمیسیون پزشکی تشکیل شده و در این باره تصمیم بگیرد، چون سلامتی بچهها اولویت بود. اینکه از نظر فنی هیچ مشکلی نبود شکی نیست، اما قرار شد کمیسیون پزشکی برگزار شود.