صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

مردم از دیوارهای امنیتی "کابل"خسته اند/چهره کابل را عوض می‌کنیم

۰۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۶:۵۶:۳۵
کد خبر: ۷۰۸۱۰
خبرگزاری میزان: نقاش دیوارهای کابل ضمن ابراز امیدواری نسبت به نقاشی و تغییر چهره پایتخت گفت: دیوارهای آهنی و امنیتی برای مردم خسته‌کننده شده و سعی می‌کنیم با نگاهی متفاوت روحیه مردم را بالا ببریم.
به گزارش گروه فضای مجازی به نقل از خبرگزاری فارس؛ امید شریفی نقاش و فعال مدنی افغانستان، با بیان اینکه تاکنون چند دیوار در نقاط کلیدی شهر کابل را نقاشی کرده گفت: ما در تلاش برای تغییر چهره کابل هستیم.
 
وی افزود: بزرگترین هدف ما آگاهی مردم، کاهش فساد در ادارات و بهبود وضع حقوق بشر در افغانستان است و این اقدام ما از 18 ماه قبل آغاز شده است.
 
شریفی با بیان اینکه دیوارهای امنیتی و آهنین ادارات دولتی برای مردم خسته‌کننده است و روی روحیه آنان تأثیرات مثبتی برجای نمی‌گذارد، گفت: در مدت 18 ماه توانستیم دیوار ریاست امنیت ملی، کاخ ریاست جمهوری، بانک مرکزی و وزارت آموزش و پرورش را نقاشی کنیم.
 
وی افزود: ما در یک گروه 3 نفره به صورت دائمی کار می‌کنیم، اما داوطلبان زیادی در کنار ما هستند که در زمان نقاشی با ما همکاری می‌کنند و بیشتر آنان جوانان و نوجوانانی هستند که درد و رنج مردم را درک کرده و در تلاش برای بهبود روحیه آنان با نقاشی روی دیوارها هستند.
 
این نقاش افغانستانی با تأکید بر اینکه کار آنان با استقبال گسترده مردمی روبه‌رو شده‌ است، گفت: از روزهای آغاز این پروژه تاکنون مردم و فعالان مدنی در محل نقاشی آنان حضور یافته و حمایت معنوی خود را اعلام ‌می‌کنند.
 
وی با بیان اینکه اقدام و ابتکار نقاشی روی دیوارها مورد تشویق کاربران شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌ها نیز قرار گرفته است، گفت: تاکنون ده‌ها رسانه ملی و بین‌المللی از نقاشی‌ها و این اقدام آنان گزارش‌هایی منتشر کردند.
 
این نقاش افغانستانی با تأکید بر اینکه نقاشی‌های روی دیوارهای کابل تاکنون با بودجه شخصی آنان انجام شده، گفت: چندی قبل از سوی برخی دوستان پول نقد دریافت کردیم که توسط این پول‌، پروژه‌ها تاکنون مدیریت شده است.
 
شریفی با اشاره به برنامه‌های عملی گروه نقاشی خود گفت: برنامه ماه آینده تکمیل شده و قرار است دیوارهای شهرهای بزرگی همچون «بلخ»، «هرات»، «ننگرهار»، «بامیان» و «قندهار» و شاهراه‌های «کابل – جلال‌آباد»، «کابل – مزار شریف» و «کابل – قندهار» نقاشی شوند.
 
وی در ادامه با بیان اینکه پس از شهر «بغداد» عراق، بیشترین دیوارهای امنیتی در کابل ساخته شدند، اظهار امیدواری کرد که پایتخت افغانستان را به شهر گرافیکی جهان تبدیل کرده و از هنرمندان جهان برای کار در این شهر دعوت کنند تا چهره شهر کابل تغییر دهند.
 
این فعال مدنی افغانستان در ادامه با اشاره به همکاری‌های مردم و بی‌توجهی مسئولان گفت: مسئولان و مقامات دولتی به پشت دیوارهای امنیتی و آهنین خود پناه برده‌اند و زمانی که ما دیوارهای ناخوشایند آهنین آنان را نقاشی‌ می‌کنیم مورد استقبال گسترده مردمی قرار می‌گیریم.
 
وی با بیان اینکه مردم باید در راستای تغییر وضع جاری کشور بسیج شوند، گفت: امیدواریم این اقدام ما سرآغاز بیداری مردم باشد و پس از آن تمام شهروندان و حتی ساکنان روستاها دست به اقدامات خلاقانه‌ای در شهر و روستاهای خود بزنند.
 
/انتهای پیام/

: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *