صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

سینما برای بقا باید بازار جهانی پیدا کند

۰۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۶:۰۶:۱۰
کد خبر: ۷۰۸۰۱
خبرگزاری میزان - کارگردان «محمد رسول الله(ص)» پیش از سفر به کانادا برای نخستین نمایش جهانی فیلم محمد رسول‌الله گفت: سینما برای بقا باید بازار جهانی پیدا کند و سینمای ایران با بضاعتی که دارد نباید تنها به جشنوارهای خارجی بسنده کند بلکه باید به نمایش جهانی آثار فاخر ایران نیز فکر کنیم.
به گزارش گروه فرهنگی ، شامگاه گذشته 3 شهریور ماه جمعی از مدیران فرهنگی هنری تهران در فرودگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) حاضر شدند و ضمن دیدار و گفت‌وگو با عوامل فیلم محمد رسول الله و اهدای گل، آنها را با عبور از زیر قرآن برای عزیمت به کانادا و نخستین نمایش جهانی این فیلم سینمای در جشنواره فیلم مونترال کانادا بدرقه کردند.
 
در این دیدار، احمدرضا مومنی مدیر فرهنگی هنری منطقه 10 با اشاره به ظرفیت‌های بین‌المللی این فیلم گفت: تک‌تک پلان‌های فیلم محمد رسول الله از نظر نور و رنگ شبیه تابلوی نقاشی هستند، صحنه‌های این فیلم هوشمندانه انتخاب شده‌اند و حس درستی را به مخاطب انتقال می‌دهد.
 
مجید مجیدی نیز با تشکر و قدردانی از اقدام زیبا و نمادین فرهنگسرای عطار گفت: سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران و همچنین دکتر صلاحی، همه ظرفیت‌های فرهنگی و سینمایی این سازمان را در اختیار فیلم محمد رسول الله قرار داده است که جای تشکر و قدردانی دارد ان شاالله بتوانیم سفیران خوبی برای ایران و اسلام باشیم.
 
وی ادامه داد: سینما هنر و صنعت است و وجوه صنعتی سینما تا زمانی که بازار جهانی نداشته باشیم؛ خیلی نمی‌تواند رشد و سود کند. سینما برای بقا باید بازار جهانی پیدا کند و سینمای ایران این بضاعت را دارد نباید تنها به جشنوارهای خارجی بسنده کنیم بلکه باید به نمایش جهانی آثار فاخر ایران نیز فکر کنیم.
 
مجیدی تاکید کرد: بهترین‌های صنعت سینمای جهان را از نقاط مختلف جهان جمع کردیم تا فیلمی فاخر برای پیامبر مهربانی بسازیم. زمانی که می‌خواستم بازیگران این کار را انتخاب کنم؛ عده‌ای به من گفتند حالا که عوامل فیلم خارجی هستند، از بازیگران خارجی برای این کار استفاده کن اما من به قابلیت‌های بازیگران ایرانی و توانایی‌هایشان اعتماد داشتم و می‌دانستم که آن‌ها از عهده نقش‌هایشان برمی‌آیند و خوشبختانه این اتفاق افتاد.
 
مهدی پاکدل بازیگر فیلم نیز با تشکر از همدلی و همراهی مجموعه فرهنگسرای عطار گفت:‌ امیدوارم با به نمایش درآمدن این فیلم چهره واقعی اسلام به همه جهانیان نشان داده شود. به خصوص در این شرایط که در مورد دین اسلام هجمه‌هایی وجود دارد، با نمایش این فیلم آنچه هدف اصلی دین اسلام -محبت و دوستی- است به تصویر کشیده شود و همه دنیا ببینند که اسلام واقعی چنین است نه افراطی گری‌هایی چون داعش و دیگر گروه‌های تروریستی.
 
علیرضا شجاع نوری، بازیگر نقش عبدالمطلب نیز با اشاره به این واقعیت که ساخت فیلم محمد رسول‌الله، اعتبار و اعتماد به نفسی برای بدنه حرفه‌ای سینمای ایران فراهم خواهد کرد گفت: اکنون فکر کردن به ساخت پروژه‌های بزرگ، رویایی دست‌ نیافتنی برای سینمای ایران نیست. شاید تا قبل از این چنین فکری بسیار دور از دسترس بود ولی حالا می‌دانیم که کافی است تا عزم و اراده داشته باشیم تا فیلمی فاخر ساخته شود. در واقع این فیلم شهامت ساخت پروژه‌های بزرگ را در ما به وجود آورده است.
 
نمایش فیلم حضرت محمد رسول الله به کارگردانی مجید مجیدی در سی و نهمین جشنواره جهانی فیلم ‌مونترال؛ نخستین نمایش جهانی این فیلم است که ازسوی مقام‌های جشنواره به‌عنوان رویداد بزرگ این جشنواره سینمایی خوانده شد.
 
در این سفر تعدادی از بازیگران فیلم همچون مهدی پاکدل، علیرضا شجاع‌نوری، ساره بیات، مینا ساداتی و احسان دلاویز و همچنین محمدرضا صابری تهیه‌کننده فیلم سینمایی محمد رسول الله‌ همسفر مجید مجیدی شدند.
 
جشنواره بین‌المللی فیلم مونترال جشنواره‌ای است که در سال ۱۹۷۷ در مونترال بنیانگذاری شد و یکی از قدیمی‌ترین جشنواره‌های فیلم کانادا است. در سایت جشنواره مونترال درباره فیلم محمد رسول‌الله آمده است: «این جشنواره افتخار دارد که این امکان را به دست آورده تا میزبان افتتاحیه این کار باارزش و مهم باشد؛ فیلمی با هدف بالای هنری با مخاطبانی بسیار گسترده.»




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *