صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

جریمه ۹ میلیون تومانی برای عاملان کشتار گرازهای آبستن ایلام + تصاویر

۱۶ اسفند ۱۳۹۹ - ۲۰:۳۳:۴۱
کد خبر: ۷۰۷۷۳۳
عاملان کشتار بی‌رحمانه گرازهای آبستن در ایلام شناسایی و تحویل مراجع قضایی شدند.

- عاملان کشتار بی‌رحمانه گرازهای آبستن در ایلام دستگیر شدند.

غلامرضا ابدالی، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان ایلام به میزان گفت: ماموران یگان حفاظت محیط زیست، هنگام گشت و کنترل مشترک در منطقه چما با سه شکارچی متخلف مواجه شده و  از آنها لاشه دو گراز آبستن که هر کدام ۸ جنین در شکم داشتند به همراه یک قبضه اسلحه کشف و ضبط کردند.

وی با بیان اینکه در شکم هر دو گراز، ۸ جنین وجود داشته گفت: بر اساس آخرین بهای جانوران وحشی به لحاظ مطالبه ضرر و زیان وارده به محیط زیست، جریمه قابل پرداخت از بابت صید و شکار غیرمجاز هر رأس گراز وحشی نر ۴۵۰،۰۰۰ تومان و ماده، ۱،۳۵۰،۰۰۰ تومان تعیین شده است. همچنین بر اساس بند یک توضیحات ضمیمه مصوبه فوق الذکر بهای هر عدد نوزاد پستانداران وحشی که به هنگام شکار در رحم مادر باشد معادل بهای پستاندار مربوطه تعیین می‌شود که بر این اساس، متهمان این پرونده باید بابت خسارت وارده به محیط زیست، مبلغ ۹ میلیون تومان جریمه پرداخت کنند.

 

ابدالی افزود: موارد شکار گراز، خرگوش و تشی در استان ایلام توسط شکارچیان متخلفی انجام می‌شود که از استان‌های مجاور وارد ایلام می‌شوند.

به گزارش میزان، با کاهش جمعیت علفخواران در بسیاری از زیستگاه‌های حیات وحش، گراز، تنها طعمه برای گوشتخوارانی چون پلنگ، گرگ، خرس و پرندگان شکاری به حساب می‌آید. اما متاسفانه شکار غیرقانونی گراز از یک سو و فروش بی‌رویه مجوز برای شکار قانونی گراز توسط اتباع خارجی و داخلی از سوی دیگر، در بسیاری از زیستگاه‌ها سبب کاهش جمعیت این جانور شده و گوشتخواران را برای یافتن طعمه به سوی گله‌های دام و جوامع انسانی سوق داده است. مسئولان محیط زیست برای توجیه فروش مجوز شکار گراز، به خساراتی که بعضا توسط گراز به مزارع وارد می‌شود اشاره می‌کنند. این در حالی است که در کشورهای پیشرفته برای جلوگیری از چنین خسارت‌هایی به جای قتل عام گرازها، محصولات دافع گراز که قیمت چندانی هم ندارند مورد استفاده قرار می‌گیرند.

بیشتر بخوانید:
در جنگل‌های شمالی کشور چه خبر است؟/ گرازکشی اتباع خارجی+ فیلم و عکس



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *