صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

بروکراسی پیچیده اداری مانع سرمایه گذاری/ضرورت افزایش تولید آرتمیا

۱۴ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۱:۲۵
کد خبر: ۷۰۷۱۱۳
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
رئیس سازمان بازرسی کل کشور بر رفع موانع توسعه و تولید آرتمیا با هدف ارزآوری بیشتر برای کشور تاکید کرد.
- حجت‌الاسلام حسن درویشیان صبح پنجشنبه در نشست بررسی پرورش آرتمیا در دشت فسندوز میاندوآب و اهدای مجوز حفر چاه به سرمایه گذاران آرتمیا افزود: در گذشته اگر با جدیت بیشتری به موضوع آرتمیا پرداخته می‌شد امروز ارزش صادرات این محصول بسیار روز افزون بود و ارز عظیمی وارد کشور می‌شد.

وی با گلایه از بی توجهی به رفع موانع پرورش و تولید آرتمیا، اظهار کرد: در این نشست و سفر تلاش بر این است که موانع موجود در بر تولید آرتمیای آذربایجان غربی اعم از صدور مجوز و ارزیابی و موارد از این دست هرچه سریع‌تر مرتفع شود.

رئیس سازمان بازرسی کشور با بیان اینکه مادامی که سرمایه گذار خودش داوطلب است تسهیلات و سرمایه‌اش را در این بخش صرف کند چرا باید مانع تراشی شود، افزود: آرتمیا محصولی نیست که روی دست تولید کننده بماند، می‌شود با درایت آن را به میزان بسیار زیاد تولید و حتی علاوه بر تأمین نیاز کل کشور آن را صادر نیز کرد.

حجت الاسلام درویشیان کار و رفع موانعی که در یک هفته می‌توان انجام داد نباید شش ماه طول بکشد، گفت: زمانی که ایده‌ای از ناحیه شخص خاصی صادر می‌شود بهترین مفسر خود آن شخص است و اگر بتوان از صحبت‌های آن شخص اطلاعات را تکمیل کنیم بهتر می‌توان عمل کرد.

وی ادامه داد: آذربایجان غربی دارای ظرفیت بزرگ اقتصادی بوده و مخصوصاً آرتمیای دریاچه ارومیه که از نظر اقتصادی موجود باارزشی است و حتی می‌تواند با صنعت‌های بزرگ دیگر ا جمله خودروسازی از لحاظ ارز آوری رقابت کند و این استان می‌تواند آرتمیای مورد نیاز جهان را تأمین کرده و ارز بسیار زیادی را وارد کشور کند.
 
رئیس سازمان بازرسی کل کشور تاکید کرد: مسئولان آذربایجان غربی در تولید و پرورش این موجود باید تمام تلاش خود را انجام دهند تا مشکلی در جهت تولید آن نباشد.

وی یادآور شد: چارچوب اداری منسجم، تأمین منابع مالی و درآمد‌های پایدار، ارزیابی خطرات، حفاظت از زیرساخت‌ها، تدوین مقررات و استفاده از برنامه‌ریزی مدون، آموزش، تعلیم و تربیت، آگاهی عمومی و مشارکت مردم، حفاظت از محیط زیست، طرح‌های آماده‌سازی مؤثر سیستم‌های هشدار تصمیمی و افزایش سرعت عمل دستگاه‌های اجرایی می‌تواند تولیدات کشور را به نقطه خود کفایی برساند.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به تحریم‌های پیش پای کشور افزود: کشور ما در بخش‌های زیادی در تحریم به سر می‌برد، از حیث تولید محصولات کشاورزی بیشتر از سایر صنعت‌ها تحریم هستیم، اما در توفیقات و پیشرفت‌های حوزه تولیدی به نقطه خودکفایی رسیده‌ایم.

درویشیان با انتقاد از بروکراسی‌های اداری در کشور نیز گفت: کشور ما ظرفیت‌های کم نظیر و خدادادی بسیاری دارد که نمونه آن در کشور‌های دیگر نیست، اما بسیاری از این ظرفیت‌ها مغفول و بلا استفاده مانده‌اند که بخشی از آن ناشی از بروکراسی‌های پیچیده اداری است و باید این موضوع رفع شود.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور خاطرنشان کرد: برای حمایت از سرمایه‌گذاری می‌توان برخی کار‌ها را به سرعت انجام داد و بدون تشریفات اداری کار سرمایه گذاری را در کمترین زمان انجام داد، اما گاهی حتی باید برای صدور مجوز باید ۳۰ امضا در برگه سرمایه گذار باشد.

وی تاکید کرد: بر اساس تأکیدات مقام معظم رهبری هیچ مانع و اراده‌ای برای توسعه و پیشرفت کشور وجود ندارد و ما می‌توانیم و می‌شود اگر همکاری هماهنگی باشد جهادی کار بشود بروکراسی اداری برداشته شود.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به مسائل و مشکلات پیش آمده در زمینه مرغ در کشور عنوان کرد: ما در تولید مرغ از جمله شش کشور دنیا هستیم که فناوری تولید مرغ ماده رو داریم، اما سال‌های سال تعطیل و بالفعل بود که سال جاری به همت وزارت جهاد کشاورزی گام‌های خوبی در این زمینه برداشته شده امیدواریم در آینده نزدیک شاهد رفع مشکلات این بخش باشیم.
   


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *