صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

پلیس: روزانه در ۱۹۰۰ نقطه با مردم در تماس هستیم

۱۳ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۶:۱۳:۱۲
کد خبر: ۷۰۶۹۳۰
معاون اجتماعی ناجا با بیان اینکه روزانه در بیش از ۱۹۰۰ نقطه با مردم در تماس و تعامل هستیم، گفت: نیروی انتظامی یک نیروی انعطاف پذیر است و با هر نوع وظیفه‌ای که بر آن محول می‌شود، تغییر تاکتیک می‌دهد و به ایفای نقش می‌پردازد.

- سردار مهدی حاجیان  در حاشیه بیست و سومین گردهمایی تخصصی معاونان و مدیران حوزه اجتماعی ناجا در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار پایگاه خبری پلیس با قدردانی از تلاش فعالان حوزه اطلاع رسانی اظهار داشت: معتقدم که خبرنگاران و اصحاب رسانه، شرکای اصلی پلیس برای ارائه عملکرد، اقدامات و توانمندی نیروی انتظامی هستند. در واقع نقش پل ارتباطی پلیس و مردم را ایفا می‌کنند.

وی با اشاره به تنوع و تکثر ماموریت‌های ناجا خاطر نشان کرد: نیروی انتظامی از مرز تا مرکز و به پهنای جغرافیای جمهوری اسلامی ایران و بر مبنای وظایف ذاتی و قانونی، ماموریت‌های خود را دنبال و اجرایی می‌کند و بیش از ۳۰ نوع ماموریت برای آن تعریف شده است.

معاون اجتماعی ناجا ادامه داد: نیروی انتظامی؛ یک نیروی مسلح اجتماعی است که در بطن و متن زندگی مردم حضور دارد و علاوه بر ایجاد نظم و انضباط و ارائه خدمات، از مولفه‌های موثر و تاثیرگذار در امنیت عمومی است.

سردار حاجیان اضافه کرد: روزانه در بیش از ۱۹۰۰ نقطه با مردم در تماس و تعامل هستیم و با توجه به اینکه نیروی انتظامی؛ یک نیروی انعطاف پذیر است با هر نوع وظیفه‌ای که بر آن محول می‌شود، تغییر تاکتیک می‌دهد و به ایفای نقش می‌پردازد.

این مقام ارشد انتظامی با اشاره به اینکه سیاست‌های ابلاغی فرمانده ناجا با مبنای تحقق پلیس جامعه محور را عملیاتی می‌کنیم به تشریح رویکرد "ایجابی " و " سلبی " پلیس پرداخت و گفت: بیش از ۸۰ درصد از عملکرد نیروی انتظامی در حوزه ایجابی است و در ماموریت و موضوعات سلبی نیز، ناجا با نگاه اقتدار و بالابردن توان رزمی خود، ماموریت‌های ارجاعی را دنبال می‌کند.

وی با اشاره به رویکرد سلبی ناجا در ماموریت‌های خاص خاطر نشان کرد: با توسل بر این رویکرد به عده‌ای قانون گریز که تحت عناوینی، چون اراذل و اوباش یا هر عنوان دیگری در صددند که ناامنی ایجاد کنند، اجازه جولان نمی‌دهیم و در واقع با اقتدار و براساس اختیارات قانونی که قانون گذار به ما محول کرده در مقابل قانون شکنان می‌ایستیم و قاطعانه با آنان برخورد می‌کنیم.

سردار حاجیان تاکید کرد: اقتدار توام با مهربانی سرلوحه پلیس است، چنین پلیسی مطالبه مردم است و در تلاشیم که اقتدار و مهربانی را توامان داشته باشیم و از آنجایی که حافظ ارزش‌ها و دستاورد‌های انقلاب اسلامی و جان، مال و ناموس مردم هستیم به هیچ کس اجازه نمی‌دهیم که امنیت مردم را خدشه دار کنند و افتخار می‌کنیم که خدمتگزار بهترین مردم جهان هستیم.

قانون، مبنای اقدامات پلیس

سردار حاجیان در بخش دیگری از سخنان خود به تشریح عملکرد نیروی انتظامی همزمان با شیوع ویروس کرونا در کشور پرداخت و عنوان کرد: در بحران کرونا، نیروی انتظامی، تمام توان، قدرت و تجهیزات خود را در اختیار سلامت مردم گذاشت و در واقع پلیس اجرای حداکثری مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا را عهده دار شد و حضور فداکارانه نیرو‌های پلیس در خیابان‌ها، جاده ها، تامین امنیت بیمارستان ها، آرامستان‌ها و ... اتفاق افتاد؛ در واقع باید بگویم نیروی انتظامی در این ایام حساس نظارت خود را صد چندان کرد.

وی با اشاره به اقدامات نیروی انتظامی در اجرای مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا عنوان کرد: در حالی که پلیس سعی داشت در این مقطع حساس زمانی نیز با بهره مندی از رویکرد ایجابی به اجرای برخی از مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا عمل کند، شاهد بودیم که عده‌ای سودجو به دنبال احتکار اقلام اساسی و مورد نیاز مردم و یا امکانات پزشکی و درمانی بودند که در این فرآیند نیز با توسل بر اقدامات هوشمندانه اعم از بازدید‌های میدانی از صنوف، شناسایی و دستگیری محتکران و ... وظایف خود را با تمام توان انجام دادیم.

معاون اجتماعی تاکید کرد: دغدغه جدی ما تامین امنیت و ایجاد رفاه و آسایش مردم است، خود را خدمتگزار مردم می‌دانیم و به همه سلیقه‌ها و افراد "با مساوات" خدمات ارائه می‌کنیم.

سردار حاجیان با اشاره بر اینکه امنیت یک محصول گرانبها است تاکید کرد: امنیت بستر توسعه فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و ... است؛ توسعه بدون امنیت اتفاق نمی‌افتد بنابراین، این اطمینان را به مردم می‌دهیم که فرزندانشان در نیروی انتظامی به صورت شبانه روزی برای ارتقاء نظم و امنیت در کشور تلاش می‌کنند.

معاون اجتماعی ناجا ادامه داد: از آنجایی که امنیت محصولی مشترک است شایسته می‌باشد که همه نهاد‌های متولی در این حوزه سهم خودشان را در تامین امنیت ایفا کنند و نبایستی سنگینی بار را صرفا بر روی دوش ناجا بیندازند.

این مقام مسئول تاکید کرد: امنیت مطالبه مردم است و در واقع نیروی انتظامی با طرح این مسئله که همه نهاد‌ها در تولید و توسعه امنیت سهم و نقش خود را ایفا کنند، درواقع مطالبه مردم را بیان می‌کند.


برچسب ها: پلیس ناجا

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *