صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

روحانی: نشاط عید طوری نباشد که روز‌های بعد از آن شاهد افزایش بیماران کرونا باشیم

۱۳ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۳:۵۴
کد خبر: ۷۰۶۷۱۲
دسته بندی‌: سیاست ، مجلس و دولت
رئیس جمهور گفت: همه می‌دانند باید روز‌های عید، روز‌های پرنشاطی در زندگی مردم باشد، اما عواقب آن طوری نباشد که در روز‌های بعد شاهد شیوع بیماری کرونا در کشور باشیم.

- حجت الاسلام‌والمسلمین حسن روحانی امروز در جلسه هیئت دولت اظهار داشت: روز‌های پایانی سال است و مردم خود را برای جشن نوروز  آماده می‌کنند؛ البته مردم به شرایط بهداشتی توجه خواهند داشت. همه می‌دانند باید روز‌های عید، روز‌های پرنشاطی در زندگی مردم باشد اما خدایی ناکرده عواقب آن طوری نباشد که در روز‌های بعد شاهد افزایش بیماری کرونا در کشور باشیم.  

وی با بیان اینکه اولین وظفه دولت این است که تا پایان سال همه طرح‌هایی که قابل افتتاح است را افتتاح کند تا مردم از ثمرات آن‌ها در روز‌های پایانی و سال بعد که سال پایانی دولت است، استفاده کنند، افزود: روز دو شنبه افتتاح بزرگی داشتیم، اینکه دولت قادر است در یک روز ۲ میلیارد و ۶۰۰ میلیون طرح را به افتتاح برساند آنهم طرح‌هایی که به حقوق مردم بستگی دارد، بسیار مهم است.  

رئیس جمهور با اشاره به بهره برداری از نفت در منابع مشترک با عراق و قطر یادآور شد: ما اگر در منابع مشترک، از سهم‌مان بهره برداری نکنیم زمان از دست می‌رود و حق‌مان زایل می‌شود. به همین دلیل تاکید می‌کنم هرچه دولت برآن تاکید می‌کند از مسایل سیاسی، اقتصادی و داخلی هم نگاهی به رونق زندگی مردم توسعه تولید دارد و هم احقاق حقوق مردم را مدنظر دارد. 


روحانی با بیان اینکه تجارت با دنیا حق مردم ماست، گفت: اینکه اقتصاد برونگرا باشد؛ دستور رهبر معظم انتقلاب است البته باید در دورن کشور روی اقتصاد کار کنیم و صادرات داشته باشیم، حال اگر قلدری نگذارد پول صادرات برگردد این به معنای انزواست و این یعنی پول مردم بازنگشته است. دولت یازدهم برای برجام دولت موجده بود و دولت دوازدهم این توافق را حفظ کرده است. 

وی با بیان اینکه تحریم باید برداشته شود و این حق مردم است، گفت: اگر یک ساعت در برداشتن تحریم صبر کنیم، حقوق مردم را پایمال کردیم. یکی از مصداق‌های حقوق عامه این است که بار تحریم از روی دوش مردم برداشته شود؛ همه باید برای این مهم تلاش کنیم. 

وی با بیان اینکه لحن دولت جدید آمریکا کمی عوض شده است، گفت: آن‌ها اعتراف کردند کار دولت قبل اشتباه بوده و نامه غلطی که دولت قبل به سازمان ملل فرستاده بود را پس گرفته اند، اما درباره برداشتن تحریم که مسئله اصلی ماست و به صراحت حق مردم را پس دادن، ندیدیم قدمی برداشته باشند.

روحانی با اشاره به اینکه برداشتن تحریم و اجرای کامل برجام هم خیلی آسان و هم سخت است، عنوان کرد: تنها لازم است یک اراده جدی در بین ۷ کشور مخصوصا ایران و آمریکا باشد؛ به عبارت دیگر آمریکا همه تحریم‌ها را بردارد، ایران نیز به همه تعهداتش عمل کند. اگر یک اراده جدی باشد، در همین هفته میتوان همه کار‌ها را تمام کرد.

رئیس جمهور با بیان اینکه اگر دولت جدید آمریکا قبول دارد، دولت قبلی غلط دارد باید زودتر به تعهداتش عمل کرده و خسارات را جبران کند، توضیح داد: بحث کشور‌های اروپایی نیز با ما همین است. آمریکا تنها شعار میدهد میخواهیم به برجام برگردیم، اما لفظ تنها، کافی نیست و اگر دولت در این زمینه اصرار دارد، کسی به غلط برداشت نکند، حق ما را خورده اند نگاه ما این است که این حق را پس بگیریم.
 
وی با بیان اینکه اداره کشور، تامین امکانات معیشتی مردم و تولید در داخل است، گفت: اقتصاد ما درون زاست و این کاملا درست است. ما در حال بازستانی حقوق مردم و حفظ آن هستیم چنانچه در طول این سالها، میزان نفت ۵ برابر شده است.

روحانی با اشاره به اینکه برجام یکی از مهمترین توافق‌های سیاسی تاریخ ایران است، عنوان کرد: امروز انرژی اتمی ما کار میکند و کسی نمیتواند بگوید خلاف قانون است. مااقدام ایران در زمینه موضوعات هسته‌ای را که هزینه آور بود را مشروع کردیم. همه میدانند ما وقتی اراده کنیم در طول یک هفته، چه کار‌هایی میتوانیم انجام دهیم؛ از تولید سانتریفیوژ پیشرفته و تولید اورانیوم.
 
رئیس جمهور با اشاره به اینکه هر هفته ده‌ها میلیارد هزار پروژه در کشور افتتاح میشود، خاطرنشان کرد: روز دوشنبه ۸۷ هزار میلیارد در حوزه نفت افتتاح کردیم و این افتتاح‌ها نشان می‌دهد، اقتصاد ما در حال بهتر حرکت کردن است و اگر جنگ اقتصادی نبود، میدیدند در کشور ما چه اتفاقی میافتد.

وی با بیان اینکه ۴+۱ امروز وظیفه سنگینی دارد، گفت: آن‌ها باید بدانند ایران سه سال جلوی یک جنگ اقتصادی ایستاده و این ما بودیم که ایجاد کننده و حافظ برجام هستیم؛ حالا که آن‌ها تحریم نابجا و غلط علیه ما اعمال کردند، تحریم را متوقف و قانون را اجرا کنند. ما آمادگی داریم و اصل هم برای ما احقاق حقوق ملت ایران است و این احقاق حقوق مردم را باید در همه زمینه‌ها گسترش دهیم.
 
روحانی با اشاره به هفته درختکاری اظهارداشت: درختکاری عنوان است. باطنش آن است که کشور را سرسبز کنیم، به پیشواز نوروز برویم و هوا را سالم‌تر کنیم. درخت و گیاهان صد‌ها خاصیت دارند؛ اکسیژن خاص تولید کرده، کربن را می‌گیرد و هوا را بهتر می‌کنند.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه دولت در بخش کشاورزی ۲۵ هزار میلیون تن محصولات کشاورزی افزوده شده است، یادآور شد: در آغاز دولت یازدهم، محصولات کشاورزی ۹۷ میلیون تن بود و امروز ۱۲۳ میلیون تن شده است. دوست داریم تا پایان دولت به این میزان به ۱۳۰ میلیون تن برسد.
 
وی در عین حال گفت: آبیاری قطره‌ای در همه دولت‌ها یک میلیون و ۳۰۰ هزار هکتار بوده است اما در دولت‌های یازدهم و دوازدهم به دو میلیون و ۴۰۰ هزار هکتار رسیده است. ما باید با آب کمتر، محصول بیشتر، بهتر و با کیفیت‌تر تولید ‌کنیم.
 
روحانی افزود: در تمام دولت‌ها، میزان گلخانه‌ها هشت هزار و ۹۰۰ هکتار بود، اما امروز نزدیک به ۲۰ هزار هکتار گلخانه داریم و تا آخر دولت ممکن است به ۲۴ هزار هکتار برسد. در جنگلکاری هم از ۳۲ هزار هکتار عبور کردیم.

رئیس جمهور با بیان اینکه تعداد سازمان‌های خیریه تا قبل از دولت یازدهم، چهار هزار و ۳۰۰ مورد بوده است، گفت: در این دولت، پنج هزار و ۵۰۰ تشکل خیریه‌ای جدید شکل گرفته است. ۲۲ هزار گروه مردم نهاد نیز در این دولت در بخش‌های مختلف شکل گرفته است.

انتهای پیام/ 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *