طرز تهیه کاپ کیک فوری و خوشمزه
- روزنامه جام جم نوشت: پارسال این موقع همه به دنبال درست کردن کیک و شیرینی در خانههایمان بودیم تا روزهای کرونایی زودتر بگذرد و به زندگی عادی برگردیم. کرونا هنوز هست و ما سبک زندگیمان را تا حدودی عوض کردهایم. این وسط عادت خوب پخت و پز شیرینی به کناری رفت که میشود دوباره آن را زنده کرد؛ البته به جای شیرینیهای سخت و زمانبر، میتوان خوراکیهای سادهتر را جایگزین کرد.
مواد اولیه
آرد: ۴قاشق غذاخوری (۱۰۰۰تومان)
شیر: ۳قاشق غذاخوری (۵۰۰تومان)
شکر: ۲قاشق غذاخوری (۵۰۰تومان)
پودر کاکائو: ۲قاشق غذاخوری (۱۰۰۰تومان)
بکینگپودر: یک قاشق چایخوری (۱۰۰۰تومان)
روغن مایع: ۲قاشق غذاخوری (۵۰۰تومان)
تخممرغ: یک عدد (۱۰۰۰تومان)
طرز تهیه
شکر و تخممرغ را در ظرفی ریخته و خوب هم میزنیم سپس روغنمایع، آرد، پودر کاکائو و بکینگپودر را کمکم به آن اضافهکرده وخوب همزده و مخلوط میکنیم تا خمیری یکدست ایجاد شود. داخل یک قابلمه به ارتفاع نصف فنجان یا ظرفهای کاپکیک آب ریخته و روی حرارت میگذاریم تا جوش آید. ظرف یا فنجانهای مخصوص را کمی چربکرده و یکسوم آنها را از مواد پرکرده و در قابلمه میچینیم. حدود یک ربع بعد و وقتی کیکها پف کرد شعله را خاموش کرده و روی قابلمه را دمکنی میگذاریم. وقتی کیکها کمی سرد شد آنها را بهراحتی و با زدن ضربه از ظرف خارجکرده، در ظرف مناسبی چیده، به دلخواه تزیینکرده و با نوشیدنی مناسبی سرو میکنیم.
نکات آشپزی
این میانوعده و دسر خوشمزه را میتوانیم ساده تهیهکرده و با سلیقه خودمان تزئین کنیم که در این صورت باید پودر کاکائو را حذف کنیم.
این کاپکیک را میتوانیم در فر هم تهیه کنیم.