صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

کلهر: همین که اسکی‌بازان به خط پایان رسیدند عملکردشان خوب بوده/ برخی‌ چون نیستند به منتقد شماره یک اسکی تبدیل شده‌اند

۱۲ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۰:۰۱:۰۱
کد خبر: ۷۰۶۰۸۳
دسته بندی‌: ورزشی ، سایر حوزه ها
سرمربی تیم ملی اسکی آلپاین ایران گفت: همه دنیا ۹ ماه اسکی می‌کنند و ۲ ماه تعطیل هستند، اما در ایران برعکس هستیم و چاره‌ای هم نداریم.

باقر کلهر در گفت‌وگو با میزان، درباره عملکرد تیم ملی اسکی آلپاین ایران در جام جهانی کورتینای ایتالیا اظهار داشت: با توجه به دیر آغاز شدن فصل اسکی در ایران و نبود برف در پیست‌ها با حدود ۲۵ الی ۳۰ روز تمرین راهی جام جهانی شدیم و تقریبا یک الی دو هفته نیز کل اعضای تیم درگیر روادید برای خروج از کشور بودند و عملا ۲۰ روز بیشتر تمرین نداشتیم. درواقع از زمانی که روی پیست‌ها برف نشست، تمرنیات و اردو‌ها را آغاز کردیم. اگر به دنبال کسب نتایج درخشان بودیم باید شرایط به گونه‌ای فراهم می‌شد که می‌توانستیم از مهرماه تمرین کنیم و در اردو باشیم، ولی نه تنها اینگونه نشد، حتی از شانس من از وقتی که سرمربی تیم آلپاین شده‌ام تمامی اردو‌ها و اعزام‌ها لغو شد و علاوه بر محدودیت‌های کرونایی، امسال برف نیز بسیار کم بارید.

وی افزود: به نظرم به نسبت ۲۰ روز تمرین، نتایجی که کسب شده خوب و رضایت بخش است. این را هم در نظر بگیرید که ما روز قبل از آغاز رقابت‌ها وارد کورتینا شدیم و باید صبح روز بعد مسابقه می‌دادیم. در واقع هیچ زمانی هم برای بازرسی پیست و تمرین نداشتیم. جدا از همه این مسائل مهمترین مشکل اسکی بازان ما در جام جهانی یخی بودن پیست‌ها بود که اصلا با وضعیت پیست‌های ایران قابل مقایسه نیست. در ایران روی پیست برف نرم داریم و پیست‌ها یخی نیستند، اما باور کنید پیست کورتینا در ایتالیا یکی از سخت‌ترین و حرفه‌ای‌ترین پیست‌های جهان است و علاوه بر یخ و سفت بودن دارای شیب ۵۵ درجه است که کار را برای هر اسکی‌بازی سخت می‌کند.

سرمربی تیم ملی اسکی آلپاین با اشاره به تقدیر مسئولین فدراسیون جهانی از عملکرد اسکی‌بازان ایران در جام جهانی تصریح کرد: شرایط فوق‌العاده سخت بود و من با توجه به زمان کم برای تمرین و دوری یک ساله ملی‌پوشان از اسکی، به نظرم همین که اسکی‌بازانمان مسابقه را به پایان رساندند، رضایتبخش بوده است. حتی مسئولین فدراسیون جهانی نیز از عملکرد کشور‌هایی همچون ایران تشکر کردند، زیرا این دوره از جام جهانی در کورتینا در بالاترین سطح از نظر یخ، شیب و تعداد دروازه‌ها بود.

کلهر با تاکید بر کسب برخی نتایج درخشان در همین جام جهانی اخیر اظهار کرد: در مارپیچ بزرگ پوریا ساوه شمشکی موفق شد در رده چهل و یکم بایستد که این بهترین نتیجه تاریخ اسکی ایران در این ماده به حساب می‌آید. همچنین بهنام کیاشمشکی در مارپیچ کوچک سی و چهارم شد که به نظرم عملکرد این دو اسکی‌باز قابل تقدیر است. البته مصدومیت‌هایی را هم در تیم داشتیم که بر عملکرد کلی اسکی ایران تاثیر منفی گذاشت. حتی در بخش بانوان نیز عاطفه احمدی برای نخستین بار در اسکی بانوان موفق شد به مانش دوم مارپیچ بزرگ راه یابد و در رده چهل و ششم بایستد.

وی در واکنش به انتقادات تند اهالی اسکی و برخی از ملی‌پوشان سابق به عملکرد و نتایج اسکی آلپاین در جام جهانی گفت: من زیاد اهل فضای مجازی نیستم و نمی‌دانم در فضای مجازی راجع به من چه گفته‌اند، اما همه این منتقدان بهتر از بقیه می‌دانند که چقدر شرایط در کورتینا سخت بود و کاملا اشراف دارند که با چقدر تمرین وارد مسابقات شدیم. متاسفانه وقتی برخی افراد داخل گود نیستند برای کوبیدن طرف مقابل دست به هر کاری می‌زنند. برخی‌ هم چون نتوانستند از نظر شرایط اخلاقی خودشان را با من و شرایط حاکم بر تیم ملی وفق دهند، اکنون به منتقد شماره یک تیم ملی و شخص من تبدیل شده‌اند.

کلهر درباره ینکه آیا پس از بازگشت از جام جهانی با رییس فدراسیون اسکی جلسه‌ای داشته‌اند، اظهار کرد: رییس فدراسیون نیز تازه کارش را شروع کرده و نباید از او انتظار معجزه را در این مدت کم داشت. نظریان به تازگی وارد اسکی شده و افراد مختلف و نیت‌هایشان را نمی‌شناسد و متاسفانه افرادی مختلف با نظراتی متفاوت پیش رییس فدراسیون می‌روند و بدتر اینکه این افراد بیشتر برای منافع شخصی خودشان بعضی حرف‌ها را می‌زنند. متاسفانه بازخوردی که از این جلسات به گوشم می‌رسد، خوب نیست هرچند مطمئنم شخص رییس فدراسیون با درایتی که دارد، خوب را از بد تشخیص می‌دهد.

سرمربی اسکی آلپاین در پایان گفت: برای اینکه شاهد نتایج درخشان از اسکی در سال‌های آینده باشیم باید جدا از بحث از تهیه زیرساخت‌ها و هزینه کردن بهتر است چند سال روی کشف و تربیت استعداد‌های زیر ۱۲ سال کار کنیم و در زمینه پایه هزینه کنیم و مطمئن باشید به ۱۰ سال نرسیده نتیجه این تلاش و سرمایه گذاری را خواهیم دید. گاهی برخی استعداد‌های ناب را در پیست‌ها می‌بینم که نظیرش در کشور‌های اروپایی هم نیست. برای رسیدن به سطح تیم‌های برتر آسیا یا باید امکانات زیرساختی مانند دستگاه‌های برف کوب و یخ‌ساز را تهیه کنیم و یا باید ملی‌پوشان در اروپا در اردو باشند. همه دنیا ۹ ماه اسکی می‌کنند و ۲ ماه تعطیل هستند، اما در ایران برعکس هستیم و چاره‌ای هم نداریم.

 

 



نظرات بینندگان
مرتضی حسینی
|
|
۰۸:۰۵ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۳
فقط بهانه، سالهای قبل با همین شرایط نتایج بهتر میگرفتیم، ضمن اینکه بهترین مقام تاریخ ایران به عقیده ایشون تنها با ۴۴ ورزشکار به دست اومد
مرتضی حسینی
|
|
۰۸:۰۵ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۳
فقط بهانه، سالهای قبل با همین شرایط نتایج بهتر میگرفتیم، ضمن اینکه بهترین مقام تاریخ ایران به عقیده ایشون تنها با ۴۴ ورزشکار به دست اومد
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *