۱۲۰۰ جای پارک ویژه جانبازان و معلولین/ ایجاد حق تقدم عبور با ویلچرسواران است
- سرهنگ زینی وند گفت: با جمع بندیهای صورت گرفته تعداد ۱۲۰۰ تابلوی ویژه جانبازان و معلولین در سطح پایتخت و مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران نصب شده است.
وی بیان داشت: این تابلوها بر اساس نیاز سنجیها در محلهای مشخص نصب گردیده است و این آدرسها در اختیار عوامل اخطاریه نویس ما قرار دارند و روزانه ضمن مراجعه به این محلها و کنترل آن خوردوهایی که به صورت غیر مجاز در این محلها پارک کرده اند مورد اعمال قانون قرار میدهند.
سرهنگ زینی وند افزود: بیشترین نصب این تابلوها در مناطق مرکزی و تمرکز ما بر این مناطق بوده است و محدوده کاربری این تابلوها بیشتر در مناطق تجاری و اداری و تردد بیشتر جانبازان و معلولین بوده است و جاهایی که بیشتر این عزیزان تردد مینمایند و محلهایی که پارک برای این افراد مشکل بوده، مد نظر بوده است.
وی ادامه داد: قبل از نهم فروردین ماه امسال قانون گذار مبلغ ۴۰ هزار تومان جریمه برای متخلفین و خودروهایی که در این محلها به صورت غیر مجاز پارک میکردند در نظر گرفته بود و همکاران بنده با همین مبلغ این خودروها را مورد اعمال قانون قرار میدادند.
رییس اداره مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ همچنین افزود: بر اساس مصوبه هئیت محترم دولت و تصویب آن در اسفند ماه و ابلاغ جریمه جدید در فروردین ماه امسال این ابلاغیه به پلیس راهور داده شد و آنهم این بود که مبلغ جریمه به صد هزار تومن افزایش پیدا کرد و اجرایی شد و هر خودرویی که در این محلها پارک نماید مورد اعمال قانون صد هزار تومانی قرار خواهد گرفت.
زینی وند بیان داشت: پلیس راهور علاوه بر این جریمه، حمل با جرثقیل هم برای این متخلفین در نظر گرفته است و اگر خودرویی در این محلها پارک کرده باشد و همکاران بنده این تخلف را مشاهده نمایند و راننده خودرو چنانچه در محل حضور نداشته باشد حتما ضمن اعمال جریمه صد هزار تومانی این خودرو با جرثقیل به پارکینگ منتقل خواهد شد.
وی گفت: عوامل اخطاریه نویس پلیس راهور تهران بزرگ در همه ساعات به این محدودهها مراجعه مینمایند و ضمن گشت زنی در این معابر به اعمال قانون خودروهای متخلف اقدام مینمایند و علاوه بر آن از ظرفیت دوربینهای نظارتی نیز استفاده نموده و این محلها را کنترل مینماییم.
زینی وند گفت: بر اساس پیگیرهایی که اداره حقوقی پلیس راهور ناجا در سال ۹۶ انجام داده است یک بسته حمایتی برای قشر معلولین عزیز برای دولت ارسال کرد و بر اساس مصوبهای که هئیت دولت داشت ویلچر به عنوان عابر پیاده محسوب میشود و رانندگان موظف و مکلفند هستند در مواجه با این عزیزان و ویلچر سواران حتما از سرعت خود کاسته و ضمن توقف کامل اجازه تردد به این عزیزان را بدهند.