صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

رییس ستاد انتخابات کشور: افراد صرفا با کد ملی احراز هویت می‌شوند

۱۰ اسفند ۱۳۹۹ - ۲۳:۳۴:۱۱
کد خبر: ۷۰۵۹۷۳
رییس ستاد انتخابات کشور گفت: در انتخابات سال گذشته نیز با هماهنگی‌ که با ناظر انتخابات صورت گرفت، استامپ جوهر را حذف کردیم، اساسا با وجود دستگاه احراز هویت، اخذ اثر انگشت با استامپ معنی ندارد و افراد صرفا با کد ملی احراز هویت می‌شوند.

- طبق اعلام پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، جمال عرف معاون سیاسی وزارت کشور و رییس ستاد انتخابات در حاشیه بازدید از مرکز طراحی و تولید تعرفه‌های انتخاباتی، ضمن تسلیت سالروز وفات حضرت زینب سلام ا... علی‌ها گفت: در برنامه‌های ستاد انتخابات کشور با همراهی نمایندگان شورای نگهبان، برنامه بازدید از چاپ تعرفه‌ها داشتیم.

وی افزود: آن چیزی که برای ما مهم است، این است که تعرفه‌ها با امنیت بالا تهیه شوند تا مردم ما مطمئن باشند که مطلقا هیچگونه امکانی برای جعل تعرفه ها، وجود ندارد.

عرف گفت: خوشبختانه در این بازدید نشان داده شد که از همه مولفه‌های امنیت ساز و فاکتور‌های امنیتی ضد جعل در تعرفه‌ها استفاده شده است.

رییس ستاد انتخابات کشور تصریح کرد: به لحاظ زمانی تا پایان اسفندماه امسال فرایند چاپ تمام خواهد شد و سال آینده با هماهنگی ناظرین محترم شورای نگهبان و مجلس شورای اسلامی بحث انتقال به استان‌ها را انجام خواهیم داد تا تعرفه‌ها به موقع در اختیار حوزه‌ها و پس از آن شعب انتخابات قرار گیرد که مردم با خیال راحت در انتخابات ۲۸ خرداد ماه شرکت کنند و انتخاباتی امن برگزار شود.

جمال عرف هم چنین در پاسخ به سوال خبرنگاران در خصوص نحوه اتخاذ تدابیری برای حفظ سلامتی شرکت کنندگان در انتخابات به دلیل بیماری کرونا گفت: در انتخابات سال گذشته نیز با هماهنگی که با ناظر انتخابات صورت گرفت، استامپ جوهر را حذف کردیم، اساسا با وجود دستگاه احراز هویت، اخذ اثر انگشت با استامپ معنی ندارد و افراد صرفا با کد ملی احراز هویت می‌شوند. وی افزود: لذا در انتخابات گذشته، بیش از ۹۹درصد صحت در احراز هویت در انتخابات داشتیم و افرادی که احراز هویت نمی‌شدند بسیار معدود بودند که ناظر شعبه بررسی می‌کرد و در صورت تایید، اجازه رای گیری داده می‌شد.

عرف در خصوص برگزاری انتخابات به صورت تمام الکترونیک گفت: ۲۵ فرایند در انتخابات داریم که تنها یک فرایند آن که صندوق رای است، الکترونیکی انجام نمی‌شود. شورای نگهبان در خصوص دستگاه رای گیری ما سوالاتی داشت که تا آنجایی که توانستیم پاسخ دادیم، ولی در نهایت به انتخابات سال آینده که زیرنظر شورای نگهبان برگزار می‌شود، نخواهد رسید. اما با هماهنگی‌های صورت گرفته با مجلس شورای اسلامی برای انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا، به تعداد صندوق‌های رای الکترونیک موجود که ۸ کلانشهر را پوشش می‌دهد، انتخابات به صورت تمام الکترونیک برگزار خواهد شد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *