ترفندهایی برای پخت «مرغ هندی»
اگر از غذاهای ایرانی خسته شده اید، میتوانید با استفاده از غذاهای هندی در برنامه غذایی خود تنوع ایجاد کنید.
_ ایرنا نوشت: غذاهای ایرانی هر چقدر هم که لذیذ باشند، تکرار آنها اذیتمان میکند و نیاز به برنامههای غذایی متفاوت داریم. غذاهای هندی میتواند یکی از این جایگزینها باشد تا برنامه غذایی جذابی را داشته باشیم.
مواد لازم برای مرغ پنجابی:
کره: ۲ قاشق سوپخوری
زیره سبز: ۱ قاشق چایخوری
پباز رنده شده و آب گرفته: ۱ عدد
سیر: ۵ حبه
زنجبیل تازه: ۲ قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی خرد شده: ۱ عدد
رب گوجه: ۱ قاشق سوپخوری
ادویه گرام ماسالا: ۱ قاشق سوپخوری
زرد چوبه: ۱ قاشق مرباخوری
فلفل چیلی قرمز خرد شده: ۱ عدد
ران مرغ: ۲ عدد
طرز تهیه و دستور پخت مرغ هندی:
۱. کره را به همراه مقداری روغن روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود سپس دانه زیره را در آن تفت دهید پیاز را به قابلمه بیافزایید تا شفاف شود سیر زنجبیل را اضافه کنید سپس گوجه و رب گوجه، گراماسالا، زردچوبه، فلفل چیلی و آب را بیافزایید تا جوش بیاید حرارت را ملایم کنید تا ۵ دقیقه بپزد بعد تکههای مرغ را بیافزایید تا کاملا به سس آغشته شود و ۴۰ دقیقه بپزد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *