صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

آخرین اخبار سینما در روزی که گذشت

۰۵ اسفند ۱۳۹۹ - ۲۳:۴۵:۰۱
کد خبر: ۷۰۴۴۶۲
سینمای ایران طی ماه‌های گذشته با اخبار و حواشی فراوانی روبرو بوده است، چرخه اکران با توقف طولانی مدت روبرو شده و از سویی تولیدات سینمایی نیز اختلالات فراوانی را تجربه کرده اند. حال پس از کاهش ابتلا به کرونا سینما‌ها بار دیگر شاهد بازگشایی شد.

 - سینمای ایران طی ماه‌های گذشته با اخبار و حواشی فراوانی روبرو بوده است، چرخه اکران با توقف طولانی مدت روبرو شده و از سویی تولیدات سینمایی نیز اختلالات فراوانی را تجربه کرده اند. حال پس از کاهش ابتلا به کرونا سینماها بار دیگر شاهد بازگشایی شد. 

بازگشایی سینماها در آستانه جشنواره فیلم فجر در دوره سی و نهم در نوع خود خبری خودب برای دوست داران هنر هفتم است و باید دید تا پایان سال و دو ماه باقی مانده از زمستان این بازگشایی چه نتیجه ای را برای سینمای کشور رقم می زند. 

«پشت در» آماده رقابت در جشنواره ها می‌شود/ یک روایت ترسناک

فیلم کوتاه «پشت در» به کارگردانی مرتضی عبادی و تهیه کنندگی عرفان احتشامی آماده رقابت در جشنواره‌های بین المللی می‌شود.

فیلم کوتاه «پشت در» به کارگردانی مرتضی عبادی و تهیه کنندگی عرفان احتشامی به زودی برای رقابت در جشنواره های بین المللی آماده می شود.

این فیلم کوتاه روایت زنی تنها است که با ورود پسر بچه‌ای به خانه‌اش، مجبور می‌شود تن به خواسته هایش بدهد بدون آن که از عواقب سرپیچی کردن از آن‌ها آگاه باشد.

فیلم کوتاه «پشت در» در ژانر ترسناک و سایکو ساخته شده است و این روزها آخرین مراحل فنی خود را سپری می کند.

مریم طاهری، فرهان نقی پور و شهرام حیاتی در فیلم کوتاه «پشت در» به ایفای نقش می‌پردازند.

از دیگر عوامل این فیلم می‌توان به دستیار کارگردان: مدیا دشوار پسند، مدیرتصویربرداری: عرفان احتشامی، تدوین: علی اولیاء، منشی صحنه: ترانه حامدی، صدابردار: علیرضا اسدی مقدم، گریم: مریم حیدری، عکاس: حسام عمو نبی، پخش بین المللی: سولماز اعتماد، مشاور رسانه‌ای: سیدمحمدصادق سیادت اشاره کرد.

جوایز جشنواره برزیلی برای فیلم «فرشتگان نمی میرند»

جایزه بهترین بازیگر نقش اول مرد و بهترین کارگردانی فیلم دانشجویی برای «فرشتگان نمی میرند» به علیرضا بیگلری از سوی ششمین فصل جشنواره ماهانه BIMIFF کشور برزیل اهدا شد.

فیلم «فرشتگان نمی میرند» به نویسندگی و کارگردانی علیرضا بیگلری با رقبایی از کشورهای آمریکا، ایتالیا، آرژانتین، کانادا، شیلی و پورتوریکو که به فینال رسیده بودند به رقابت پرداخت که توانست از میان آن ها، موفق به کسب جایزه بهترین بازیگر نقش اول مرد و بهترین کارگردانی فیلم دانشجویی برای علیرضا بیگلری شود.

«فرشتگان نمی میرند» تاکنون موفق به کسب جوایز و حضور در فستیوال های متعددی شده است و علیرضا بیگلری آن را به تمامی شهدای کادر درمان و همه کسانی که برای نجات جان انسان ها تلاش می کنند تقدیم کرده است.

عوامل تهیه این فیلم عبارتند از نویسنده، تدوینگر و کارگردان: علیرضا بیگلری، تهیه کننده: ندا بیگلری، مشاور فیلمنامه و کارگردان: مصطفی صفایی، بازیگران: دینا نوروزی، علیرضا بیگلری، مشاور گریم: بهاره عابدینی، مجری طرح: کانون سینمایی و تبلیغاتی جوانه.

«زیر نور کم» به نمایش در می‌آید

فیلم سینمایی «زیر نورِ کم» به کارگردانی محمد پرویزی و تهیه کنندگی احسان رسول اف به زودی به نمایش در می آید.

«زیر نورکم» اولین فیلم بلند محمد پرویزی در مقام کارگردان است.

لیلا زارع، صابر ابر، حمیدرضا آذرنگ، بهناز جعفری، بیتا بادران، تیرداد کیایی، رابعه مدنی، روح الله کمانی و نیلوفر شهیدی بازیگران این ملودرام اجتماعی هستند که به زودی تاریخ اکران قطعی آن مشخص خواهد شد.

 محمد پرویزی نویسنده و کارگردان این فیلم یادداشت کوتاهی را به عنوان خلاصه داستان این اثر نوشته است: من از آدم هایی که از زندگی ام رفته اند (تا به امروز) خلاصی ندارم. نمی توانم آنها را جایی رها کنم، چون به شکل های متفاوتی بازمی گردند و با لحظه های خوبِ زندگیم ترکیب می شوند. این درهم تنیدگی آنها گاهی تکان دهنده است. سر زده کسی از راه می رسد دور میزی که نباید باشد حاضر می شود. شده با آنها ساعت ها و یا روزها جایی دیگری بوده ام. همین وقت هاست که زندگی ام زیر و رو می شود ... به این خاطرِ که جایی که هستم یا باید تاریک تاریک باشه، یا روشن روشن ... من از ماندن «زیر نورِ کم» می ترسم.

عوامل اصلی «زیر نور کم» عبارتند از مدیر فیلمبرداری: محمد آلادپوش، طراحی و ترکیب صدا: سیدعلیرضا علویان، بازنویسی فیلمنامه: محمدرضا زهاب، موسیقی: حامد ثابت، طراح صحنه و لباس: کامیاب امین عشایری، تدوین: فرناز روشنایی، طراح چهره پردازی: افروز بوجاریا، صدابردار: امیر نوبخت حقیقی، مجری طرح: پیمان جعفری، مدیر تولید: وحید مشاری، مشاور رسانه ای: امید عشیری.

«لذت تماشای فیلم در قرن ۲۱» منتشر شد

«لذت تماشای فیلم در قرن ۲۱» اثر جدید کورش جاهد است که به مولفه‌های ساختاری فیلم‌ها و مفاهیم راه‌یافته به سینما می‌پردازد.

«لذت تماشای فیلم در قرن بیست و یک» چهارمین اثر کورش جاهد در زمینۀ شناخت سینما در دوران پست مدرن است که به بررسی مولفه‌های قابل اشاره در سینمای این دوران و به‌طور مشخص ۲۰ سال اخیر می‌پردازد.

این کتاب بحث‌های مختلفی از مولفه‌های ساختاری فیلم‌ها تا مفاهیم جدید راه یافته به سینما و همچنین مفاهیم بینامتنی میان سینما و علوم انسانی از جمله روانشناسی، جامعه شناسی و فلسفه را شامل می‌شود که محورهایی همچون عدم قطعیت، پایان یافتن روایت‌های کلان، اشاره به تاریخ، نقش تصادف در سرنوشت شخصیت‌های فیلم، تمرکززدایی در هنر پست مدرن، جنبه «چند فرهنگی» در سینمای دوران جدید، دگرگونی مفهوم زمان، مفهوم «ابهام» در سینمای دوران پست مدرن، جایگزینی ذهنیت به جای عینیت، پرداخت بیشتر فیلم‌ها به عاملیت زنان در سینما نسبت به تاریخ پیشین این هنر و موارد دیگر که در فیلم‌های مختلف را در بر می‌گیرد.

در کتاب حاضر ۱۰ فیلم دوران جدید و ساخته شده در سال‌های مختلف قرن ۲۱ بررسی شده است که شامل فیلم‌های خود زندگی، هرگز رویت را برنگردان، تونی اردمن، امپراطوری درون، آنچه آنان داشتند، با آن زن حرف بزن، یک روز بارانی در نیویورک، جوکر، فکر می‌کنی من کی هستم و بلعیدن می‌شود.

«لذت تماشای فیلم در قرن بیست و یک» توسط انتشارات پرنده به چاپ رسیده است و شامل ۲۶۴ صفحه می‌شود.

کورش جاهد مدرس سینما، مترجم و فیلمساز است که پیش از این آثار دیگری را از جمله «سینما در دوران جدید» و «نشانه و ذهن در سینمای امروز» به نگارش درآورده است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *