صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

خبرنگاران و اهالی رسانه می‌توانند نمونه عینی گزارشگران فساد باشند

۰۵ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۲:۲۹
کد خبر: ۷۰۳۹۱۸
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
رئیس کل دادگستری استان هرمزگان تصریح کرد: خبرنگاران و اهالی رسانه می‌توانند نمونه عینی گزارشگران فساد باشند و در راستای احقاق حقوق عامه مطالبه گری کنند.
- مدیر عامل و اعضای هیئت مدیره خانه مطبوعات هرمزگان با علی صالحی، رئیس کل دادگستری استان دیدار و گفتگو کردند.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان در جریان این نشست صمیمی با اشاره به نقش رسانه‌ها در رشد فکری و فرهنگی جامعه اظهار داشت: جایگاه اصحاب رسانه در پویایی و بالندگی کشور و آگاه سازی عمومی بسیار حائز اهمیت است.

علی صالحی تأکید کرد: مطبوعات باید با توجه به اخلاقیات، نیک اندیشی و عدالت خواهی به واکاوی و بررسی منشأ و دلایل آسیب‌های اجتماعی بپردازند.

وی یادآور شد: نقد اگر منصفانه و بدون حب و بغض باشد هم مقبول مردم خواهد بود و هم تأثیرگذاری بیشتری خواهد داشت و می‌تواند به رشد و تحول جامعه کمک نماید.

رئیس شورای قضایی استان هرمزگان در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: رسانه‌های مکتوب و مجازی می‌توانند در برخورد با فساد، سالم سازی جامعه، ایجاد حس عدالت خواهی و جلوگیری از ظلم یاریگر دستگاه قضایی باشند.

صالحی تصریح کرد: دستگاه قضایی استان هرمزگان از نقد‌های منصفانه و خیرخواهانه حمایت و پشتیبانی می‌کند و اعتقاد داریم این رویکرد در رفع نواقص، ارتقای نقاط مثبت و همچنین تغییر وضعیت موجود به موقعیت مطلوب مؤثر واقع خواهد شد.

عالی‌ترین مقام قضایی استان هرمزگان با اشاره به اینکه مردم بهترین قاضی نسبت به عملکرد مسئولین هستند ابراز داشت: مردم با آگاهی بالای خود فرق عملکرد خوب و بد و نقد‌های منصفانه و غیرمنصفانه را تشخیص می‌دهند و با شناخت کامل و دقیق، محتوای تولیدی رسانه‌های مختلف را داوری می‌کنند.

صالحی با تأکید بر اینکه رسانه‌ها می‌توانند مهندسی افکار عمومی جامعه را برعهده گرفته و جهت دهی درستی ارائه نمایند به بیان کارکرد‌های اساسی نشریات مکتوب و خبرگزاری‌های فعال در فضای مجازی به منظور ایجاد روحیه امید و نشاط در جامعه پرداخت و خاطر نشان کرد: باید به موازات انتقاد‌های سازنده و خیرخواهانه، کار‌های خوبی که در مجموعه دستگاه‌های خدمت رسان انجام می‌شود و اقدامات امید آفرین مدیران را نیز رسانه‌ای کنید تا مردم بدانند مسئولین نظام در حال تلاش و خدمت رسانی هستند.

رییس کل دادگستری استان هرمزگان از رسانه‌ها به عنوان وجدان بیدار جامعه یاد کرد و با بیان اینکه ارتباط با اصحاب رسانه و مطبوعات، پل ارتباطی مسئولین با تمام اقشار جامعه است، اظهار داشت: دستگاه قضایی استان هرمزگان موضوعاتی را که در فضای رسانه‌ای مطرح می‌شود به صورت لحظه‌ای دنبال می‌کند و اینجانب نیز شخصاً مطالب دریافتی را تا حصول نتیجه پیگیری می‌نمایم.

وی با بیان اینکه دادگستری کل استان هرمزگان از ایده‌ها، پیشنهاد‌ات و نقد‌های منصفانه استقبال می‌کند، خطاب به اعضای هیئت مدیره خانه مطبوعات استان هرمزگان تأکید کرد: در همه اعمال خود اول خداوند متعال را در نظر بگیرید و در قلم، بیان و عمل، اخلاص داشته باشید.

رئیس شورای قضایی استان هرمزگان تصریح کرد: خبرنگاران و اهالی رسانه می‌توانند نمونه عینی گزارشگران فساد باشند و در راستای احقاق حقوق عامه مطالبه گری نمایند.

علی صالحی در بخش پایانی سخنان خود خاطرنشان کرد: رسانه‌ها نقش مؤثری در مقوله اقتصاد و فناوری ایفا می‌کنند و نباید از نقش آفرینی رسانه‌ها در ایجاد امنیت روانی و ترغیب و تشویق سرمایه گذاران به منظور تولید و اشتغال غافل شد.

گفتنی است، در این نشست مهراب رشیدی مدیرعامل خانه مطبوعات هرمزگان با تقدیر از عملکرد دستگاه قضایی استان در مبارزه با فساد و حمایت از فعالین رسانه‌ای به ارتباط مؤثر و دو سویه روابط عمومی دادگستری با اصحاب رسانه و توجه به پیوست رسانه‌ای مد نظر ریاست محترم قوه قضاییه اشاره کرد و اظهار داشت: بدون تردید تعامل اصحاب رسانه به عنوان مطالبه گران عدالت با دستگاه قضایی به افزایش امید در سطح جامعه کمک می‌کند.
 

برچسب ها: هرمزگان خبرنگار

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *