طرز تهیه ساندویچ هندی
ساندویچ هندی مانند ساندویچ بندری است. این ساندویچ با سیب زمینی و گاهی بدون سیب زمینی تهیه میشود.
_ بیتوته نوشت: ساندویچ سوسیس از پرطرفدارترین ساندویچها است. این ساندویچ در هر شهری به روشی متفاوت تهیه میشود، ولی مواد اولیهی آنها تقریبا شبیه هم هستند. ساندویچ هندی خیلی شبیه ساندویچ بندری است. این ساندویچ هم با سیب زمینی کم و هم بدون سیب زمینی تهیه میشود.
ساندویچ سوسیس هندی:
مواد لازم برای ساندویچ هندی ۴ نفر:
سوسیس ۶۰۰ گرم
پیاز درشت ۲ عدد
فلفل دلمهای متوسط ۲ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
نمک. فلفل قرمز. زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه ساندویچ هندی:
ابتدا سوسیسها را به صورت حلقهای برش بزنید؛ و با مقداری روغن تفت بدهید. آنها را خارج کنید و پیاز را نگینی خرد کنید و با مقداری روغن تفت بدهید. سپس فلفل دلمهای نگینی خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت بدهید. پس از اینکه پیازها طلایی شدند. رب گوجه را به آن اضافه کنید و نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و کمی تفت بدهید و یک فنجان آب اضافه کنید و اجازه بدهید کمی جوش بخورد سوسیسها را به آن اضافه کنید در تابه را بگذارید و اجازه بدهید سس به خورد مواد بروند.
سپس آن را با نان باگت، خیارشور و گوجه و کاهو یا کلم میل کنید.
• میزان تندی این غذا به ذائقهی شما بستگی دارد.
• اگر طعم فلفل دلمهای را دوست ندارید میتوانید آن را حذف کنید.
طرز تهیه ساندویچ هندی با سیب زمینی:
مواد لازم ساندویچ هندی و سیب زمینی برای ۴ نفر:
سوسیس ۶۰۰ گرم
سیب زمینی ۴ عدد
پیاز ۳ عدد
رب گوجه فرنگی ۴ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
نان باگت، خیارشور، کاهو و گوجه به مقدار لازم برای سرو
دستور تهیه ساندویچ هندی:
برای تهیهی ساندویچ سوسیس هندی، ابتدا سیب زمینیها را پوست بگیرید و به صورت نگینی یا خلالی خرد کنید. آنها را بشویید و داخل آبکش بریزید مقداری زردچوبه و نمک روی آن بپاشید و مخلوط کنید. سپس در مقداری روغن کمی سرخ کنید. در همین حین سوسیسها را به صورت حلقهای برش بزنید و کنار قرار بدهید. پیازها را نگینی خرد کنید.
سیب زمینیها را از داخل تابه خارج کنید و پیازها را داخل تابه بریزید؛ اگر نیازی به روغن داشت به آن روغن اضافه کنید. زمانی که پیازها سبک شدند سوسیسها را به آنها اضافه کنید و کمی سرخ کنید. سیب زمینیها را به آنها اضافه کنید.
در یک تابهی کوچک کمی رروغن بریزید زمانی که داغ شد. رب گوجه فرنگی، زردچوبه، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و تفت بدهید. کمی سرخ کنید تا رب گوجه خوب رنگ بدهد؛ به آن حدود ۱ فنجان آب جوش به آن اضافه کنید. آن را مخلوط کنید و اجازه بدهید کمی بجوشد. سس آماده شده را به سوسیس و سیب زمینیها اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید، در ظرف را بگذارید، حرارت را کم کنید و اجازه بدهید حدود ۱۰-۱۵ دقیقه با هم بپزند و سس به خورد مواد برود. مواد شما آب دار نیست و سس غلیظی روی مواد قرار دارد.
پس از گذشت این زمان ساندویچ را با خیارشور، گوجه، کاهو یا کلم و نان باگت میل کنید.
نکاتی برای تهیه ساندویچ هندی:
• به جای رب گوجه فرنگی میتوانید از گوجه فرنگی رنده شده استفاده کنید.
• میتوانید سیب زمینیها را سرخ کنید و به صوت آبپز استفاده کنید.
• اصل غذاهای هندی تند است و بسته به سلیقهی خوذتان فلفل اضافه کنید. برای تندی بیشتر از فلفل قرمز استفاده کنید.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *