صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تشکیل پنج کارگروه ویژه و جدید در کمیته غواصی فدراسیون نجات غریق

۰۳ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۰:۳۹
کد خبر: ۷۰۳۶۵۲
دسته بندی‌: ورزشی ، سایر حوزه ها
سرپرست کمیته غواصی فدراسیون نجات غریق و غواصی از تشکیل پنج کارگروه ویژه در این کمیته خبر داد و اینکه در هر یک از این کمیته ها اهداف مورد نظر برای ساماندهی غواصی کشور پیگیری می شود.

- طبق اعلام روابط عمومی فدراسیون نجات غریق و غواصی، امیر حسین فروغ با تاکید بر اهمیت و جایگاه کمیته غواصی گفت: به جز ایران و مصر در سایر کشورهای جهان فعالیت های مربوط به غواصی در قالب یک فدراسیون پیگیری می شود. البته در مصر توجه به غواصی و فعالیت های آن به مراتب بیشتر از نجات غریق است اما در ایران عکس این موضوع را شاهد هستیم.

وی با اشاره به فعالیت های پیشین کمیته غواصی در ایران خاطرنشان کرد: نوعِ نگاهی که جهان به غواصی دارد بیانگر اهمیت این رشته و لزوم صرفِ انرژی و هزینه های لازم برای آن است با این حال در گذشته به کمیته غواصی در فدراسیون ایران خیلی پرداخته نشد و حتی شاهد تشکیل کارگروه هایی مانند کارگروه آزمون بودیم که در دنیا شناخته شده نیستند. کارگروه آموزش هم در کمیته غواصی تشکیل شده بود در حالیکه این کارگروه و فعالیت های تعریف شده برای آن بیشتر مربوط به کمیته آموزش می شود.

سرپرست کمیته غواصی با بیان اینکه این کمیته برای پیگیری اهداف خود نیازمند تشکیل کارگروه های اصلی و تاثیر گذار است از تشکیل پنج کارگروه خبر داد و اینکه این کارگروه ها با عنوان های «کارگروه فنی»، «کارگروه مسابقات»، «کارگروه نظارت و بازرسی»، «کارگروه محیط زیست» و «کارگروه غواصی کودکان» پیگیر فعالیت های خود خواهند بود.

وی که به عنوان مدرس ارشد فدراسیون جهانی غواصی هم فعالیت دارد بر اهمیت آغاز به کار و فعالیت هر يک از این کارگروه ها تاکید و تصریح کرد: در این بین کارگروه فنی مهمترین کارگروه به حساب می آید. می توان گفت که فعالیت تمام کارگروه ها تقریبا زیر نظر این کارگروه دنبال می شود. خروجیِ فعالیت ها در تمام کارگروه ها باید به تایید کارگروه فنی برسد تا در نهایت به عنوان خروجی کمیته غواصی ملاک عمل و تصمیم گیری قرار بگیرد.

به گفته فروغ و به دلیل اهمیت و جایگاه کارگروه فنی در کمیته غواصی، این کارگروه از غواصان با تجربه از سیستم های آموزشی مختلف و با تجربه بین المللی تشکیل خواهد شد.

سرپرست کمیته غواصی تاکید کرد: کارگروه های دیگری هم هستند که می توانند به عنوان زیرمجموع این کمیته تشکیل و آغاز به کار کنند اما فعلا در اولویت نیستند. در حال حاضر تشکیل این پنج کارگروه را در دستور کار داریم تا با فعال کردن آنها اهداف موردنظر برای ساماندهی غواصی کشور را دنبال کنیم. 

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *