صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

احیای شرکت توسعه مجتمع‌های ایستگاهی مترو در دستور کار شورای شهر

۰۳ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۰:۲۰
کد خبر: ۷۰۳۲۱
خبرگزاری میزان- رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران با ارئه پیشنهاد تشکیل کمیسیون برای تعیین تکلیف تمام شرکت‌های شهرداری اعلام کرد: درباره تصویب پروژه‌ها در شورا، پیشنهاد می‌کنم در بودجه سنواتی ایستگاه‌ها بررسی شود.

به گزارش گروه خبرنگار اجتماعی ، علیرضا دبیر در یکصد و هفتاد و هفتمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران مطرح کرد: در سال ۸۹ در جریان ساماندهی شرکت‌های وابسته به شهرداری تهران؛ شورای شهر رای به انحلال شرکت توسعه مجتمع‌های ایستگاهی مترو داد اما در شرایط حاضر و با توجه خلایی که در مجتمع‌های ایستگاهی مترو وجود دارد، احیای این شرکت ضروری باشد.

رییس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران در ادامه افزود: شرکت مترو برای اجرای یک پروژه ایستگاهی در شرق تهران مجبور شد از شورای شهر مصوبه بگیرد و در این سال‌ها برای ورود بخش خصوصی به پروژه‌های مجتمع‌های ایستگاهی به مشکل برخورده‌اند.

وی با بیان این مطلب که در برنامه ۵ ساله دوم شهرداری دو بند اساسی مربوط به اقتصاد شهری وجود دارد، تصریح کرد: با توجه به اینکه شهرداری تهران باید کار اقتصادی انجام بدهد، معاونت مالی اداری شهرداری را به معاونت مالی اقتصادی تغییر دادیم تا بخش خصوصی را وارد پروژه‌های مجتمع‌های ایستگاهی کند.

دبیر با تاکید بر اینکه این شرکت با نیروی انسانی کم و زیر نظر معاونت مالی و اقتصادی می تواند درآمد خوبی برای شرکت متروی تهران داشته باشد، اذعان کرد: درباره ساماندهی سازمان‌ها و شرکت‌ها چهار مصوبه داشتیم و حالا هر روز از مصوبات خودمان عدول می‌کنیم این کار درستی نیست. پیشنهاد می‌کنم کمیسیونی تشکیل شود و درباره تمام شرکت‌های شهرداری تعیین تکلیف کند.

ناصر امانی درباره ضرورت احیای این شرکت اذعان کرد: قبل از انحلال این شرکت هزار و صد میلیارد تومان آورده مالی داشتیم اما بعد از انحلال تا پایان سال ۹۳ تنها حدود ۴۸۰ میلیارد تومان آورده داشتیم.

وی درباره نگرانی کمیسیون حمل و نقل خاطرنشان کرد: این نگرانی را از طریف هیات مدیره شرکت می‌توانیم حل کنیم. معمولا همه سازمان‌ها و شرکت‌هایی که کار سرمایه‌گذاری در شهرداری انجام می‌دهند زیر نظر معاونت مالی و اقتصادی هستند. نظر شهرداری تهران هم این است که این شرکت زیر نظر معاونت مالی و اقتصادی باشد.

پرویز سروری با اشاره به اینکه از موضوع ساماندهی شرکت‌های شهرداری تهران زمان زیادی گذشته و گزارش جامعی به شورا داده نشده اعلام کرد: شورای شهر نیازمند این است که شهرداری گزارش کاملی درباره وضعیت ساماندهی بدهد و این طور که مصوبه شورا هر بار اصلاح شود، صحیح نیست.

رییس کمیسیون نظارت و حقوقی شورا ادامه داد: تا کنون گزارش کامل و جامعی از تمام نکات مصوبه درباره علل تاخیر و یا علل عدم اجرای مصوبه ارائه نشده است. با توجه به رویکرد اقتصادی شرکت مجتمع ایستگاهی شرکت مترو تهران نظر کمیسیون بر احیای این شرکت است و توصیه اکید این کمیسیون چابکی این شرکت و ماندن در مجموعه حمل و نقل و ترافیک است.

چمران در ادامه با اشاره به اینکه این جلسه تنها درباره احیای شرکت است؛ تاکید کرد: در صورت تصویب احیای این شرکت در مرحله تصویب اساسنامه درباره جزییاتی مثل تعیین هیات مدیره و ... بحث خواهد شد.

رییس شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اینکه این شرکت می‌تواند پروژه‌های زیرسطحی را در ایستگاه مترو اجرا کند، گفت: نیازی به گنجاندن سطوح زیرسطحی نیست و سطوح زیرسطحی مرتبط با ایستگاه نیز شامل پروژه خواهد بود.

دبیر درباره پیشنهادهای ارائه شده توسط اعضا گفت: نکات برخی از اعضا باید در اساسنامه و در وظایف عنوان شود. درباره تصویب پروژه‌ها در شورا پیشنهاد می‌کنم در بودجه سنواتی ایستگاه‌ها بررسی شود.

بر این اساس در پایان این شرکت با اکثریت آرا احیا شد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *