رانندگان متخلف به مراجع قضایی معرفی می شوند
سرهنگ علی همه خانی در گفتوگو با میزان گفت:متاسفانه عده قلیلی از رانندگان، مرتکب تخلفات خطرناکی مانند سرعت غیرمجاز و سبقت غیرمجاز میشوند که این افراد ۲۳ درصد از فوتیان تصادفات را تشکیل میدهند.
وی افزود: بر اساس آسیب شناسیهای انجام شده، با اخذ مجوز از مقام قضایی و بنابر دستور رییس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، «قرارگاه کاهش سرعت» تشکیل شد؛ و به صورت ۲۴ ساعته این طرح را اجرا خواهد شد.
این مقام انتظامی درباره اعمال قانون برای متخلفات از سرعت مجاز ادامه داد: بر اساس قوانین موجود، این رانندگان متخلف ۲۰۰ هزارتومان جریمه میشدند. همچنین برای رانندگان وسایل نقلیه شخصی ۱۰ نمره منفی و برای رانندگان وسایل نقلیه عمومی، ۱۵ نمره منفی در نظر گرفته شده بود.
سرهنگ همه خانی با اشاره به اینکه این قوانین بازدارنده نبود، گفت: مقرر شد این قرارگاه به عنوان مکمل در کنار قانون قرار گیرد و در تمامی معابر علی الخصوص بزرگراهها این طرح اجرا میشود.
معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران درباره وظایف «قرارگاه کاهش سرعت» اظهار کرد:در این قرارگاه این افراد شناسایی شده و پس از تشکیل پرونده برای آنها در پلیس راهور، آنها به مرکز ما احضار شده و باید در کلاسهای «بازآموزی قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی» که شبیه به کلاسهای آموزش آئین نامه است، شرکت کنند.
وی در پاسخ به این سوال که اگر این رانندگان دوباره مرتکب همین تخلف شوند چه اتفاقی میافتد، افزود: از آنجایی که اسامی این افراد در بانک اطلاعاتی پلیس ذخیره میشود، در صورت تکرار تخلف، این افراد به مراجع قضایی معرفی شده و از آنها تست روانشناسی و سلامت روان گرفته میشود.
این مقام انتظامی ادامه داد: وقتی فرد این تخلفات را مکررا انجام میدهد و جان خودش و دیگران را به خطر میاندازند، قطعا باید تحت درمان قرار گیرد.