صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

گرجی: دستاوردهای مقتدرانه انقلاب اسلامی را در «ثمره ایستادگی» روایت کردم

۱۳ فروردين ۱۴۰۰ - ۰۷:۰۰:۰۱
کد خبر: ۷۰۲۸۲۳
دسته بندی‌: فرهنگی ، عمومی
یک نویسنده کتاب گفت: جمع بندی مناسب و مقاسیه امکانات و توانمندی‌ها پس از انقلاب در راستای بیان دستارود‌های انقلاب تاثیر گذاراست این همان چیزی که در کتاب «ثمره ایستادگی» به خوبی مورد بحث و بررسی قرار گرفته است.

علی گرجی در گفت‌وگو با پیرامون کتاب «ثمره ایستادگی» گفت: کتاب «ثمره ایستادگی» بررسی دستاورد‌های نظام جمهوری اسلامی ایران در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی محسوب می‌شود. این کتاب مظلومیت نظام جمهوری اسلامی ایران و عدم شناخت ما از دستاورد‌های انقلاب را بازگو می‌کند.

وی در همین راستا ادامه داد: متاسفانه دستاورد‌های انقلاب اسلامی آنگونه که باید برای جوانان و نوجوانان ما بیان نشده است لذا اگر امروز دشمنان از طریق فضای مجازی تلاش دارند تا رویکرد‌های ارزنده انقلاب را کوچک نشان دهند از غفلت ما استفاده کرده و اطلاعات را آنگونه که خود می‌خواهند اعلام می‌کنند، به همین دلیل اقدام به نگارش دستاورد‌های انقلاب در قالب کتاب «ثمره ایستادگی» کردم.

گرجی پیرامون کتاب «ثمره ایستادگی» ابراز کرد: کتاب «ثمره ایستادگی» به نوعی مقایسه‌ای دارد به عرصه‌های علمی اجتماعی اقتصادی و ابعاد مختلف دیگر قبل و بعد از انقلاب اسلامی، در این کتاب دستاورد‌های انقلاب در ابعاد عمرانی نیز به خوبی بیان شده است این امر نشان می‌دهد که چه پیشرفتی بعد از انقلاب کسب شده است.

وی به تاکیدات مقام معظم رهبری اشاره و بیان کرد: مقام معظم رهبری در تاریخ ۶۸/۷/۲۸ تاکید داشتند که «مثل کسی که از خانواده و حرم و ناموس خود دفاع می‌کند، از انقلاب و ارزش‌ها و دستاورد‌های آن، همین‌طور دفاع کنید»؛ لذا لازم و ضروریست تا طبق دستورات ایشان دستاورد‌هایی که با تلاش و خون شهدا در هشت سال دفاع مقدس به دست آمده دفاع کنیم.

نویسنده کتاب «در مکتب حاج قاسم» تصریح کرد: من معتقدم چنانچه قرار است دستاورد‌های انقلاب اسلامی مورد بررسی قرار بگیرد فعالیت‌ها و آبادانی در شهرستان‌های محروم و کمتر برخوردار را باید جستجو کنید. استان چهارمحال و بختیاری از جمله همین استان‌ها است. دستاورد‌های انقلاب در این استان به خوبی نمایان است، عمران و آبادانی که بعد از انقلاب شامل حال مردم در این استان و یا سایر نقاط محروم شکل گرفت به خوبی برای ساکنانش و افرادی در این منطقه زندگی می‌کردند مشخص و واضح است، حال بیان این دستاورد‌ها می‌تواند به شفاف سازی و آگاهی کل جامعه بپردازد.

گرجی تاکید کرد: جمع بندی مناسب و مقایسه امکانات و توانمندی‌ها پس از انقلاب در راستای بیان دستاورد‌های انقلاب تاثیر گذار است این همان چیزی که در کتاب «ثمره ایستادگی» به خوبی مورد بحث و بررسی قرار گرفته است، در این کتاب نشان داده شده که ما در کجا بودیم و امروز در کجا قرار داریم. بهترین سرنخ‌ها را تبلیغات و پروپاگاندای رسانه‌های وابسته به غرب نشان می‌دهند آنان همواره تلاش دارند تا دستارود‌های انقلاب را ناچیز و کوچک جلوه دهند، در حالی که حقیقت غیر از این است آنان پشت نقاب خود با کمک رژیم صهیونیستی ایستاده و با کمک ایالات متحده تلاش دارند تا حقایق را وارونه نشان دهند.

نویسنده کتاب «قله‌ای فراموش نشدنی» تصریح کرد: باید دید دانش آموز امروز تا چه اندازه از دستاورد‌های انقلاب اسلامی اطلاع دارد و یا چقدر از عظمت نظام آگاهی یافته و حالا چگونه مورد حجمه دشمنان قرار گرفته است، لذا ضرورت دارد که فلسفه انقلاب و دستاورد‌های عظیم آن مطرح شود همچنین رویکرد و اهمیت تلاش‌ها و از خود گذشتگی مدافعان حرم برای نسل جوان به خوبی بیان گردد تا همگان متوجه میزان برکات تلاش آنان در جهان اسلام و برای انقلاب اسلامی شوند.

گرجی علت نامگذاری کتاب «ثمره ایستادگی» را بیان و ابراز کرد: ثمره ایستادگی و مقاومت در هشت سال دفاع مقدس دستاوردی بزرگ از انقلاب اسلامی بود، رویکردی ارزنده که در جای خود قابل توجه و بررسی است لدا نام کتاب را «ثمره ایستادگی» گذاشتم.

وی به سبک نگارش کتاب «ثمره ایستادگی» اشاره و خاطرنشان کرد: کتاب «ثمره ایستادگی» به شیوه جمع‌آوری اسناد انقلاب اسلامی تهیه شده است و تلاش دارد تا پیشرفت را از زوایه‌های متعدد در کشور مورد بررسی قرار دهد، پیشرفت هایی که در زاوایای مختلفی مانند پزشکی، هسته ای، نظامی و اجتماعی ایجاد شده است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *