صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

واعظ‌آشتیانی: استقلالی‌ها برای خود حاشیه می‌سازند/ نمی‌دانم چرا فرهاد مجیدی رفت

۲۹ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۹:۴۶
کد خبر: ۷۰۲۶۸۲
دسته بندی‌: ورزشی ، فوتبال
مدیرعامل پیشین باشگاه استقلال گفت: تحلیل من این است که هم مجموعه فنی و هم مجموعه مدیریتی خودشان برای خودشان حواشی تولید می‌کنند.

امیررضا واعظ‌آشتیانی در گفت‌وگو با میزان، در خصوص حواشی اخیر و شایعه برکناری سرمربی تیم فوتبال استقلال، اظهار داشت: مسئولان استقلال باید تلاش کنند تا آرامش در تیم حاکم شود. بار‌ها تاکید کرده‌ام حواشی خارج از مجموعه را به راحتی می‌شود کنترل و مدیریت کرد، اما اگر حواشی از داخل باشد مهار آن بسیار سخت است. تحلیل من این است که هم مجموعه فنی و هم مجموعه مدیریتی خودشان برای خودشان حواشی تولید می‌کنند، یعنی حتی اگر رسانه‌ها به این موضوعات نپردازند خودشان تولید کننده حواشی هستند! گره کوری که امروز در استقلال وجود دارد عدم وجود ثبات و آرامش است.

وی افزود: صاحب‌نظران در خصوص مسائل فنی نظر می‌دهند، ولی مدیریت باید به گونه‌ای مراقبت کند که نیرو‌های فنی و بازیکنان به سمت ایجاد حواشی نروند. استقلال در چند وقت اخیر یک مساوی یا یک باخت که می‌آورد، تولید حواشی آن از درون شروع می‌شد و این یکی از معضلات استقلال شده است. اعتقاد من این است که توانایی مجموعه، برای جمع کردن حواشی ضعیف است.

مدیرعامل پیشین باشگاه استقلال در پاسخ به این سوال که چرا در این سال‌ها پس از عدم وجود ثبات در بخش مدیریت به بی‌ثباتی در بخش نیمکت تیم رسیده‌ایم، گفت: بعد از رفتن استراماچونی، فرهاد مجیدی آمد که عملکرد خوبی داشت. در آن زمان حواشی هم کم بود. نمی‌دانم چرا مدیریت نتوانست مجیدی را حفظ کند. البته او هم انتظاراتی داشت، ولی می‌توانستند با مربی که توانسته بود سیاست‌های استراماچونی را ادامه دهد همکاری کنند. این اتفاق نیفتاد و مربی جدید آوردند. حالا باید با فکری تا پایان فصل ادامه دهند. اگر به سمت تغییر سرمربی بروند شرایط پیچیده‌تر و بحرانی‌تر خواهد شد.

وی ادامه داد: وزارت ورزش باید پاسخگوی این مسئله باشد که چرا شاهد این حجم از تغییرات در مدیریت باشگاه بالاخص در دهه ۹۰ بوده ایم؟ مشخص نیست افراد را با چه شاخصه‌هایی به عنوان مدیرعامل و هیئت مدیره انتخاب می‌کنند. اعتقاد من این است که نه شاخصی وجود داشته و نه متر و معیاری. گاهی هم عقب‌گرد می‌کردند به سمت کسانی که امتحان پس داده بودند و می‌رفتند دنبال آوردن کسانی که برای استقلال بدهی‌های کلان باقی گذاشته‌اند. این نشان می‌دهد که وزارت ورزش هیچ تدبیر و منطقی حداقل برای انتخاب مدیران استقلال ندارد.

مدیرعامل پیشین باشگاه استقلال در واکنش به حواشی مربوط به قرارداد برخی بازیکنان استقلال عنوان کرد: جزو حقوق قانونی هیئت مدیره است که از مدیرعامل بپرسند قرارداد‌ها بر چه اساس و با چه معیاری منعقد شده است. استقلال و پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش هستند و این حق برای وزارت هم وجود دارد که هیئت مدیره و مدیران را مورد سوال قرار دهد که علت افزایش رقم قرارداد‌ها چه بوده است؟

آشتیانی گفت: در کل احساس می‌کنم وزارت ورزش هیچ نظارتی روی استقلال ندارد و اگر داشت قطعا می‌توانست یک برخورد جدی داشته باشد تا فردی که مدیر می‌شود فکر نکند تفکرش مطلق است و هر تصمیمی می‌گیرد، اولی از نظرات هیئت مدیره و مجمع است. این یک تفکر اشتباه، غیرقانونی و غیرحرفه‌ای است.

وی در پایان در خصوص وضعیت آشفته استقلال خاطرنشان کرد: اگر هیئت مدیره ضعیف هستند وزارت ورزش باید ورود کند و جلو حواشی را بگیرد و اجازه ندهند این موضوع ادامه پیدا کند. اگر نیاز به جابجایی افراد هیئت مدیره است این کار را انجام دهند، اگر مشکل از مدیرعامل است هیئت مدیره باید در خصوص او تصمیم‌گیری کند ولی در کل وزارت ورزش در شرایط فعلی باید ورود کند و مشکلات تیم را برطرف کند چرا که باشگاه متعلق به آنهاست.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *