صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

قیمت بیت‌کوین افزایش می‌یابد؟

۲۹ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۶:۲۱:۳۰
کد خبر: ۷۰۲۵۹۸
دسته بندی‌: اقتصاد ، اقتصاد ایران
کارشناس حوزه اقتصاد بلاکچین با بیان اینکه بازار بیت کوین در کوتاه مدت قابل پیش بینی نیست، گفت: پیش بینی‌های موجود روند ارزش بیت کوین در بلند مدت را مثبت ارزیابی کردند و حتی گمانه زنی‌ها از افزایش ارزش هر بیت کوین تا یک میلیون دلار در ۱۰ یا ۲۰ ساله آینده نیز وجود دارد.

امیر عباس‌امامی در گفت‌وگو با میزان، با بیان اینکه ارزش بیت کوین مانند هر دارایی دیگر بر اساس عرضه و تقاضا در بازار تعیین می‌شود، اظهار کرد: ۱۰ سال پیش تعداد کسانی که در حوزه ارز‌های دیجیتال فعالیت داشتند کمتر از یک میلیون نفر و قیمت بیتکوین بسیار پایین بود، در حال حاضر بنا به آمار سایت باینانس تعداد فعالان این حوزه به ۱۰۰ میلیون نفر رسیده و این افزایش تقاضا ارزش این ارز را افزایش داده است.


این کارشناس حوزه اقتصاد بلاکچین با بیان اینکه بازار بیت کوین در کوتاه مدت قابل پیش بینی نیست، تصریح کرد: پیش بینی‌های موجود روند ارزش بیت کوین در بلند مدت را مثبت ارزیابی کردند و حتی گمانه زنی‌های از افزایش ارزش هر بیت کوین تا یک میلیون دلار در ۱۰ یا ۲۰ ساله آینده نیز وجود دارد.


وی با اشاره به افزایش اخیر قیمت بیت کوین بیان کرد: افزایش قیمت بیت کوین در ماه‌های اخیر به دلیل خرید و حضور شرکت‌های بزرگ اتفاق افتاده است، در گذشته تقاضا برای خرید توسط افراد صورت می‌گرفت، اما در ماه‌های اخیر برخی از شرکت‌های بزرگ با سردمداری افراد مشهوری مانند ایلان ماسک وارد این بازار شدند و شاهد افزایش سه برابری قیمت آن در بازار بودیم.

امامی عنوان کرد: پیش بینی افزایش و یا کاهش ارزش بیت کوین در کوتاه مدت امکان پذیر نیست کما اینکه در سال گذشته شاهد نوسانات فراوانی در این حوزه بودیم.

این کارشناس حوزه اقتصاد بلاکچین بیان کرد: بیت کوین به دلیل ویژگی‌های تکنولوژیک و کارکرد مناسب خود یک شبکه ارزشمند است و نمی‌توان با انگ زنی مانند حباب و کلاهبرداری آن را مخدوش کرد.

به گفته وی؛ در حال حاضر بیش از ۸ هزار نوع ارز دیجیتال در جهان با ارزش بازاری یک و نیم تریلیون دلار وجود دارد که بیتکوین به تنهایی سهمی ۶۰ درصدی از آن را دارا است.

وی افزود: زمانی که با فضای هیجانی ناشی از افزایش چندبرابری ارزش بیت کوین مواجه می‌شویم، برخی از سودجویان با ارائه رمزارز‌های بی ارزش و مقایسه توکن‌های خود با بیت کوین سعی در فریب مردم دارند، به همین منظور افزایش آموزش و آگاهی نقش مهمی در جلوگیری از این دست کلاه برداری‌ها دارد.

امامی با بیان اینکه در حاضر هیچ کدام از ارز‌های دولتی رایج در جهان پشتوانه طلا و نقره ندارد، تصریح کرد: پس از پایان دوران نظام پولی برتون وودز و اعلام نیکسون رئیس جمهوری آمریکا مبنی بر عدم پایبندی دولت آمریکا به رعایت پشتوانه طلایی دلار ارزش ارز‌های دولتی تنها به عرضه و تقاضا، پذیرش جهانی و توافق ضمنی جامعه مخاطبان آن‌ها استوار است.

این کارشناس حوزه اقتصاد بلاکچین ادامه داد: بیت کویین به دلیل ارائه خدماتی مانند هزینه تراکنش پایین، سرعت تراکنش بالا، امنیت بالا، شفافیت، غیرمتمرکز بودن، غیرقابل تغییر بودن سوابق آن و پذیرش قابل قبول جهانی آن توانسته جایگاه مناسبی برای خود کسب کند.

وی ادامه داد: رمزارز‌های جدید در این بازار باید الزاما خدمات قابل توجهی داشته باشند و از تکنولوژی‌های برتری برخوردار باشند تا مورد توجه حرفه ای‌های بازار قرار گیرند. اصولا باید توجه کرد ورود رمزارز‌های جدید به بازار به منزله حذف بیت کوین نیست بلکه خلق رمزارز‌های جدید به معنی توسعه اکوسیستم و تنوع خدمات دهی در سایر سرویس‌های دیگر است.

به گفته وی؛ اساسا رمزارز‌های داخل پلتفرم‌های بلاکچینی مانند خون در بدن آن پلتفرم هستند و هر کدام کاربرد خود را دارند و نمی‌توان حوزه بلاکچین را بدون پذیرش توکن‏های درون پلتفرمی توسعه داد.

امامی با بیان اینکه بیت کوین یک موجود زنده است که طی زمان توسعه جامعه مربوط به آن توسعه و بهبود داده می‌شود اعلام کرد: شاید گفته شود محدودیت ۴-۵ تراکنش در ثانیه بیت کوین مناسب ارز دیجیتال که می‌خواهد در قامت جهانی فعالیت کند، نیست، اما سایر خدمات و ویژگی‌های بیتکوین توانسته توجه مخاطبان زیادی را به خود جلب کند.

امامی در خصوص نقش ارز‌های دیجیتال برای دور زدن تحریم‌ها اظهار کرد: مشکلات تحریمی کشور دارای لایه‌های مختلفی است و تنها یک لایه آن مربوط به پرداخت است؛ بنابراین رمزارز‌ها خصوصا برای مواردی نظیر صادرات نفت و ... خیلی کمکی به رفع تحریم‌ها نمی‌کند. با این حال به طور کلی در صورت رفع مشکلات سیاسی و حقوقی کشور، ارز‌های دیجیتال می‌تواند برای تبادلات مالی مورد استفاده قرار می‌گیرد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *