گزارش گاردین از آسیب روانی کرونا و افزایش خودزنی کودکان در انگلیس
- طبق یک تجزیه و تحلیل جدید، میزان خودزنی در میان کودکان خردسال در انگلیس در ۶ سال گذشته ۲ برابر شده است.
به گزارش «گاردین»، تعداد کودکان ۹ تا ۱۲ ساله بستری در بیمارستان که خودزنی کرده اند از ۲۲۱ نفر در سال ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۴، به ۵۰۸ نفر در ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۰ رسیده است.
این بدان معناست که به طور متوسط هر هفته ۱۰ نفر از این موارد در بیمارستان پذیرش میشوند؛ با درنظرگرفتن تغییرات جمعیتی، این نرخ طی ۶ سال گذشته ۲ برابر شده است.
این یافته در حالی تجزیه و تحلیل میشوند که کارشناسان میگویند بیماری همه گیر کووید-۱۹ تاثیر بسیار زیادی بر سلامت روان جوانان و کودکان انگلیسی داشته است.
نتایج تحقیقات گاردین، افزایش تعداد کودکان مبتلا به مشکلات خواب و اختلالات غذایی را نشان میدهد.
«کیت هاوتون»، استاد روانپزشکی در دانشگاه آکسفورد، میگوید «داده های منتشر شده مربوط به خودزنیها در انگلیس مطابق با آنچه است که از پایگاه داده های تحقیقاتی خود پیدا میکنیم؛ به نظر میرسد این مشکل تا حدودی در محدودههای سنی گوناگون گسترش یافته است.»
به گفته وی، «من فکر میکنم مهم است که تشخیص داده شود آسیب به خود میتواند در کودکان نسبتا کم سن هم رخ دهد، که بسیاری از مردم از آن متعجب میشوند؛ من فکر میکنم این نشان میدهد که مسائل مربوط به سلامت روان شاید در این محدوده سنی در حال گسترش است.»
«روزاموند مک نیل»، دستیار دبیرکل اتحادیه آموزش ملی انگلیس، میگوید «یافتهها بسیار نگران کننده است؛ این بیماری همه گیر مشکلات بهداشت روانی را در میان بسیاری از کودکان و جوانان افزایش داده است، به ویژه کودکان فقیر، کودکان سیاه پوست و کسانی که از قبل دچار مشکلات بهداشت روانی بوده اند؛ حال ممکن است نرخ خودزنیها حتی بیش از این افزایش یابد.»
تحقیقات گاردین همچنین نشان میدهد که نسخههای داروهای خواب آور برای افراد زیر ۱۸ سال در مقایسه با ۲ سال پیش با ۳۰ درصد افزایش به ۱۸۶ هزار مورد در بین مارس و ژوئن ۲۰۲۰ رسید.
یک نظرسنجی از دانش آموزان دبیرستانی در انگلیس نشان میدهد که گزارشهای خودزنی ۷۷ درصد و فکر خودکشی از آگوست تا سپتامبر سال گذشته ۸۱ درصد افزایش یافته است.
مدیر اجرایی موسسه «یانگ مایندز»، میگوید «این یافتههای نگران کننده نشان میدهد که بحران کووید-۱۹ تاثیر زیادی بر سلامت روان بسیاری از جوانان انگلیسی داشته است؛ این ممکن است مربوط به ترس ابتلا به ویروس و انزوای اجتماعی باشد».