صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

آیین تقدیر از برگزیدگان اولین جمع سپاری نخبگانی دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت

۲۷ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۱:۵۰
کد خبر: ۷۰۲۰۹۰
آیین تقدیر از برگزیدگان اولین جمع سپاری نخبگانی دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام، با حضور دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام برگزار شد.

- بنا به اعلام روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت، آیین اختتامیه و تقدیر از برگزیدگان اولین جمع‌سپاری نخبگانی دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام، صبح دوشنبه ۲۷ بهمن ماه با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی در ساختمان مرکزی مجمع تشخیص مصلحت برگزار شد.

در این مراسم میثم مظفر با تقدیر از نخبگان، پژوهشگران و مراکز علمی که در جمع‌سپاری نخبگانی دبیرخانه مجمع مشارکت کرده اند، گفت: همزمان با افتتاح نظام جمع سپاری دبیرخانه مجمع در تاریخ ۱۶ شهریور نخستین فراخوان جمع‌سپاری با موضوع «مشارکت در تدوین سیاست‌های کلی برنامه هفتم» با حضور روسای بیش از ۱۰۰ اندیشکده و پژوهشکده برتر کشور اعلام شد.

رئیس مرکز مطالعات و بررسی‌های راهبردی دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: در این فرایند بیش از ۳۶۲۵۰ بازدید از سامانه نجم و ۲۳۵۴ نفر ثبت نام شدند که ۷۳۹ مورد مشارکت ثبت شده در سامانه نجم را شاهد بودیم که ۳۹ درصد مشارکت کنندگان مدرک دکتری و بالاتر داشته اند، ۳۸ درصد دانشجوی دکتری و کارشناسی ارشد داشته‌اند و ۲۳ درصد مشارکت کنندگان با مدرک تحصیلی کارشناسی و پایین‌تر بوده‌اند.

وی با تاکید بر نقش محوری مشورت با مردم در حکمرانی اسلامی گفت: امام علی (ع) فرمودند «کسی که ترک مشورت کند و خودرایی داشته باشد، به سمت هلاکت می‌رود». البته در اسلام مشورت با مردم عادی و زیردستان هم توصیه شده است. در بسیاری از کشور‌های جهان هم رجوع به نظرات نخبگان و مردم نهادینه شده است.

مظفر افزود: فلسفه سامانه نجم، بهره گیری از نظرات عموم مردم است و فراتر از عرصه انتخابات، می‌خواهیم از سرمایه اندیشه عمومی برای ایجاد تحول استفاده کنیم.

رئیس مرکز مطالعات و بررسی‌های راهبردی دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به کارکرد‌های جمع‌سپاری از منظر سیاست‌گذاران و حاکمیت، به برقراری ارتباط مستقیم سیاستگذاران با انبوه مردم و کاهش فاصله حاکمیت با شهروندان و تولید سرمایه اجتماعی پرداخت و گفت: از این مسیر سیاستگذاران در معرض رویکرد‌های مختلف حل مساله با روش ها، نگرش‌ها و رویکرد‌های گوناگون قرار می‌گیرند و ارزیابی اثرات احتمالی سیاست امکان پذیر می‌شود.

وی در پایان از همکاری دبیرخانه بنیاد نخبگان، حوزه‌های علمیه و دانشگاه‌های مادر در سراسر کشور و اندیشکده‌های برتر در حوزه‌های گوناگون تقدیر کرد و گفت از امروز دومین فراخوان جمع سپاری نخبگانی مجمع را آغاز می‌کنیم.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *