صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

توانمندسازی تولید و افزایش اشتغال با تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه

۲۷ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۴:۰۵
کد خبر: ۷۰۲۰۵۸
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صمت با تاکید بر لزوم همکاری و پیوند صنعت و دانشگاه از استخراج بیش از ۹۰۰ پروژه معتبر بر اساس نیاز‌های بنگاه‌های اقتصادی کشور خبر داد.
- بنا به اعلام شاتا، برات قبادیان در خصوص ضرورت همکاری صنعت و دانشگاه گفت: سرمایه‌های عظیم انسانی باید در قالب تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه به گونه‌ای درست هدایت شده تا اثربخشی اقتصادی آن‌ها افزایش یابد که بر این اساس طرح توانمندسازی تولید و توسعه اشتغال پایدار (تاپ) با هدف بهره برداری بهینه از ظرفیت بنگاه‌های تولیدی و خدماتی و به کارگیری توانمندی‌های دانشجویان دوره‌های تحصیلات تکمیلی، اعضاء هیئت علمی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی و پژوهشی و فارغ التحصیلان مشمول نظام وظیفه سربازی در رفع نیاز‌های پژوهشی و فناورانه آن‌ها تعریف شده است.

وی ادامه داد: در این راستا سامانه‌ای برای صرفه جویی در زمان، تسهیل تعاملات، ارزیابی و نظارت در قالب طرح تاپ ایجاد شده و متقاضیان طرف عرضه و تقاضا و ارکان سیاستگذار، برنامه ریز و ناظر با سطوح مختلف دسترسی از آن استفاده می‌کنند طراحی شده است.

معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صمت گفت: مکانیزم دریافت، طبقه بندی، پردازش، رصد و پایش داده‌های دو سطح طرف تقاضا و طرف عرضه در قالب این سامانه انجام می‌شود.

استخراج نیاز‌های پژوهشی بنگاه‌ها در مرکز توسعه فناوری و صنایع پیشرفته وزارت صمت

قبادیان اضافه کرد: در نیمه دوم سال ۹۹، مرکز توسعه فناوری و صنایع پیشرفته وزارت صمت اقدام به استخراج و طبقه بندی نیاز‌های اعلام شده از طرف بنگاه‌های سراسر کشور از طریق سامانه تاپ نموده است.

وی گفت: این نیاز‌ها در طول دوران بهره برداری از سامانه تاپ جمع آوری شده و طبقه بندی این نیاز‌ها برای اولین بار صورت می‌گیرد، بنگاه‌های صنعتی و معدنی جهت استفاده از ظرفیت طرح تاپ، آن دسته از نیاز‌های پژوهشی خود را که قابلیت طرح در فضای دانشگاهی کشور دارد در این سامانه ثبت نموده اند و این روند همچنان در جریان است.
معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صمت ادامه داد: مطابق آخرین بررسی‌های این مرکز، بیش از چهار هزار نیاز تا نیمه دوم سال ۹۹ از سوی بنگاه‌ها در سامانه تاپ ثبت شده است، که این نیاز‌ها با تکیه بر توان تخصصی در اختیار، مورد ارزیابی قرار گرفت و در نهایت ۹۳۷ پروژه معتبر استخراج گردید.

قبادیان گفت: مطابق این گزارش که به تفکیک استان‌های کشور تهیه شده است، استان‌های اصفهان، البرز، هرمزگان و خوزستان دارای بیشترین پروژه‌های ثبت شده هستند و بیشترین پروژه‌ها در رشته‌های مکانیک، مدیریت و آمار، معدن، برق و متالورژی تعریف شده است.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *