نصرآبادی: در ۶ ماه نباید انتظار مدال از دوچرخه سواری را داشت/ ۳ سال پیش بهترین تیم آسیا بودیم
احمد نصرآبادی در گفتوگو با میزان، در مورد عملکرد تیم سپاهان اصفهان در لیگ برتر و همچنین پایان زودتر از موعد لیگ برتر دوچرخه سواری نسبت به سالهای قبل اظهار داشت: سپاهان امسال برنامهریزی بسیار خوبی در لیگ داشت و تنها باشگاهی بود که قراردادی در حد و اندازه رکابزنان بست و الان که لیگ به پایان رسیده پولها را پرداخت کردهاند و من کاملا از شرایطم در این تیم رضایت دارم. برنامهریزی و حمایت باشگاه درحالی بود که امسال تمام امور تحت تاثیر کرونا بود و حتی لیگ به جای سه مرحله در یک مرحله برگزار شد. در سالی که ما هیچ امیدی به برگزاری مسابقه نداشتیم با تلاشهای فدراسیون و حمایت باشگاهها توانستیم رقابت خوبی داشته باشیم.
وی درمورد عملکردش در این دوره از رقابتهای لیگ برتر گفت: در تیم سرعت سپاهان علاوه بر من، رضا رشنو و محمد دانشگر هم حضور داشتند و تقریبا بدنه تیم ملی در این تیم حضور داشت و همین باعث شد در بیشتر بخشها دو رکابزن از سپاهان روی سکو بایستند. من هم توانستم یک قهرمانی و دو عنوان سومی را کسب کنم و باتوجه به سال سختی که داشتیم از شرایطم رضایت دارم. از طرف دیگر لغو و تعویقهای پی در پی مسابقات مختلف و عقب افتادن لیگ در آمادگی پایین دورچخه سواران بیتاثیر نبود. رشته سرعت مبتنی بر رکورد است و در رشتههای رکوردی، برنامهریزی و تمرکز مهمترین رکن است که متاسفانه بیماری کرونا تاثیر منفی زیادی روی عملکرد رکابزنان رشته سرعت گذاشته است.
عضو تیم ملی دوچرخه سواری سرعت ایران خاطرنشان کرد: به دلیل همین مواردی که اشاره کردم، هیچ رکابزنی با آمادگی کامل در لیگ حاضر نبود. هرچند مسابقه ندادن در طول یکسال برای رشته سرعت افتضاح است، اما همین که لیگ برتر در ایران برگزار شد خودش جای شکر دارد؛ البته در همین ایام کرونا در قاره اروپا حدود چهار یا پنج تورنمت برگزار شده است. همچنین باید از تلاشهای هیئت خراسان رضوی برای میزبانی خوب از لیگ تقدیر کرد.
ملیپوش سرعت دوچرخه سواری ایران درخصوص اردوهای تیم ملی تصریح کرد: اردوی نخست ماده سرعت به مدت دو هفته در تهران بود که به پایان رسید و با نظر کادر فنی یک استراحت ۱۰ روزه درنظر گرفته شده و قرار است اردوی بعدی به زودی در تهران آغاز شود. دلیل میزبانی تهران نیز فاضای بهداشتی مناسب سالنها و محل اقامت و همچنین شرایط خوب پیست میباشد. درحال حاضر خودمان را برای حضوری شایسته در قهرمانی آسیا قزاقستان که هفته سوم خردادماه برگزار خواهد شد، آماده میکنیم. همچنین قرار شده که یک اعزام خارجی دیگر نیز پیش از حضور در مسابقات قهرمانی آسیا داشته باشیم.
وی با اشاره به عدم اتمام پیستهایی که قرار بود به بهره برداری برسند، اطهار کرد: چند سال پیش استارت ساخت ۹ پیست مخصوص ماده سرعت زده شد، اما هیچ کدام تقریبا به آخر نرسیده است. برای نمونه پیستی در شمال کشور زده شده و رویه خوبی نیز دارد، اما در شهری که بیش از ۱۰ ماه شرایط بارانی دارد باید حتما سرپوشیده باشد، ولی متاسفانه اینگونه نیست و عملا نمیشود از پیستهای شمال کشور به دلیل نداشتن سقف استفاده کرد.
این رکابزن ۲۴ ساله در ادامه تاکید کرد: در تهران و مشهد پیستهای خوبی داریم، ولی متاسفانه پیشت اهواز هم به دلیل عدم رسیدگی شرایط خوبی ندارد. سه سال پیش بهترین تیم آسیا بودیم، ولی به دلیل بی برنامگی در ردههای آخر آسیا در ماده سرعت قرار داریم و رکوردهایمان فاصله زیادی با سطح آسیا دارد. از بازیهای آسیایی قبلی تقریبا در هیچ مسابقه مهم دگیری شرکت نکردهایم و در حال حاضر تیم ملی کاملا پوست اندازی کرده است و من با ۲۴ سال باتجربهترین عضو تیم سرعت هستم. با عدم حضور قدیمیترها در تیم ملی، کادر فنی تصمیم گرفت با یک برنامهریزی بلند مدت جوانگرایی انجام دهد و در حال حاضر بیشتر ملیپوشان ۱۷-۱۸ ساله هستند.
نصرآبادی در پایان گفت: برای نتیجه گرفتن این تیم جوان نیاز به زمان و حضور در تورنمنتهای مهم داریم. اگر به دنبال تکرار نتایج درخشان دوچرخه سواری در بازیهای آسیایی ۲۰۲۲ هستیم باید به این تیم جوان فرصت دهیم و نباید حمایتها قطع شود. باتوجه به شرایط ارز هزینه اعزامها بالاست و نیاز به توجه وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک داریم. با ۶ ماه نمیشود امتظار گرفتن مدال در بازیهای آسیایی داشت و اگر قرار است حمایتی شود باید از هم اکنون شروع شود. من همان انگیزهای که در سالهای پیش داشتم را دارم و با تمام توان به دنبال کاهش فاصله با رقبا هستم.